GIF Sundsvall – Mjällby AIF – Pariuri Suedia Allsvenskan, 23.05.2022. Neacomodarea „Lanternei”

Alte Competitii

Cota: 1.75

Adaugat de: Răzvan Toma

23 Mai 2022 03:59 420 0
Logo Sundsvall Sundsvall
Logo Mjallby Mjallby
VS
20:00 23 Mai 2022
Fotbal Suedia - Allsvenskan

Analiză și informații pentru Sundsvall v Mjallby

A 122-a ediție a campionatului Suediei a ajuns la etapa a 9-a. Pe stadionul NP3 Arena din Sundsvall se joacă ultimul meci al acestei etape, între echipa locală GIF și Mjällby AIF. Nou-promovată, GIF Sundsvall nu pare la această oră pregătită pentru reîntâlnirea cu primul eșalon, fiind „lanternă roșie”, cu numai 3 puncte. Adversara sa din această etapă, Mjällby AIF, se află la mijlocul clasamentului, locul 8 cu 14 puncte. Pontul acestei partide se regăsește la sfârșitul analizei de față.

Sundsvall: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î V

Sundsvall este o localitate care se află pe costa de est a Suediei, pe malul Golfului Botnic, undeva în zona de mijloc. Cu toate că are 118 ani de existență, echipa locală GIF nu este chiar o obișnuită a primului eșalon, în care totuși se află la a 20-a participare, ocupând locul 21 într-un clasament all-time. Nu are niciun trofeu major câștigat. În 1975 a avut prima participare, iar în 2019 ultima. A promovat în Allsvenskan la finele anului trecut, direct, după ce a ocupat locul 2 în Superettan.

Revederea cu Allsvenskan însă nu a fost de bun augur, după 9 etape adunând o mulțime de înfrângeri și numai 3 puncte, ocupând ultima poziție.

Rezultatele sale: 1-2 (d) cu Sirius, 1-5 (a) cu Hammarby, 0-2 (d) cu Varberg, 1-0 (a) cu Kalmar, 1-3 (d) cu Elfsborg, 0-2 (a) cu AIK, 2-3 (a) cu Degerfors și 1-5 cu Norrköping. Așadar, o singură victorie, în etapa a 4-a, cu Kalmar acasă, în rest numai înfrângeri.

Mjallby: Forma echipei, știri și statistici

E Î V E V

Mjällby AIF este echipa unei mici localități din sudul Suediei, Hällevik, cu țărm la Marea Baltică. Are 83 de ani de existență, însă în Allsvenskan a ajuns pentru prima oară în 1980, cel de față fiind al 10-lea său sezon la acest nivel, ocupând locul 26 în clasamentul all-time. La sfârșitul anului 2019 a izbutit ultima sa promovare pe prima scenă, în cele două sezoane care au urmat ocupând locurile 5 și 9, acestea însemnând o comportare mai mult decât meritorie pentru o echipă atât de mică.

Și în actualul sezon, cel puțin după cum l-a început, se arată a păstra aceeași linie, în prezent aflându-se la mijlocul clasamentului, pe locul 8, la șase puncte de podium și la opt de locul de baraj.

Rezultatele sale: 2-0 cu Elfsborg (d), 1-0 (a) cu Djurgården, 0-2 (d) cu Hammarby, 3-0 (a) cu Sirius, 0-0 (d) cu Varberg, 2-1 (a) cu Helsingborg, 0-2 (d) cu Malmö și 1-1 (a) cu Värnamo.

Echipe probabile

Sundsvall

Echipă probabilă Sundsvall
Portar Molin
Fundași Lundström, Anton Eriksson, Blomqvist, Lindkvist
Mijlocaşi Stensson, Silfwer, Pichkah
Atacanţi Corona – Ylätupa, Damus

Mjallby

Echipă probabilă Mjallby
Portar Brolin
Fundași Eile, Moros, Kricak
Mijlocaşi Stahl, Jesper Gustavsson, Wörts, Rosengren, Noah Persson
Atacanţi Mörfelt, Wiedesheim-Paul

Statistica meciurilor directe Sundsvall v Mjallby

Din 2006 încoace, cele două s-au confruntat oficial de numai 8 ori (2 în primul eșalon, 6 în cel secund). 2 victorii pentru Sundsvall, 3 pentru Mjällby și alte 3 egaluri. Ultima oară s-au întâlnit tocmai în ediția 2012 din Allsvenskan, fiecare câștigând atunci pe teren propriu, Mjällby cu 1-0, Sundsvall cu 3-1.

Cote pentru Sundsvall v Mjallby

Betano pariuri oferă o cotă de 3,25 pentru X.

Sundsvall vs Mjallby Pont: Sub 2,5 goluri asiatic

Nou-promovata GIF Sundsvall a început prost sezonul, izbutind o singură victorie în cele 8 partide disputate până acum, restul pierzându-le, devenind astfel o „meritorie” ocupantă a ultimului loc. Spre deosebire de ea, adversara sa din această etapă, Mjällby AIF, continuă comportarea constant bună, pentru o echipă mică, de când a revenit în Allsvenskan, acum doi ani. De aceea, chiar dacă va juca în deplasare, nu ar mira pe nimeni dacă se va întoarce acasă chiar victorioasă. Este totuși genul de echipă care trage mai tare pe teren propriu, iar dacă iese ceva și în deplasare, prea bine. Așa că și în cazul unui rezultat favorabil, nu va forța pe ofensivă. În timp ce echipa gazdă nu s-a arătat prea capabilă din punct de vedere ofensiv.

Pont pariuri: Sub 2,5 goluri asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Răzvan Toma

Ponturi:

2

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

0

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici