1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Trabzonspor – Ankaragucu, Ponturi Pariuri Turcia Super Lig, 27.06.2020, echipa gazdă e favorită certă

Trabzonspor – Ankaragucu, Ponturi Pariuri Turcia Super Lig, 27.06.2020, echipa gazdă e favorită certă

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-06-26 11:08:00

Fotbal Turcia - Super Liga

27 Iunie 2020, 21:00

Trabzonspor

Trabzonspor

versus
Ankaragucu

Ankaragucu

1.92

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Trabzonspor v Ankaragucu

Runda a 29-a din Turcia Super Lig ne aduce sâmbătă cu începere de la ora 21:00 un meci între locul secund Trabzonspor și ultima clasată Ankaragucu. Partida are o favorită certă și ar trebui să curgă într-o singură direcție, așa cum reflectă și pronosticul oferit de noi la finalul avancronicii.

Trabzonspor: Forma echipei, știri și statistici

Trabzonspor a jucat deja 3 meciuri după reluarea sezonului în Turcia, toate în deplasare: două în campionat (3:1 cu Goztepe și 2:2 cu Alanyaspor), dar și unul în cupă (3:1 cu Fenerbahce în semifinale). Egalul cu Alanyaspor de luni nu a picat deloc bine, adversara reușind să egaleze în minutul 90+5.

Chiar și așa formația pregătită de H. Çimşir ar putea avea un final perfect de sezon, ea aflându-se în cărți atât pentru câștigarea cupei (acolo unde întâlnește în finală pe Alanyaspor), cât și a campionatului (e pe locul secund la 2 puncte de Basaksehir). Însă ea trebuie să nu mai facă pași greșiți. Deși este neînvinsă în ligă de 13 etape, de 7 runde aceasta urmează un tipar clar: după fiecare victorie urmează un egal, și apoi o altă victorie, ea nemaireușind să lege două victorii consecutive în campionat din februarie. Dacă tiparul ar fi să continue, atunci sâmbătă ar trebui să vină un succes cu Ankaragucu.

Fundașul central Majid Hosseini a luat roșu în meciul cu Alanyaspor și nu va putea juca sâmbătă. De asemenea Ahmet Canbaz, Anthony Nwakaeme și Yusuf Sari sunt în continuare accidentați.

Ultimele 5 rezultate:

  • Alanyaspor - Trabzonspor 2 : 2  
  • Fenerbahce - Trabzonspor 1 : 3 
  • Goztepe - Trabzonspor 1 : 3       
  • Trabzonspor - Basaksehir 1 : 1   
  • Yeni Malatyaspor - Trabzonspor 1 : 3      

Ankaragucu: Forma echipei, știri și statistici

Ankaragucu este lanterna roșie a campionatului cu 24 de puncte, dar păstrează șanse de a se salva de la retrogradare ținând cont că o despart 4 puncte de primul loc salvator ocupat acum de Rizespor. Din păcate pentru ea finalul de sezon nu este deloc ușor, cu 5 adversari din 6 aflându-se în prima jumătate a clasamentului. Aceasta a obținut un singur punct în cele două etape jucate post-pandemie: 1:1 cu Gaziantep și 1:2 cu Basaksehir. Astfel schimbarea antrenorului înaintea reluării campionatului nu a adus impactul dorit.

În afară de mijlocașul Sedat Ağçay care este accidentat, antrenorul Ibrahim Üzülmez are la dispoziție întreg lotul pentru meciul de sâmbătă.

Ultimele 5 rezultate:

  • Ankaragucu - Basaksehir - 1 : 2  
  • Gaziantep - Ankaragucu - 1 : 1   
  • Ankaragucu - Rizespor - 2 : 1      
  • Besiktas - Ankaragucu - 2 : 1       
  • Ankaragucu - Sivasspor - 0 : 3

Statistica meciurilor directe Trabzonspor v Ankaragucu

În turul campionatului, deși avea avantajul terenului propriu, Ankaragucu a pierdut la scor de neprezentare. Este însă drept că a jucat în inferioritate numerică o repriză întreagă.

Ultimele 5 rezultate directe:

  • Ankaragucu - Trabzonspor - 0 : 3
  • Trabzonspor - Ankaragucu - 1 : 0
  • Ankaragucu - Trabzonspor - 2 : 2
  • Ankaragucu - Trabzonspor - 0 : 4
  • Trabzonspor - Ankaragucu - 3 : 2

Cote pentru Trabzonspor v Ankaragucu

Pe lângă pontul principal recomandăm și un pronostic pe over 3.0 goluri la o cotă de 1.74.

Trabzonspor vs Ankaragucu Pont: Trabzonspor -1.5

Trabzonspor este clar echipa mai bună, lucru reflectat în primul rând de pozițiile complet opuse din clasament: locul 2 vs ultima clasată. Ea are și cea mai bună ofensivă din campionat (64 de goluri marcate în 28 de etape), reușind să câștige în acest an câteva meciuri acasă la diferențe mari de goluri (5:2 cu Rizespor, 6:0 cu Kasimpasa). Este drept că Ankaragucu este de regulă o formație pragmatică, dar acum joacă pe terenul uneia dintre cele mai bune echipe din ligă, așa că mă aștept ca diferența de valoare să își spună cuvântul. Plus că un egal nu ar ajuta prea mult echipa oaspete, care ar trebui să practice un joc un pic mai ofensiv ca de obicei dacă vrea să mai aibă șanse la salvarea de la retrogradare. Cred că Trabzonspor se va dezlănțui și va reuși să câștige lejer acest joc.

Fotbal Turcia - Super Liga

Trabzonspor -1.5

1.92
Trabzonspor vs Ankaragucu

27 Jun 20, 21:00

Miza: 7/10
Cota: 1.92
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici