1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Twente vs Feyenoord

Twente vs Feyenoord – Ponturi Pariuri Olanda Eredivisie 28.11.2021

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2021-11-27 11:21:00

Fotbal Olanda - Eredivisie

28 Noiembrie 2021, 15:30

Twente

Twente

versus
Feyenoord

Feyenoord

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Twente v Feyenoord

Etapa 14 din campionatul olandez aduce în scenă meciul dintre Twente și Feyenoord. Cele două echipe se vor întâlni duminică după-amiază, de la orele 15:30 pe Stadionul De Grolsch Veste din Enschede. Feyenoord este favorită în acest duel, însă voi evita un pariu pe rezultat final. În continuare puteți citi mai multe informații despre forma echipelor și un pont recomandat.

Twente: Forma echipei, știri și statistici

După 13 etape, Twente ocupă locul 6 în clasament, loc de calificare în Conference League. A adunat până acum 21 de puncte obținute în urma a 6 victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeri.

Stă destul de bine în meciurile de acasă, cu o singură înfrângere, 2 remize și 3 victorii. Cele mai importante rezultate de pe terenul său sunt un egal cu Ajax și o victorie cu AZ Alkmaar.

Are un golaveraj pozitiv. Twente a înscris 20 de goluri, iar van Wolfswinkel este golgheterul echipei cu 5 reușite și 3 pase de gol. Propper îl urmează cu 4 reușite. Apărarea a primit un total de 18 goluri.

În cele mai recente meciuri, Twente a reușit 3 victorii și a suferit 2 înfrângeri. A reușit să treacă de FC Oss cu 2:0, înaintând în saisprezecimile Cupei. Le-a învins apoi pe Heracles și Sparta Rotterdam cu scorul de 1:0. S-a împiedicat de Nijmegen, pierzând cu 2:1 apoi s-a duelat cu PSV, meci încheiat 5:2 pentru echipa din Eindhoven.

Nu se anunță absențe notabile în lotul echipei gazdă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Feyenoord: Forma echipei, știri și statistici

Feyenoord se deplasează la Twente, unde a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri. Este favorită în această confruntare. O găsim pe locul 3 în clasamentul Eredivisie, cu un total de 28 de puncte, cu 2 mai puțin decât PSV și Ajax. A jucat 12 etape, timp în care a bifat 9 victorii, o remiză și a pierdut o dată.

Are un golaveraj bun. Feyenoord a înscris până acum 31 de goluri, iar Linssen și Til sunt golgheterii echipei cu câte 8 reușite. Apărarea a primit un total de 13 goluri, din care 7 pe teren străin.

Feyenoord joacă în Conference League, unde tocmai a reușit calificarea în playoff. Este singura echipă neînvinsă din Grupa E și nu mai poate fi depășită. Slavia Praga o urmează cu 7 goluri, Union Berlin cu 6, iar M. Haifa cu 4. Este formația cu cele mai multe goluri înscrise în această grupă, mai exact 9. Dessers a marcat de 3 ori, iar Linssen și Sinisterra au câte 2 reușite.

Forma echipei este foarte bună și nu a mai pierdut un meci de pe 3 octombrie. De atunci a câștigat 6 meciuri și a remizat de 2 ori.

Are în spate 4 deplasări fără eșec, iar în 3 dintre acestea s-au înscris goluri la ambele porți. A primit gol de la echipe modeste precum Slavia Praga, Union Berlin și Cambuur.

Cea mai importantă absență este portarul Bijlow, accidentat. Cel mai probabil va fi înlocuit de Marciano.

Echipe probabile

Twente Echipă probabilă Twente
Portar Unnerstall
Fundași Oosterwolde, Propper, Hilgers, Troupee
Mijlocaşi Sadilek, Brama, Zerrouki
Atacanţi Limnios, van Wolfswinkel, Rots
Feyenoord Echipă probabilă Feyenoord
Portar Marciano
Fundași Malacia, Senesi, Trauner, Pedersen
Mijlocaşi Til, Kokcu, Aursnes
Atacanţi Sinisterra, Linssen, Toornstra

Statistica meciurilor directe Twente v Feyenoord

Așa arată cele mai recente întâlniri dintre Twente și Feyenoord. De fiecare dată s-au înscris goluri la ambele porți.

21.02.21               ERE         Twente Feyenoord         2 : 2

20.09.20               ERE         Feyenoord         Twente 1 : 1

29.09.19               ERE         Feyenoord         Twente 5 : 1

08.04.18               ERE         Twente Feyenoord         1 : 3

Cote pentru Twente v Feyenoord

Superbet Pariuri Sportive oferă cota 1.65 pentru ca ambele echipe să marcheze. Dacă echipa oaspete înscrie cel puțin 2 goluri în această etapă, cota urcă la 1.72.

Twente vs Feyenoord Pont: Ambele marchează

Twente este o adversară destul de dificilă. A jucat acasă 6 etape până acum și de fiecare dată a reușit să marcheze. Feyenoord este favorită în acest duel, întrucât nu a mai pierdut un meci de pe 3 octombrie. Are în spate 4 deplasări fără înfrângere, iar în 3 dintre acestea s-au înscris goluri la ambele porți. A primit gol de la echipe modeste precum Slavia Praga, Union Berlin și Cambuur.

Fotbal Olanda - Eredivisie

Ambele marchează

1.65
Twente vs Feyenoord

28 Nov 21, 15:30

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici