1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Thun - Kriens

Thun - Kriens: ponturi pariuri fotbal Elveția. 26.11.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-11-26 00:05:00

Elvetia Challenge League

26 Noiembrie 2021, 21:30

Thun

Thun

versus
Kriens

Kriens

1.47

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Thun v Kriens

Într-o partidă din etapa a 15-a a ligii secunde din Elveția, Thun primește vizita celor de la Kriens. Meciul de pe Stockhorn Arena este programat în cursul serii de vineri, cu începere de la ora 21:30. În continuarea articolului veți găsi prezentarea celor două formații, iar la final vine și pronosticul oferit.

Thun: Forma echipei, știri și statistici

Thun a rămas doar o umbră a formației care impresiona în urmă cu un deceniu. Trupa în alb și roșu a ratat de puțin promovarea în sezonul trecut (a pierdut barajul cu Sion), iar lucrurile au luat-o pe o pantă descendentă pentru clubul care la un moment dat evolua în UEFA Champions League. După 14 meciuri jucate în liga secundă din Elveția, Thun a strâns doar 20 de punte și ocupă poziția a 8-a din 10 echipe participante. Opt din primele nouă meciuri din Challenge League din acest sezon aduseseră 3+ în jocurile lui Thun, însă în ultima vreme trupa lui Carlos Bernegger a fost cam zgârcită cu golurile. Pentru Thun ultimele 3 etape au adus un singur punct, iar respectivele partide au avut goluri puține (0-1 cu Yverdon, 1-1 acasă cu Vaduz și 0-2 în deplasare pe terenul celor de la Stade Lausanne Ouchy). Golaverajul lui Thun arată însă a formație spectaculoasă: 20-19 în 14 etape, o medie de peste 2,5 goluri per rundă disputată.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Kriens: Forma echipei, știri și statistici

Kriens este ocupanta ultimei poziții din liga secundă de fotbal elvețiană. Lanterna roșie din Challenge League a strâns doar 6 puncte în 14 jocuri, iar ultimele înfrângeri au fost la scor pentru Kriens. În ultima lună, oaspeții duelului nostru de vineri au încasat 10 goluri de la Winterthur (1-6) și FC Wil (0-4). Trupa de pe Stadion Kleinfeld are cea mai slabă defensivă din campionat - 35 de goluri încasate, mai bine de două per etapă. Lucrurile stau prost în deplasare. În afara celor două eșecuri la scor, pentru Kriens au mai venit eșecurile cu Stade Lausanne Ouchy (0-5) și Vaduz (1-4).

Statistica meciurilor directe Thun v Kriens

Patru din ultimele 6 meciuri directe au fost câștigate de Thun (2-1, 2-0, 1-0, 3-1), Kriens și-a trecut în cont o victorie cu 2-1, iar un duel s-a încheiat nedecis, scor 1-1. De asemenea, 4 din cele 6 au avut fie GG, fie 3+ la total.

Cote pentru Thun v Kriens

Gazdele pornesc cu prima șansă, însă forma de moment nu este una prea bună. Statistica celor două formații este una atractivă pe goluri, astfel că recomandarea mea merge pe această idee. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și selecția gol în ambele reprize. În cazul în care se va marca atât înainte, cât și după pauză, vom prinde o cotă bună de 1,55.

Thun vs Kriens Pont: GG sau 3+

Thun și Kriens sunt două formații implicate des în partide cu un număr ridicat de goluri. Deplasările reprezintă un coșmar pentru oaspeții de vineri, care au încasat 10 goluri în ultimele două partide de pe teren străin. Thun este o formație de GG și 3+, ultimele meciuri nu au fost la fel la acest capitol, însă mă aștept ca seria să fie reluată. Ce adversar mai bun pentru asta decât lanterna roșie? Mă aștept să vedem un meci cu cel puțin 3 goluri la total, însă pentru o doză suplimentară de siguranță am ales varianta GG sau peste 2,5 goluri la total, din oferta de pariuri sportive Betano. Să fie verde!

Elvetia Challenge League

GG sau 3+

1.47
Thun vs Kriens

26 Nov 21, 21:30

Miza: 10/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Thun vs Kriens Pont: Peste 2 goluri asiatic

Este un meci între două formații din subsolul clasamentului, Kriens fiind lanterna roșie, la 8 puncte de următorul loc. Thun stă mai bine, este pe locul 8 din 10 formații, dar are 20 de puncte, la fel ca locul 5 și este la 3 puncte în spatele locului 2 care duce la barajul pentru promovarea în Superleague. Kriens are o medie de peste 3 goluri încasate în partidele din deplasare și nu văd cum ar putea scăpa fără un număr asemănător în acest meci, având în vedere că a primit 10 goluri în cele mai recente 2 vizite. Atac, pentru un grad mai scăzut de risc, un peste 2 goluri asiatic la o cotă din oferta Unibet pariuri sportive.

Elvetia Challenge League

Peste 2 goluri asiatic

1.35
Thun vs Kriens

26 Nov 21, 21:30

Miza: 5/10
Cota: 1.35
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici