1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Union Saint-Gilloise vs Club Brugge

R Union Saint-Gilloise – Club Brugge KV. Pariuri Belgia 1A Pro League, 04.06.2023. Doar o victorie și ea condiționată

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2023-06-03 03:12:00

Fotbal Belgia - Pro League

04 Iunie 2023, 19:30

Union Saint-Gilloise

Union Saint-Gilloise

versus
Club Brugge

Club Brugge

1.57

Cele mai bune cote:

PariuriPlus
L1160650W000194
Pariază acum la PariuriPlus

Analiză și informații pentru Union Saint-Gilloise v Club Brugge

A fost unul dintre sezoanele cu cea mai echilibrată luptă la titlu din istoria primului eșalon belgian (sigur cea mai, de când a fost adoptată această formă de play-off), în care, înaintea ultimei etape, trei echipe au șanse însemnate pentru cucerirea titlului. Union Saint-Gilloise ocupă locul secund, la egalitate de puncte cu liderul Antwerp, iar Genk este în spatele lor, la numai un punct distanță. Echipa din Bruxelles nu este însă la mâna ei, pentru că și dacă va câștiga acest meci de-acasă cu out-sidera Brugge, în care este mare favorită, nu-i va fi de ajuns pentru a cuceri titlul, dacă va câștiga și Antwerp în celălalt meci, deoarece la rezultate directe, USG este dezavantajată. Pontul meciului se găsește la finalul analizei.

Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Union Saint-Gilloise: Forma echipei, știri și statistici

Ca și sezonul trecut, când în calitate de nou-promovată, a dus o luptă consistentă pentru titlu chiar cu actuala sa adversară, a recidivat și acum. Dacă acum un an ieșea prima în sezonul regular, dar din lipsă de experiență avea să cedeze în play-off, clasându-se la final doar pe locul 2, acum s-a prezentat mai bine în această parte finală de campionat, dar totuși nu suficient ca să depindă de ea în ultima etapă. Startul cu stângul în play-off, când a cedat acasă cu Antwerp, pare să-i atârne ca o piatră de moară acum, înaintea ultimei etape. A fost de altfel singura sa înfrângere, dar tocmai la echipa cu care se află acum la egalitate de puncte, Antwerp, iar rezultatele directe vor face diferența în cazul unei egalități de puncte. Ori la meciul retur, la Antwerp, care a avut loc chiar etapa trecută, nu a izbutit decât un rezultat de egalitate, 1-1, unul eroic ce-i drept, egalând în inferioritate numerică, care o menține în lupta pentru titlu, dar, cum afirmam, nu este la mâna ei.

Rezultatele sale din play-off în ordine cronologică: 0-2 (a) cu Antwerp, 2-1 (d) cu Club Brugge, 3-0 (a) și 1-1 (d) cu Genk, 1-1 (d) cu Anwerp.

Tehnicianul Karel Geraerts va fi lipsit de o piesă importantă, mijlocașul Lynen, eliminat în etapa trecută la Antwerp.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Club Brugge: Forma echipei, știri și statistici

Club Brugge KV, campioana ultimelor trei sezoane, în cel actual s-a dovedit în cele din urmă incapabilă de a mai duce o luptă pentru prima poziție. Ba era cât pe-aci să nu prindă play-off-ul 1-4, izbutind în cele din urmă s-o facă, dar cu mare șansă, mai ales datorită unor jocuri ale rezultatelor. Văzându-se ajunsă totuși între primele patru, după ce a răsuflat ușurată, și-a dat repede seama că nu poate realiza mai mult decât de a fi doar o arbitră în această pasionantă luptă pentru titlu între celelalte trei echipe. Și a reușit s-o încurce pe Antwerp, singura căreia i-a luat puncte în play-off, chiar toate trei, după ce a bătut-o acasă, în rest pierzând toate celelalte patru partide.

Rezultatele sale din play-off în ordine cronologică: 1-3 (d) cu Genk, 1-2 (a) cu Union Saint-Gilloise, 2-3 (d) și 2-0 (a) cu Antwerp, 1-3 (a) cu Genk.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

Union Saint-Gilloise Echipă probabilă Union Saint-Gilloise
Portar Moris
Fundași Kandouss, Burgess, Van Der Heyden
Mijlocaşi Nieuwkoop, Amani, Cameron Puertas, El Azzouzi, Lapoussin
Atacanţi Adingra, Boniface
Club Brugge Echipă probabilă Club Brugge
Portar Mignolet
Fundași Odoi, Hendry, Mechele, Meijer
Mijlocaşi Nielsen, Onyedika – Rits, Vanaken, Lang
Atacanţi Yaremciuk

Statistica meciurilor directe Union Saint-Gilloise v Club Brugge

Începând din 1959 încoace, cele două s-au confruntat oficial de 28 de ori (27 în primul eșalon, 1 în cupă). Brugge a învins de 17 ori, USG de numai 5, în 6 rânduri fiind egal. În sezonul de față, în regular au încheiat ambele partide la egalitate, 2-2 la Bruxelles și 1-1 la Brugge, iar în play-off-ul 1-4, USG a învins la Brugge mai clar decât o arată scorul, cu 2-1 (Boniface 41, Amani 46 / Vanaken 90+3).

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Union Saint-Gilloise v Club Brugge

Betano pariuri oferă o cotă de 1,70 pentru peste 2,5 goluri.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Union Saint-Gilloise vs Club Brugge Pont: Union Saint-Gilloise victorie

Așadar, calculele sunt simple. Ca să aibă vreo șansă la titlu, Union Saint-Gilloise trebuie neapărat să câștige. Nu este însă suficient. În același timp, Antwerp trebuie să nu învingă la Genk. În cazul în care nu va reuși să o va învingă pe Brugge, echipa din Bruxelles pierde titlul, și se va clasa pe locul 2, indiferent ce se întâmplă în celălalt meci. Căci dacă va remiza, iar acel meci se va termina de asemenea la egalitate, atunci rămâne cu același punctaj cu Antwerp, având dezavantajul rezultatelor directe. Dacă pierde Antwerp, atunci o va depăși în clasament, dar Genk o va depăși cu un punct și aceasta va fi cea care își va adjudeca titlul. Așadar, totul pentru victorie pentru echipa bruxelleză, pentru că în pofida faptului că nu este la mâna ei, are totuși șanse mari să își adjudece titlul, căci este posibil orice rezultat la Genk. Dacă însă nu va câștiga acum în fața out-siderei Brugge, măcar și ca o răzbunare pentru sezonul trecut, înseamnă că nu merită titlul. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.57
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici