1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Tai Po vs R&F - Ponturi Pariuri - HONG KONG: FA Cup - Semi-finals. 22.03.2020. Încă un pas până în finală!

Tai Po vs R&F - Ponturi Pariuri - HONG KONG: FA Cup - Semi-finals. 22.03.2020. Încă un pas până în finală!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2020-03-21 12:22:00

HONG KONG: FA Cup

22 Martie 2020, 08:30

Tai Po

Tai Po

versus
Guangzhou FC

Guangzhou FC

1.82

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Tai Po v Guangzhou FC

Tai Po pare că și-au revenit și au legat 2 victorii consecutive, după ultimele rezultate negative, în timp ce adversara ei, R&F merge mult mai bine suferind un singur insucces în ultimele jocuri.

Ambele echipe s-au impus catergoric în ultimele partide din turul anterior al Cupei, Tai Po reușind să câștige în deplasare, în timp ce R&F pe teren propriu.

Partida Tai Po - R&F se va desfășura pe 22 martie, de la ora 8:30 pe Tseung Kwan O Sports Ground (Hong Kong).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Tai Po: Forma echipei, știri și statistici

Tai Po a suferit 3 înfrângeri consecutive, 2 fiind înregistrate în campionat (2-1 și 2-4 cu Southern District), în AFC Champions League (5-1 la Kedah), însă în Cupă și-au revenit și s-au impus în 2 meciuri, ambele în deplasare (3-2 – după penalty-uri la Lee Man Warriors și 4-1 la Southern District).

La ultimul joc, cel din sferturile de finală cu Southern District, Tai Po au avut 2-1 la pauza prin golurile reușite de Dudu și Luk Michael, iar în partea secundă Nakamura și Kim Seung-Young au mărit avantajaul pe tabelă.

Pentru gazde, Chan Kong-Pan a reușit singurul gol al echipei sale, în prima parte a jocului.

Dacă Tai Po a fost al 2-lea meci în această competiție, pentru Sounthern District a fost prima partidă, aceștia calficându-se direct în sferturi.

Stagiunea trecută, Tai Po au fost eliminați încă din sferturi de HK Sampling, scor 2-1(în prelungiri), în timp ce Southern District au ajuns până-n finală unde au fost învinși de Kitchee, scor 2-0.

În sezonul regulat, Southern District sunt pe 4, cu 18 puncte, la 4 de liderul R&F.

Tai Po se află pe 6, cu doar 9 puncte, reușind 2 victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeri în 9 jocuri.

Stagiunea trecută, Tai Po au terminat primii, cu 41 de puncte, la 5 de R&F, obținând primul titlu din istoria echipei. În sezonul 2017-18 echipa a încheiat pe 2 în campionat.

Printre trofeele importante se mai află și o Cupă obținută în sezonul 2008-09.

Dacă vor trece de R&F vor juca finala alături de Easter AA, echipă ce a trecut de Pegasus în cealaltă semifinală cu scorul de 5-0.

Guangzhou FC: Forma echipei, știri și statistici

R&F a pierdut un singur meci în ultimele 5 jocuri, 3-5 acasă în fața lui Eastern AA, în Senior Shield. În rest a trecut în campionat de Happy Valley, 2-0, de Hong Kong Rangers, 5-0 și 7-1, iar în Cupă, de Happy Valley, scor 4-0.

A fost primul meci disputat în această competiției, la fel ca și pentru adversara ei. Giovane a fost eroul lui R&F reușind un hat-trick, iar Sartori a închis tabela la 4-0 în finalul jocului.

În campionat, Giovane are 5 goluri marcate, în timp ce Sartori 7, golgheterul ehipei și al Ligii fiind ivorianul Serges Deble cu 9 goluri.

Happy Valley se află pe 8 cu doar 6 puncte adunate în 9 meciuri, fiind la 1 punct deasupra ultimului loc ocupat de Hong Kong Rangers, în timp ce R&F este lider cu 22 de puncte, cu 3 deasupra lui Lee Man Warriors sau Kitchee – 19 puncte.

Stagiunea trecută, R&F au fost eliminați în Cupă încă din primul meci, din sferturi, de către Sounthern District, scor 1-0, în timp ce Happy Valley nu au participat.

În campionat, sezonul trecut au încheiat pe 2, la 5 puncte de campiona Tai Po, și cu 4 pestte Southern District, locul 3.

R&F nu au niciun trofeu în palmares.

Dacă vor trece de Tai Po vor evolua în finală împotriva lui Eastern AA.

Echipe probabile

Tai Po Echipă probabilă Tai Po
Portar Alex Chin
Fundași Benjamin Van Meurs, Ho Chun Ting, Toby Down
Mijlocaşi Eugene Mbome, Yuto Nakamura, Dudu, Michael Luk, Yeung Chi Lun
Atacanţi Kim Min-ki, Kim Seung-yong
Guangzhou FC Echipă probabilă Guangzhou FC
Portar Zhou Yuchen
Fundași Lo Kwan Yee, Fong Pak Lun, Roberto, Leung Nok Hang
Mijlocaşi Serges Deble, Adama Guira, Matt Lam, Lam Ka Wai
Atacanţi Igor Sartori, Giovane

Statistica meciurilor directe Tai Po v Guangzhou FC

În ultimele 5 meciuri între cele două, Tai Po s-a impus de 4 ori, ultima oară în 2018, scor 3-1, în timp ce R&F au reușit precedentul succes în deplasare în 2019, scor 4-1.

A fost și unicul succes obținut împotriva celor de la Tai Po în toate cele 8 jocuri pe care le-au disputat în istorie.

Cote pentru Tai Po v Guangzhou FC

R&F au un singur insucces în ultimele 10 jocuri în toate competițiile fiind cea mai în formă echipă din actualul sezon.

Tai Po au 5 victorii și 5 înfrângeri, însă înaintea ultimelor 2 succesuri obținute au bifat 5 înfrângeri consecutive.

În deplasare, R&F au o singură înfrângere și 2 egaluri în precedentele 10 jocuri, iar Tai Po 3 meciuri pierdute și 2 egaluri în ultimele 10 partide de acasă.

Voi merge pe un succes al oaspeților, fiind echipa cea mai în formă și capabilă să meargă mai departe în această competiție: Victorie R&F – cotă 1.78 oferită de Betano.

Tai Po vs Guangzhou FC Pont: Peste 3.5 goluri

Tai Po este o echipă extrem de ofensivă, reușind îm utlimele 5 meciuri să marcheze de fiecare dată măcar 1 gol, chiar și atunci când au pierdut, iar când s-au impus au reușit minim 3. La jocurile din Cupă au bifat 7 goluri și au încasat doar 3, iar în campionat au 16 goluri marcate și 22 primite în 9 partide. De cealaltă parte, R&F au o medie foarte bună, marcând 3 goluri și la unicul meci pierdut, în precedentele 5 jocuri. La ultimul meci de Cupă au reușit 4 goluri fără a primi niciunul, iar în campionat au 35 de goluri marcate și doar 10 primite, în 10 jocuri, având cel mai bun atac și a 2-a apărare după Kitchee. Ținând cont de miza jocului, voi merge pe un meci cu multe goluri marcate. Pontul partidei: Peste 3.5 goluri – cotă 1.82 oferită de Ubibet.

Miza: 10/10
Cota: 1.82
Status: Pierdut

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici