Share

FC Thun - Stade Lausanne-Ouchy: ponturi pariuri Elveția Challenge League. 14.09.2021

Alte Competitii

Cota: 1.54

Adaugat de: Gabriel Morariu

13 Sep 2021 14:44 494 0
Logo Thun Thun
Logo Lausanne Ouchy Lausanne Ouchy
VS
21:00 14 Septembrie 2021
Elveția Challenge League

Analiză și informații pentru Thun v Lausanne Ouchy

Într-o restanță din liga secundă de fotbal din Elveția, față în față se vor afla FC Thun și Stade Lausanne-Ouchy. Partida dintre cele două echipe este programată marți seara, pe Stockhorn Arena din Thun, cu începere la ora 21:00. În cele ce urmează puteți citi prezentarea celor două formații, iar la finalul articolului veți găsi pontul meu. 

Thun: Forma echipei, știri și statistici

E Î Î V V

Thun a început ca din pușcă noua ediție de campionat din Challenge League, cu gândul să revină cât mai rapid pe prima scenă a fotbalului din Elveția. Primele două etape au adus victorii clare pe terenul lui Kriens (1-3) și acasă în compania celor de la Yverdon (3-0). Totuși, continuarea nu a fost încununată de succes pentru echipa de pe Stockhorn Arena. Thun a mai acumulat un singur punct în următoarele 3 jocuri din campionat - 1-2 acasă cu FC Aarau, 0-3 cu Winterthur și 2-2 acasă în compania lui FC Wil. Golaverajul după 5 meciuri arată un spectaculos 9-8. o medie de peste 3 goluri per etapă. În fapt, toate cele 5 meciuri din campionat și cel din Cupă cu Châtel-St-Denis (scor 8-1!) au avut peste 2,5 goluri la total. 

Lausanne Ouchy: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V E

Stade Lausanne-Ouchy are un început similar de sezon celui al adversarei de marți seara. Golaverajul celor două echipe este identic după 5 meciuri: 9-8! Singura diferență apare la totalul punctelor acumulate. Dacă Thun are două victorii, două eșecuri și un egal, de cealaltă parte Stade Lausanne-Ouchy a câștigat 3 partide, a remizat o dată și a pierdut un singur joc. Oaspeții meciului nostru de marți este clasată pe locul 5, cu 10 puncte, iar în cazul unei victorii pe terenul lui Thun ar urca pe podiumul din Challenge League. Cele mai recente 3 partide au fost încheiate de formația din Lausanne cu cel puțin 3 goluri înscrise la total: Schaffhausen (2-1), FC Aarau (2-5) și Rapperswil-Jona (3-2). Ultimele 8 meciuri jucate în deplasare de Stade Lausanne-Ouchy au avut peste 2,5 goluri la total! 

Statistica meciurilor directe Thun v Lausanne Ouchy

Din 2020 încoace, Thun și Stade Lausanne-Ouchy s-au întâlnit de 5 ori, iar 4 dintre dueluri au avut peste 2,5 goluri la total. Cel mai recent a avut loc pe 3 iulie, iar Thun s-a impus cu 3-0. În celelalte dueluri scorurile au fost 2-2, 3-1 și 3-2 pentru Thun, respectiv o singură victorie pentru Stade Lausanne-Ouchy, cu 2-0. 

Cote pentru Thun v Lausanne Ouchy

FC Thun este considerată favorită în acest duel al formațiilor implicate des în partide de peste 2,5 goluri. În aceste condiții, datele statistice sunt convingătoare, iar recomandarea mea merge pe această idee. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Winmasters, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 1,5 goluri marcate de Thun. În cazul în care gazdele vor înscrie cel puțin două goluri, veți prinde o cotă bună de 1,57. 

Thun vs Lausanne Ouchy Pont: Peste 2,5 goluri

Față în față se vor afla două formații implicate des în partide cu multe goluri. Acest lucru se poate vedea atât în confruntările directe recente, dar și în rezultatele obținute în prima parte a acestui sezon. Thun reprezintă garanția partidelor cu multe goluri, până acum are 6 din 6 cu peste 2,5 la total. Mă aștept ca această serie să continue și după meciul cu Lausanne. Cota oferită de Winmasters pentru peste 2,5 goluri este una atractivă. Succes!

Pont pariuri: Peste 2,5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.54

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Gabriel Morariu

Ponturi:

40

Castigate:

25

Pierdute:

11

Anulate:

2

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici