1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Sundsvall vs Djurgarden

Sundsvall - Djurgarden, Ponturi Pariuri Fotbal Suedia, 26.06.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-06-25 15:28:00

Fotbal Suedia - Allsvenskan

26 Iunie 2022, 18:30

Sundsvall

Sundsvall

versus
Djurgarden

Djurgarden

1.83

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Sundsvall v Djurgarden

Sundsvall și Djurgarden se întâlnesc duminică, de la ora 18:30, într-un meci din etapa a 11-a în campionatul de fotbal al Suediei - Allsvenskan, eveniment inclus și pe lista noastră de pariuri.

Sundsvall: Forma echipei, știri și statistici

GIF Sundsvall este o echipă nou-promovată în prima ligă, cu obiectiv de a se menține în Allsvenskan și la finalul sezonului. După aproximativ o lună de pauză, clubul reia lupta de pe locul 14 din 16 formații, cu 6 puncte. După cum se prezintă situația de moment, echipa va lupta pentru evitarea retrogradării cu Degerfors și Helsingborg. Două echipe retrogradează directă, iar una va disputa un baraj de menținere. Până la locul 13, gazdele acestei întâlniri au un handicap de 5 puncte.

Începutul sezonului nu a decurs așa cum Sundsvall și-ar fi dorit, având doar 2 victorii în 10 partide, restul fiind pierdute. În deplasare, echipa are cea mai slabă linie de clasament, 0 puncte și golaveraj 3-14. Pe teren propriu, lucrurile stau ceva mai bine, cu 2 victorii în 5 jocuri și golaveraj minus 4. În ultima evoluție acasă, GIF a câștigat contra echipei Mjallby cu 2-0. Succesul a venit după o ședință mai amplă pe plan intern, în urma căreia șefii clubului au promis fanilor o altă față. Înainte de a intra în vacanță, clubul a pierdut la IFK Goteborg, cu 2-0.

Sundsvall nu strălucește cu apărarea, având o medie de 2,4 goluri primite, cea mai ridicată din Allsvenskan. În schimb, a marcat sub un gol pe meci (9 reușite în 10 partide). Meciurile echipei gazdă au o medie de 3,3 goluri la total, doar Hacken, liderul campionatului, fiind peste acest capitol, cu o medie de 3,6 goluri la total.

Finlandezul Saku Ylatupa este principalul marcator al echipei, cu 4 goluri. În pauza competițională, echipa s-a concentrat foarte mult pe jocul defensiv. Meciul amical cu Eskilstruna de săptămâna trecută, pierdut în deplasare cu 2-0, a arătat că Sundsvall are în continuare probleme de pus la punct.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Djurgarden: Forma echipei, știri și statistici

Djurgarden este o echipă de Top 4 în ultimii ani în Suedia. În 2019 a cucerit și titlul, iar în ediția trecută a fost în cărți pentru a deveni din nou campioană până în penultima etapă, când a pierdut un joc important. A terminat în cele din urmă pe locul 3, la 2 puncte de câștigătoarea Malmo.

În actuala ediție, Djurgarden se anunță din nou o pretedentă la titlu, chiar dacă în prezent este la 5 puncte distanță de liderul Hacken, care are și un joc mai puțin disputat. Înainte de a se întrerupe campionatul, formația pregătită de Kim Bergstrand & Thomas Lagerlof a câștigat doar 2 jocuri din ultimele 5.

Pentru a conta însă cu adevărat în lupta la vârf, echipa trebuie să-și îmbunătășească randamentul în deplasare, unde nu a câștigat încă niciun joc, având 2 egaluri și 3 înfrângeri (golaveraj 1-4) după partidele cu Mjallby, Goteborg, AIK, Elfsborg și Kalmar. Toate cele trei eșecuri au fost la limită, cu 1-0. Pe teren propriu, Djurgarden a adunat 16 puncte din 18 posibile, având cea mai bună linie de clasament din campionat.

În prima treime a sezonului, Djurgarden s-a consacrat ca una dintre echipele cu cele mai bune defensive din campionat. Oaspeții au primit în medie sub un gol pe meci, cu 8 goluri încasate în 11 partide având cea mai bună apărare.

Rasmus Schuller este suspendat, în timp ce Hjalmar Ekdal, Hampus Finndell și Isak Hien riscă să rateze derby-ul cu Hammarby din etapa viitoare, dacă vor fi avertizați cu această ocazie. Principalul marcator este Joel Asoro, cu 4 goluri.

Statistica meciurilor directe Sundsvall v Djurgarden

Este prima confruntare directă dintre cele două echipe în ultimele 3 sezoane (incluzându-l și pe acesta). În 2019, Djurgarden a luat 4 din 6 puncte posibile, după 2-2 pe teren propriu și 4-1 în deplasare. Sundsvall este în căuitarea primei victorii după 6 ani, 3-1 în 25 iulie 2016. De atunci au mai avut loc 7 întâlniri directe.

Cote pentru Sundsvall v Djurgarden

Există șanse mari ca Djurgarden să spargă gheața cu această ocazie, dar apărarea trebuie să fie la fel de sigură ca în prima treime a sezonului. Pentru faptul că nu vor marca ambele echipe în această dispută, cota este 1.91 la Unibet pariuri sportive.

Sundsvall vs Djurgarden Pont: Total Asiatic sub 3 goluri

Djurgarden are cea mai bună apărare din campionat și chiar dacă nu a câștigat în 5 jocuri în deplasare, nu a primit niciodată mai mult de un gol. Toate cele 5 partide au fost de 0-2 goluri la total. Sundsvall are o defensivă slabă, dar pe teren propriu are 3 din ultimele 4 partide cu 0-2 goluri la total. Îmbunătățirea apărării a fost un obiectiv pentru club în ultimele săptămâni, în tentativa de a evita retrogradarea la finalul sezonului. Un total asiatic sub 3 goluri se poate încerca lșa acest joc. Suma este rambursată la exact 3 goluri.

Miza: 7/10
Cota: 1.83
Status: Pierdut

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici