Share

Pont Tunisia vs Angola, Cupa Africii pe națiuni: Tunisienii sunt printre favoriții competiției

Alte Competitii

Cota: 1.75

Adaugat de: Caramavrov

23 Iun 2019 23:08 722 0
Logo Tunisia
Logo Angola
Tunisia
Angola
VS
20:00 24 Iunie 2019
Cupa Africii pe națiuni

Analiză și informații pentru Tunisia v Angola

Tunisia joacă primul ei meci de la Cupa Africii pe națiuni contra Angolei, pe 24 iunie, de la ora 20:00. Tunisienii sunt principalii favoriți să câștige grupa E (cota 1.80), din care mai fac parte Mali și Mauritania.

Pontul pentru meciul Tunisia vs Angola poate fi citit la finalul acestei analize.

Pariază pe Franța U21 - România U21 cu un pariu fără risc de 150RON!

Tunisia: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Tunisia este considerată una dintre cele mai bune echipe din Africa, antrenorul Alain Giressse având la dispoziție jucători cu experiență care evoluează în Europa și în campionatul intern. Skhiri jocă la Montpellier, Srarfi la Nice, iar Sliti la Dijon.

Giresse va opta cel mai probabil pe un tactică ofensivă, pentru că toți tunisienii își doresc o victorie în acest prim meci de la Cupa Africii pe națiuni.

Tunisia a câștigat toate cele trei amicale prin care a pregătit turneul final: 2-0 cu Irak, 2-1 cu Croația și 2-1 cu Burundi.

Cota de piață a primului „unsprezece” folosit în ultimul meci de verificare a fost de 3,12 milioane de euro.

Angola: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Angola a avut programat un singur joc de verificare înaintea acestui turneu final, 2-0 cu Guinea-Bissau (valoarea primului „unsprezece” fiind de 1,17 milioane de euro).

Bastos, de la Lazio, și Mateus, de la Boavista, sunt cei mai importanți jucători care evoluează în Europa. Majoritatea componenților lotului provin din campionatul intern, unul destul de slab comparativ cu ce se joacă în lume. De altfel, angolezii au ratat calificarea la precedentele două ediții ale Cupei Africii pe națiuni.

Angola se poate mulțumi și cu un egal în fața unui adversar puternic. E posibil ca antrenorul Srdjan Vasilijevic să mizeze pe defensivă și să „arunce” mingea pe Mabululu, atacantul de 100.000 de euro al lui CD 1 De Agosto.

Echipe probabile

Tunisia

Echipă probabilă Tunisia
Portar Mustapha
Fundași Bedoui, Meriah, Hnid, Mohamed
Mijlocaşi Sassi, Skhiri - Srarfi, Sliti, Msakni
Atacanţi Khenissi

Angola

Echipă probabilă Angola
Portar Cabaca
Fundași Isaac, Massunguna, Bastos, Paizo
Mijlocaşi De Carmo, Show - Djalma, Eduardo, Fredy
Atacanţi Mabululu

Statistica meciurilor directe Tunisia v Angola

Tunisia și Angola s-au mai întâlnit de 5 ori. Tunisia nu a pierdut niciodată, câștigând două dintre aceste confruntări directe, cu 3-0 și cu 4-1.

Ultimele două partide s-au disputate în calificările pentru Cupa Africii 2011. A fost 3-0 în Tunisia și 1-1 în Angola.

Cote pentru Tunisia v Angola

Este posibil ca Tunisia să se impună la o diferență de minim două goluri. Un pariu pe selecția „Tunisia -0.75 handicap asiatic” are cota 1.98. Este de luat în seamă și un pariu pe selecția „Tunisia peste 1.5 goluri”, la o cotă de 2.05.

Tunisia vs Angola Pont: Victorie Tunisia

Tunisia este echipa mai puternică, fiind una dintre naționalele africane care pot pune probleme oricărui adversar din Europa. Drept mărturie stă victoria recentă, cu 2-1, în fața vicecampioanei mondiale Croația. De partea cealaltă, Angola are câteva individualități, dar comite multe greșeli tactice. Cred că favorita se va impune în acest meci.

Pont pariuri: Victorie Tunisia

Miza: 7/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Caramavrov

Ponturi:

41

Castigate:

24

Pierdute:

10

Anulate:

5

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la Sport.ro de peste 8 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pentru pariori. Sporturile favorite: fotbal, handbal, tenis.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici