Szolnok - Szombathelyi Haladas: ponturi pariuri fotbal Ungaria. 22.05.2022

Alte Competitii

Cota: 1.98

Adaugat de: Gabriel Morariu

21 Mai 2022 21:28 323 0
Logo Szolnoki MAV Szolnoki MAV
Logo Haladas Haladas
VS
19:00 22 Mai 2022
Fotbal Ungaria

Analiză și informații pentru Szolnoki MAV v Haladas

Duminică de la ora 19:00 este programată ultima etapă din liga secundă maghiară de fotbal. Dacă lucrurile sunt clare în privința promovării, lupta e una în toi pentru evitarea retrogradării. Szolnok este una dintre formațiile din subsolul clasamentului, care speră să se mențină în al doilea eșalon valoric din Ungaria. În cursul serii de duminică, pe Tiszaligeti Stadion vine Szombathelyi Haladas, echipă fără vreun obiectiv în ultima etapă. Urmează analiza confruntării, iar la final vine și pontul oferit.

Szolnoki MAV: Forma echipei, știri și statistici

V E Î V V

Înaintea ultimei etape, Szolnok are 38 de puncte și este clasată pe locul 18. Poziția ocupată înaintea rundei de final duce în liga a treia din Ungaria. Locul de mai sus, 17, este primul care asigură menținerea în al doilea eșalon valoric. Speranțe există pentru Szolnok. Bekescaba are un singur punct în plus (39), Csakvari are 40, iar Dorogi și Tiszakecske au câte 41. Așadar, dacă Szolnok se impune în ultima etapă, doar un mare ghinion - ca toate cele enumerate mai devreme să câștige - ar putea să o retrogradeze. Intențiile de salvare au fost clare încă din urmă cu o lună. Szolnok a început să își adjudece puncte importante: 3 victorii, un egal și o singură înfrângere în ultimele 5 meciuri jucate în campionat. Cel mai recent duel a fost câștigat duminica trecută pe terenul celor de la Tiszakecske, adversari în lupta pentru evitarea retrogradării, cu 2-1.

Haladas: Forma echipei, știri și statistici

Î V E E V

Haladas e o formație care la început de sezon a pornit cu vise de revenire rapidă în Liga 1 maghiară, însă și-a dat seama pe la jumătatea competiției că nu misiunea e imposibilă în acest sezon. Din 37 de etape, oaspeții meciului de duminică au strâns 54 de puncte și ocupă locul 6. O poziție fără emoții de retrogradare, însă fără niciun amestec în afacerea promovării. Haladas e la 20 de puncte de ocupanta locului 2, direct promovabil, Kecskemeti. Lipsa entuziasmului s-a văzut pe final de sezon. Obosiți și fără un țel la orizont, cei de la Haladas au câștigat doar unul din ultimele 4 dueluri. Etapa precedentă, ultima jucată în acest campionat pe teren propriu, a adus înfrângerea cu 1-3 în fața lui Kecskemeti, prin care adversara și-a stabilit matematic promovarea.

Statistica meciurilor directe Szolnoki MAV v Haladas

În turul campionatului, Haladas s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1. Totuși, ultima partidă directă de la Szolnok a fost câștigată de gazde, cu scorul de 2-0.

Cote pentru Szolnoki MAV v Haladas

Szolnok este considerată favorită și câștigă din start duelul motivațional. E singura formație dintre cele două care are pentru ce să tragă în ultima rundă. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Winmasters, pentru o miză moderată puteți încerca și un 1 la pauză. În cazul în care Szolnok va conduce după primele 45 de minute, veți prinde o cotă bună de 2,40.

Szolnoki MAV vs Haladas Pont: Victorie Szolnoki MAV

Duelul motivațional e câștigat din start de Szolnok. Ce motivație mai mare trebuie să ai decât să te salvezi de la retrogradare? Și să joci împotriva unui adversar care nu are nimic de împărțit cu nimeni în ultima etapă, pentru că are un loc călduț la mijlocul clasamentului. În aceste condiții, merg pe dorința arzătoare a gazdelor de salvare de la retrogradare și recomand 1 solist la o cotă excelentă. Să fie verde!

Pont pariuri: Victorie Szolnoki MAV

Miza: 10/10

Cota: 1.98

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Gabriel Morariu

Ponturi:

5

Castigate:

3

Pierdute:

1

Anulate:

0

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici