1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Pont Australia, A-League: Sydney FC – Adelaide United, șanse mari să se dea gol până la pauză

Pont Australia, A-League: Sydney FC – Adelaide United, șanse mari să se dea gol până la pauză

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-01-03 11:40:00

Australia - A-League

04 Ianuarie 2020, 10:30

Sydney FC

Sydney FC

versus
Adelaide United

Adelaide United

1.62

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Sydney FC v Adelaide United

Sydney FC – Adelaide United, partidă programată sâmbătă, de la ora României 10.30, în etapa a 13-a din A-League, ar trebui să se încheie cu o victorie logică a gazdelor, care se pare că anul acesta nu au rival în campionatul Australiei.  

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Sydney FC: Forma echipei, știri și statistici

Sydney FC (locul 1, 28 de puncte, golaveraj 26-11) este ca un taifun în campionatul australian. După 11 etape, are deja un avans de 9 puncte față de ocupanta locului 2, Melbourne City, pe care a și învins-o în etapa trecută.

Toate superlativele sunt la Sydney în acest sezon. Are cele mai multe victorii, dă golgheterul campionatului, a înscris cele mai multe goluri și a primit cele mai puține. A avut un singur joc în care n-a marcat, un 0-1 cel puțin ciudat în etapa a treia, cu vecinii de la Western Sydney. Accidentul nu s-a mai repetat.

Pe propriul teren, Sydney FC a disputat 6 etape și le-a câștigat pe toate, având golaveraj general 16-5 (8-3). După cum se vede, randamentul este aproape egal în cele două reprize, liderul rezolvându-și de obicei partidele repede, încă din primele 45 de minute: 2-1 (1-0) cu Wellington Phoenix, 4-1 (2-1) cu Newcastle Jets, 2-1 (0-1) cu Melbourne Victory, 5-1 (3-0) cu Brisbane Roar, 1-0 (1-0) cu Central Coast Mariners, 2-1 (1-1) cu Melbourne City.

Liderul intră în acest meci cu o grămadă de jucători lipsă: Warland, Zuvela, O’Neill și Heward-Belle accidentați, Buhagiar chemat la națională și Grant suspendat.

Adelaide United: Forma echipei, știri și statistici

Adelaide United (locul 5, 15 puncte, golaveraj 18-16) e o echipă medie spre bună din campionatul Australiei, dar care se supune gradului foarte mare de imprevizibil din această competiție. Are 5 victorii și 5 înfrângeri în 10 etape, dar în ultimul timp a mers destul de slab, fiind învinsă acasă de două formații mai slab cotate.

Clasată pe poziție de play-off, Adelaide are șanse mari să prindă și anul acesta faza eliminatorie, chiar dacă e departe de potențialul pentru a se bate la titlu. Este genul de formație care înscrie și primește multe goluri: are GG (ambele echipe marchează) în 9 din cele 10 etape jucate până acum. Excepție face un 1-0 acasă cu Brisbane, acum două luni.

Lucrurile se precipită, în cazul celor din Adelaide, încă din prima repriză. În 8 din cele 10 etape s-a înscris cel puțin un gol în primele 45 de minute, iar în 5 din acestea s-au dat chiar minimum două. În niciunul din cele 4 meciuri disputate în deplasare nu s-a intrat la pauză cu 0-0: 1-2 (0-2) la Melbourne City, 1-2 (0-1) la Newcastle Jets, 3-1 (3-1) la Central Coast, 1-2 (0-2) în al doilea joc la Central Coast.

De la oaspeți se pare că vor lipsi 5 jucători: Boland, Smith și Yengi (accidentați), Margush și Toure (ambii convocați la naționala Australiei).

Echipe probabile

Sydney FC Echipă probabilă Sydney FC
Portar Redmayne
Fundași Van der Saag, McGowan, Wilkinson, King
Mijlocaşi Baumjohann, Retre, Brattan, Caceres
Atacanţi Barbarouses, Le Fondre
Adelaide United Echipă probabilă Adelaide United
Portar Izzo
Fundași Strain, Elsey, Jakobsen, Maria
Mijlocaşi Blackwood, D’Arrigo, Troisi
Atacanţi McGree, Opseth, Mileusnic

Statistica meciurilor directe Sydney FC v Adelaide United

Sydney FC a făcut instrucție cu Adelaide United în ultimul sezon: 2-1 și 2-0 acasă, 3-2 în deplasare. În campionat, ultima victorie a oaspeților de sâmbătă datează din 2016, în urmă cu 11 partide.

În total, au fost 51 de partide între cele două formații. Sydney FC și Adelaide United au câștigat, fiecare, câte 21, iar 9 s-au încheiat la egalitate.

Cote pentru Sydney FC v Adelaide United

Avem toate motivele să credem că liderul Sydney, care a pierdut doar 5 puncte din primele 33 puse în joc, nu are cum să se împiedice acasă cu Adelaide. Unibet ne dă cota 1,84 pentru pariul pe victoria gazdelor și cota 2,85 pentru pariul că Sydney va fi în avantaj atât la pauză, cât și la final. 8 din cele 11 partide jucate de Sydney și 9 din cele 10 jucate de Adelaide s-au terminat cu minimum 3 goluri pe tabelă. Acestea sunt argumente bune să mizăm pe +2,5, pariu cu șanse foarte mari să iasă și cu cota 1,65 pe Betano.

Sydney FC vs Adelaide United Pont: Total asiatic +1 la pauză

Sydney FC a marcat până la pauză în ultimele 6 etape la rând, iar în 5 dintre acestea s-au dat chiar minimum două goluri. În 5 din ultimele 6 etape disputate de Adelaide s-a înscris până la pauză, iar în 3 din acestea chiar mai mult decât un singur gol. Sunt motivele pentru care credem că șansele să vedem goluri în primele 45 de minute sunt bunicele. Mizăm pe totalul asiatic +1 la pauză, cu cota 1,62 la Unibet.

Miza: 8/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici