1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Union Saint-Gilloise vs OH Leuven

Union Saint-Gilloise – OH Leuven – Ponturi pariuri 1A Pro League Belgia, 26.11.2021. Uimitoarea nou-promovată

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2021-11-26 04:23:00

Fotbal Belgia - Pro League

26 Noiembrie 2021, 21:45

Union Saint-Gilloise

Union Saint-Gilloise

versus
Leuven Oud-Heverlee

Leuven Oud-Heverlee

1.47

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Union Saint-Gilloise v Leuven Oud-Heverlee

Anul trecut, o nou-promovată uimea prin startul lansat în primul eșalon belgian. Era vorba de Beerschot, care însă, până în etapa a 10-a s-a „dezumflat”. Acum, o altă nou-promovată atrage toată atenția tot datorită unui start exraordinar. Este vorba de Union Saint-Gilloise. Diferența față de predecesoarea sa este că aceasta nu slăbește deloc ritmul. Suntem cu două etape înaintea sfârșitului turului sezonului regular, iar ea este tot pe primul loc, ba are chiar 7 puncte avans față de echipele de pe locurile 2-3, Antwerp și Club Brugge! Adversara sa din această etapă 16, OH Leuven, se află într-o altă lume, în partea a doua a clasamentului, locul 14, este drept, la distanță destul de mare, tot 7 puncte, de locurile cu probleme. Pontul acestui meci poate fi găsit la finele analizei.

Union Saint-Gilloise: Forma echipei, știri și statistici

Union Saint-Gilloise a fost o echipă de glorie în anii de pionierat ai fotbalului belgia, cucerind 11 titluri, însă ultimul a fost tocmai în 1934/35. Iar ediția 1972/73 a fost ultima în care s-a aflat în primul eșalon. Acum însă echipa bruxelleză uimește de-a dreptul, efectiv zburând prin 1A Pro League și va termina pe primul loc la jumătatea sezonului regular. Așadar, după aproape jumătate de secol în care a lipsit din prim-planul fotbalului belgian, acum parcă vrea să recupereze imediat și profund acest întins spațiu temporal.

Dacă în primele etape, rezultatele sale au fost ceva mai oscilante, considerate însă bune pentru o nou-promovată, din etapa a 10-a nu a mai pierdut vreun punct, realizând totodată și festivaluri de goluri.

Rezultatele sale, în ordine cronologică: 3-1 (d) cu Anderlecht, 0-1 (a) cu Club Brugge, 3-0 (d) cu Beerschot, 2-0 (a) cu Kortrijk, 1-3 (d) cu Mechelen, 4-0 (a) cu Standard Liège, 1-1 (d) cu Genk, 2-1 cu Zulte-Waregem, 1-2 (a) cu Antwerp, 3-0 (d) cu Cercle, 4-2 (a) cu Sérésien, 3-2 (d) cu Eupen, 2-0 (d) cu Gent, 4-0 (a) cu Charleroi și 7-1 (d) cu Oostende. Deci are 6 victorii consecutive, interval în care a izbutit o uimitoare medie de aproape 4 goluri pe meci. Într-un singur joc nu a marcat. Remarcabil. Singurul neajuns de până acum este că a părăsit prematur, încă din 16-imi, cupa, fiind învinsă la Mechelen, cu 1-2, la sfârșitul lui octombrie.

Antrenorul Felice Mazzu nu are probleme de efectiv.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Leuven Oud-Heverlee: Forma echipei, știri și statistici

OH Leuven a avut o comportare mediocră, din cauza căreia se găsește în partea a doua a clasamentului. Startul a fost unul modest, așteptând 7 etape pentru prima victorie. Totuși nu este o mare nenorocire, căci nu avea vreun obiectiv măreț de îndeplinit, în afară de cel al supraviețuirii. Iar acum fiind la 7 puncte deasupra locului de baraj și 8 față de cel direct retrogradant, se poate considera că este în grafic. Trebuie însă să aibă grijă să nu alunece prea periculos în jos.

Rezultatele sale, în ordine cronologică: 1-1 (a) cu Zulte-Waregem, 1-1 (d) cu Cercle, 1-1 (a) cu Charleroi, 0-4 (d) cu Genk, 1-4 (a) cu Eupen, 2-2 (d) cu Antwerp, 2-1 (a) cu Kortrijk, 1-1 (d) cu Club Brugge, 0-0 (a) cu Beerschot, 2-2 (d) cu Standard Liège, 4-1 (a) cu Sint Truiden, 2-2 (d) cu Anderlecht, 1-0 (a) cu Oostende și 1-3 (a) cu Sérésien. Așadar, o colecție de egaluri, 8 la număr. Remarcabil este faptul că are o singură înfrângere în deplasare (și a jucat și la Brugge, și la Antwerp, și la Liège). Cu două excepții a marcat în toate partidele. Iar dacă n-ar fi fost înfrângerea din ultima etapă, acasă, cu Sérésien, s-ar fi putut zice despre ea că este într-un vârf de formă.

Echipe probabile

Union Saint-Gilloise Echipă probabilă Union Saint-Gilloise
Portar Moris
Fundași Kandous, Burgess, Van der Heyden
Mijlocaşi Nieuwkoop, C. Nielsen, Marcq, Teuma, Lapoussin
Atacanţi Vanzeir, Undav
Leuven Oud-Heverlee Echipă probabilă Leuven Oud-Heverlee
Portar Romo
Fundași Ngawa, Dewaest, Cenk Özkaçar
Mijlocaşi Vlietinck, Schrijvers, Keita, De Norre
Atacanţi Mercier, Kaba, Maertens

Statistica meciurilor directe Union Saint-Gilloise v Leuven Oud-Heverlee

Din 2002 încoace, cele două s-au întâlnit oficial de 26 de ori, însă numai în eșalonul secund. Bilanțul este egal, câte 9 victorii de fiecare parte, pe lângă 8 egaluri. Ultima oară s-au confruntat în ediția 2019/20, când a fost 0-0 și 5-3 pentru Union Saint-Gilloise.

Cote pentru Union Saint-Gilloise v Leuven Oud-Heverlee

Betano pariuri oferă o cotă de 1,65 pentru ambele înscriu.

Union Saint-Gilloise vs Leuven Oud-Heverlee Pont: Peste 2,5 goluri asiatic

Cum arătam și în analiză, Union Saint-Gilloise uimește. O nou-promovată să domine astfel primul eșalon, în care printre altele se află și o participantă în grupele Ligii Campionilor, am numit-o pe campioana Club Brugge. Privindu-i ultimele rezultate, 6 victorii consecutive cu o medie de aproape 4 goluri pe meci, n-avem cum să nu ne gândim că va urma o nouă victorie pentru nou-promovată, mai ales că joacă la ea acasă, pe stadionul Joseph Mariën. Totuși, OH Leuven, în pofida diferenței care o desparte în clasament, nu este chiar o victimă sigură, fiind redutabilă în deplasare, unde a pierdut o singură oară. Totuși Union are prima șansă, iar golurile nu vor lipsi.

Miza: 10/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici