1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Start v Rosenborg Ponturi Pariuri Norvegia Eliteserien, 16.07.2020. Oaspeții au cea mai bună defensivă

Start v Rosenborg Ponturi Pariuri Norvegia Eliteserien, 16.07.2020. Oaspeții au cea mai bună defensivă

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2020-07-15 11:16:00

Fotbal Norvegia - Tippeligaen

16 Iulie 2020, 21:30

Start

Start

versus
Rosenborg

Rosenborg

2.07

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Start v Rosenborg

Joi seara, de la ora 21:30, pe Sor Arena din Kristiansand, va avea loc confruntarea dintre Start și Rosenborg. Meciul contează pentru etapa cu numărul șapte din campionatul norvegiei, iar arbitrul partidei va fi Kristoffer Hagenes.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Start: Forma echipei, știri și statistici

Sezonul nu l-a început deloc bine, iar după primele șapte etape, n-a obținut nicio victorie. A reușit totuși să adune trei puncte, iar momentan se află pe penultimul loc. Au fost transferați câțiva jucători, dar unii nu au experiență la acest nivel, iar în aceste condiții, îndeplinirea obiectivului pare o misiune imposibilă.

Etapa precedentă a jucat în deplasare la ocupanta locului 14, Sarpsborg 08. A pornit cu șansă a doua, dar în mod surprinzător, a fost un meci echilibrat. L-a pierdut la limita, cu scorul de 1-0. Totuși, trebuie apreciat curajul lui Johannes Hardarson, cel care a aliniat în premieră o formația ofensivă, cu doar trei fundași și doi atacanți. Pe lângă Mathias Bringaker, cel care este și cel mai bun marcator, cu trei reușite, a jucat suedezul Kabran Kevin, dar niciunul nu a fost inspirat în fata porții. Plecare lui Aron Sigurdarson se simte, mai ales în fazele de atac, unde Eman markovic nu se ridică la nivelul așteptărilor.

Start nu mai are ce să aștepte, trebuie să iasă la joc, altfel în perioada următoare vor avea loc nişte schimbări majore, mai ales pe banca tehnică. 

Henrik Gjesdal este în continuare accidentat, în timp ce tânărul atacant, Adeleke Akinyemi rămâne incert.

Rosenborg: Forma echipei, știri și statistici

Rosenborg este cea mai titrată echipă din Norvegia, cu 26 de titluri cucerite. Din 2015 până în 2018 a cucerit de patru ori consecutiv campionatul, iar în sezonul precedent, s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului.

Pentru actualul sezon au fost aduși câțiva jucători, dar chiar și așa, va avea o misiune dificilă, doarece Bodoe/Glimt s-a întărit serios și se află deja pe primul loc, cu maximum de puncte. Rosenborg în schimb, ocupă locul cinci cu 11 puncte și are deja un handicap de zece puncte, fata de ocupanta primului loc. În primele trei etape n-a obținut nicio victorie, iar Eirik Horneland a fost înlăturat de pe banca tehnică. Trond Henriksen a fost promovat ca principal, dar deocamdată este doar interimar, post pe care l-a mai ocupat în sezonul 2007-2008, tot la Rosenborg. În mod surprinzător, echipa a început să joace fotbal, iar rezultatele n-au întârziat să apară. În cele patru etape jucate sub comanda lui, a obținut zece puncte din 12. Așezarea în teren nu s-a schimbat, dar atitudinea jucătorilor, da.

Etapa precedentă a avut un meci dificil pe teren propriu, în compania celor de la Stromsgodset. După o primă repriză echilibrată, Helland a deschis scorul, iar Zachariassen a majorat diferență la 2. În prelungiri, Borven a stabilit scorul final, 3-0. Portarul Hansen s-a accidentat ușor, după 30 de minute de joc, iar starea lui este incertă. Defensiva este punctul forte al echipei, cu doar șase goluri primite în cele șapte partide jucate, iar în atac, noul venit, Torgeir Borven este responsabil cu golurile, cel care în primele patru etape a jucat pentru Odd, unde a reușit să ajungă la șase reușite.

Rasmus Sandberg și Andreas Helmersen sunt accidentați și nu vor evolua în acest meci.

Echipe probabile

Start Echipă probabilă Start
Portar Deumeland
Fundași Daland, Bergan, Robstad, Aremu
Mijlocaşi Tonnessen, Skaanes, Schulye, Wichne
Atacanţi Bringaker, Kabran
Rosenborg Echipă probabilă Rosenborg
Portar Lund
Fundași Trondsen, Valsik, Reginiussen, Hedenstad
Mijlocaşi Yachariassen, Lundemo, Asen
Atacanţi Borven, Islamovic, Holse

Statistica meciurilor directe Start v Rosenborg

Din 2010, cele două formații s-au întâlnit de 16 ori, iar Start abia a obținut doar trei rezultate de egalitate.

11.11.2018 Start - Rosenborg 1-0
01.11.2018 Rosenborg - Start 2-1
22.04.2018 Rosenborg - Start 2-0
18.09.2016 Rosenborg - Start 2-0
12.05.2016 Start - Rosenborg 0-2

Cote pentru Start v Rosenborg

Rosenborg are cea mai bună defensivă, în timp ce Start are probleme în atac. În aceste condiții, pariul "nu marchează ambele echipe", trebuie luat în calcul, iar cota oferită este de 2.28. 

Start vs Rosenborg Pont: Rosenborg -1 (Handicap Asiatic)

După un început de sezon slab, Rosenborg a revenit și a început să urce în clasament. Practică un fotbal ofensiv, dar totuși, este prudentă în defensivă. În meciurile jucate pe teren străin se descurcă mai bine, decât pe teren propriu. Are două victorii și o singură înfrângere, cu Molde. Moralul jucătorilor este excelent, iar împotrivă unei echipe, care luptă să evite retrogradarea, n-ar trebui să aibă emoții în privință celor trei puncte.

Fotbal Norvegia - Tippeligaen

Rosenborg -1 (Handicap Asiatic)

2.07
Start vs Rosenborg

16 Jul 20, 21:30

Miza: 9/10
Cota: 2.07
Status: Pierdut

Start vs Rosenborg Pont: Victorie Rosenborg

Rosenborg și-a revenit, după un început foarte slab de campionat și a legat două victorii la scor, cu 3-0, una în deplasare, și una acasă. Dacă vrea să mai emită pretenții la titlu, echipa din Trondheim trebuie să câștige și azi, în fașa unei formații catre n-a reușit nicio victorie până acum, în 7 etape disputate. În ultimele 4 runde, Start a marcat un singur gol. Rosenborg are două victorii în deplasare din 3 partide.

Fotbal Norvegia - Tippeligaen

Victorie Rosenborg

1.67
Start vs Rosenborg

16 Jul 20, 21:30

Miza: 1/10
Cota: 1.67
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici