1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Torpedo Zhodino - BATE Borisov

Torpedo Zhodino - BATE Borisov: ponturi pariuri fotbal Belarus. 20.11.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-11-19 11:14:00

Fotbal Belarus

20 Noiembrie 2021, 12:00

Torpedo Zhodino

Torpedo Zhodino

versus
BATE Borisov

BATE Borisov

1.67

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Torpedo Zhodino v BATE Borisov

Cu două etape înainte de finalul sezonului din prima ligă din Belarus, BATE Borisov se deplasează pe terenul celor de la Torpedo Zhodino. Partida de pe Stadyen Tarpeda este programată sâmbătă, cu începere de la ora 12:00. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pontul oferit. 

Torpedo Zhodino: Forma echipei, știri și statistici

Torpedo Zhodino este ocupanta locului 7 în clasamentul primei ligi din Belarus. Gazdele confruntării noastre de sâmbătă au strâns 36 de puncte în 28 etape și nu mai au obiectiv pe final de sezon. Indiferent de rezultatele obținute în ultimele runde, Torpedo nu are cum să prindă un loc de cupe europene, nici nu are vreo emoție în ceea ce privește menținerea pe prima scenă a fotbalului din Belarus. Din punct de vedere defensiv, Zhodino nu stă bine - a încasat 37 de goluri, o medie de aproape 1,5 per etapă. Nu mai puțin de 12 înfrângeri a suferit în acest campionat Torpedo, cele mai multe din primele 9 clasate din Premier League.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

BATE Borisov: Forma echipei, știri și statistici

BATE Borisov este cea mai galonată echipă din ultimul deceniu în fotbalul din Belarus. Totuși, în ultimii ani Shakhtyor Soligorsk i-a luat fața, iar BATE se luptă doar pentru poziția a doua. Cu doar două runde înainte de finalul campionatului, Borisov ocupă poziția secundă în clasament, cu 59 de puncte. Titlul este adjudecat de Shaktyor și în acest an (72 de puncte), însă BATE luptă pentru poziția secundă. Urmăritoarea principală este Dinamo Minsk, clasată pe ultima treaptă a podiumului, la un singur punct în spate (58). În aceste condiții, BATE nu-și permite pași greșiți. Trei dintre ultimele 5 deplasări au adus victorii pentru trupa lui Vitali Zhukovskiy. Atacul lui BATE este unul dintre cele mai bune din campionat - 54 de goluri înscrise deja, o medie de aproape două per etapă. Meciul din runda trecută se poate dovedi a fi extrem de important pentru soarta poziției secunde: BATE a înfruntat-o pe teren propriu pe Dinamo Minsk. Oaspeții au condus cu 1-0 până pe final, când Filipovic a egalat în minutul 89 și a stabilit rezultatul final.

Statistica meciurilor directe Torpedo Zhodino v BATE Borisov

Din ultimele 7 meciuri directe, BATE a câștigat de 4 ori, două confruntări s-au încheiat la egalitate și în una s-a impus Torpedo. Cel mai recent duel a avut loc pe 27 iunie 2021 și a fost adjudecat de BATE, pe teren propriu, cu scorul de 3-0. 

Cote pentru Torpedo Zhodino v BATE Borisov

Oaspeții pornesc cu prima șansă, iar eu voi merge pe mâna lor. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Efortuna, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes la cel puțin două goluri pentru cei de la BATE Borisov. În cazul în care oaspeții se impun la handicap -1,5, veți prinde o cotă atractivă de 2,60. 

Torpedo Zhodino vs BATE Borisov Pont: Victorie BATE Borisov

În condițiile în care lupta pentru locul 2 în campionat este una acerbă, BATE nu își permite pași greșiți. Adversarul celor din Borisov nu mai are pentru ce să tragă pe final de campionat, astfel că duelul motivațional este câștigat din start de cei de la BATE. Partida din tur a fost câștigată la pas de formația lui Zhukovskiy (3-0), astfel că oaspeții știu ce au de făcut sâmbătă pentru a se impune pe Stadyen Tarpeda. Recomand cu încredere victoria celor de la BATE Borisov, la o cotă excelentă oferită de Efortuna. Să fie verde!

Miza: 9/10
Cota: 1.67
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici