1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Tondela vs. Boavista

Tondela - Boavista. Ponturi Pariuri Primeira Liga, Portugalia, 14.05.2022. Gazdele disperate și neputincioase, oaspeții nepăsători

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-05-13 21:07:00

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

14 Mai 2022, 17:30

Tondela

Tondela

versus
Boavista

Boavista

1.52

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Tondela v Boavista

Tondela - Boavista, partidă programată duminică, de la ora 17.30, în etapa a 34-a (ultima) din campionatul Portugaliei, opune formațiile de pe locurile 16 și, respectiv, 11 în clasament. Gazdele au nevoie disperată de victorie, dar realitatea e că sunt într-o formă atât de slabă, încât fără bunăvoința oapseților e foarte puțin probabil s-o poată obține. Tondela are de departe cea mai slabă apărare din campionat și a înregistrat o singură victorie în ultimele 10 etape. Boavista se prezintă ca o echipă medie din toate punctele de vedere și e campioană absolută a remizelor în acest sezon.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Tondela: Forma echipei, știri și statistici

CD Tondela (locul 16, 27 de puncte, golaveraj 39-65) este pe loc de baraj, dar tremură și pentru acesta. Dacă nu câștigă sâmbătă, poate termina foarte ușor și pe una din ultimele două poziții, care retrogradează direct. Echipa este, pur și simplu, mult prea slabă pentru a putea fi revitalizată de ceva, indiferent că e vorba de o schimbare de antrenor sau de o miză decisivă. Etapa trecută, formația antrenată de Nuno Campos a pierdut la scor, 0-3, cu o echipă în vacanță (Gil Vicente). Acum ar avea toate motivele din lume să lupte eroic pentru o victorie, dar e îndoielnic că o poate obține în condiții normale.
 Ultimele 5 partide: 0-2 în deplasare cu Moreirense în campionat, 1-1 în deplasare cu Mafra în semifinalele Cupei, 1-1 acasă cu Guimaraes, 1-1 în deplasare cu Pacos de Ferreira, 0-3 în deplasare cu Gil Vicente.
Gazdele nu pot conta pe Khacef, Goncalves, Muratore – accidentați – și Alves – eliminat etapa trecută.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Boavista: Forma echipei, știri și statistici

Boavista (locul 11, 37 de puncte, golaveraj 37-50) termină cu bine un sezon început dezastruos și în care s-a redresat după ce l-a dat afară pe antrenorul Joao Pedro Sousa ca să-l aducă pe Petit. Echipa a urcat rapid în zona de mijloc a clasamentului, devenind foarte greu de învins. Boavista este campioana incontestabilă a X-urilor în acest sezon, cu 16 remize din totalul de 33 de etape (adică aproape 50%). 
Ultimele 5 partide: 1-0 acasă cu Arouca, 0-4 în deplasare cu Maritimo, 0-3 acasă cu Sporting, 2-1 în deplasare cu Moreirense, 1-1 acasă cu Guimaraes.
În deplasare, „alb-negrii” au avut un randament de asemenea mediu pentru campionatul portughez, 15 puncte și golaveraj 17-30 în 16 etape. În ultimul timp a mers însă foarte bine, înregistrând 3 victorii, o remiză și o înfrângere în cele mai recente 5 partide afară.
La această partidă, Boavista vine fără probleme de lot.

Echipe probabile

Tondela Echipă probabilă Tondela
Portar Trigueira
Fundași Quaresma, Sagnan, R. Alves
Mijlocaşi Almeida, Undabarrena, Dantas, Borges
Atacanţi Agra, Daniel, Barbosa
Boavista Echipă probabilă Boavista
Portar Bracalli
Fundași Cannon, Porozo, Abascal
Mijlocaşi Malheiro, Garcia, Perez, Ferreira
Atacanţi Ntep, Gorre, Hamache

Statistica meciurilor directe Tondela v Boavista

Ultimele 4 rezultate directe între Tondela și Boavista au fost cu GG.
În turul acestui sezon a fost Boavista – Tondela 1-1.
În campionatul trecut, Tondela a câștigat turul cu 3-1, iar returul s-a încheiat 1-1.
Acum două sezoane au fost două remize, 0-0 în tur și 1-1 în retur.
S-au jucat, în total, 20 de partide între aceste formații. Tondela a câștigat 7, Boavista 4, de 9 ori a fost remiză.

Cote pentru Tondela v Boavista

În mod normal, nu văd cum ar putea Tondela să câștige acest meci. Dar campionatul Portugaliei e unul cu multe prietenii și necunoscute, la fel ca și cel românesc, așa că nu știm cum se vor prezenta oaspeții. Vom evita pronosticul privind rezultatul, dar putem opta pentru pariul că nu se dă mai mult de un gol până la pauză – cota 1,44 în oferta Betano pariuri. Aceeași agenție are cota 1,98 pe totalul asiatic -1 în prima repriză.

Tondela vs Boavista Pont: Se marchează 1-3 goluri

Dacă Boavista vine relaxată și fără obiectiv, Tondela are de ce să se bată pentru victorie. Problema e că până acum n-a demonstrat și valoare pentru asta. Ne putem aștepta la un meci fără goluri multe, în care gazdelor le va fi greu să înscrie dacă oaspeții nu arată puțină bunăvoință. Mizăm pe 1-3 goluri marcate în acest joc, cu cota 1,52 în oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

Se marchează 1-3 goluri

1.52
Tondela vs Boavista

14 May 22, 17:30

Miza: 7/10
Cota: 1.52
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici