1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. R Standard C Liège vs KAS Eupen. Ponturi pariuri Belgia ProLeague 1A. 21.11.2020. Standard vrea să țină aproape

R Standard C Liège vs KAS Eupen. Ponturi pariuri Belgia ProLeague 1A. 21.11.2020. Standard vrea să țină aproape

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-11-21 01:58:00

Fotbal Belgia - Pro League

21 Noiembrie 2020, 17:15

Standard Liege

Standard Liege

versus
Eupen

Eupen

1.77

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Standard Liege v Eupen

După 12 etape scurse, Standard Liège este pe locul 5 cu 22 de puncte, la doar unul în spatele primelor două clasate, Club Brugge și Charleroi, și la egalitate cu următoarele două, Beerschot și Genk. Se poate spune că este în grafic, rămânând o candidată la podium, dacă nu chiar și la titlu. De partea cealaltă, KAS Eupen este una dintre cele mai inconstante echipe din Belgia ProLeague 1A, putând pierde când nu te aștepți și invers. Acum, sincer chiar ne așteptăm să piardă, Standard fiind marea favorită a întâlnirii, mai ales că nu a mai fost nevoită să-și consume energiile și pe frontul Ligii Europa. Echipa din Eupen ocupă locul 13, având 12 puncte, aflându-se la 7 de locul de baraj, 17 și 9 de cel retrogradant, 18. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Standard Liege: Forma echipei, știri și statistici

Doar două înfrângeri au suferit până acum „Les rouches”, având o comportare destul de consistentă brăzdată însă de mici neajunsuri. Rezultatele sale, în ordine cronologică: 1-0 (a) cu Cercle, 2-1 (d) cu Waasland-Beveren, 0-0 (a) cu Genk, 3-0 (d) cu Beerschot, 0-1 (d) cu Leuven, 2-1 (a) cu Kortrijk, 2-2 (a) cu Zulte-Waregem, 2-1 (d) cu Charleroi, 0-2 (d) cu Sint Truiden, 1-0 (a) cu Oostende și 1-1 (d) cu Antwerp. Rezultate bune în general, pe teren propriu este neînvinsă, remizând însă de două ori, dacă cu Genk este de înțekes de ce, cu modesta Zulte-Waregem mai puțin. Comportare slabă în grupele Ligii Europa, pierzând toate meciurile din turul fazei: 0-2 (a) cu Rangers, 0-3 (d) cu Benfica și 1-3 (d) cu Lech.

Accidentaților Vanheusden și Balikwisha, acesta din urmă recidivând, li s-a adăugat pe lista indisponibililor și Raskin, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Eupen: Forma echipei, știri și statistici

KAS Eupen poate fi considerată o specialistă a meciurilor egale, fiind din acest punct de vedere alături de RSC Anderlecht lider, cu câte 6. Din nefericire pentru ea, egalul nu îmbogățește prea mult zestrea de puncte. Rezultatele sale în ordine cronologică: 1-1 (d) cu OH Leuven, 0-4 (a) cu Club Brugge, 0-0 (d) cu Kortrijk, 1-1 (a) cu Sint Truiden, 2-1 (a) cu Gent, 2-2 (d) cu Antwerp, 1-1 (d) cu Anderlecht, 1-2 (a) cu Cercle, 2-0 (d) cu Excel Mouscron, 0-4 (d) cu Genk și 1-1 (a) cu Waasland-Beveren. După cum se poate observa, un șir de rezultate care nu pot oferi un numitor comun în afara unei inconsecvențe.

Antrenorul Beñat San José nu are probleme de efectiv.

Echipe probabile

Standard Liege Echipă probabilă Standard Liege
Portar Bodart
Fundași Faï, Bokadi, Dussenne, Gavory
Mijlocaşi Sylvestre, Amallah, Bastien
Atacanţi Boljević, Muleka, Čop
Eupen Echipă probabilă Eupen
Portar Nurudeen
Fundași Agbadou, Koch, Poulain, Adriano
Mijlocaşi Musona, Cools, Peeters
Atacanţi Koné, Prevljak, Ngoy

Statistica meciurilor directe Standard Liege v Eupen

Din 2005 încoace, cele două s-au duelat de 11 ori (de 10 ori în campionat, o dată în cupă), Standard a câștigat de 7 ori, de câte 2 ori fiind egal și câștigând KAS Eupen. În sezonul trecut, Standard a câștigat în ambele întâlniri, 3-0 acasă și 2-1 în deplasare.

Cote pentru Standard Liege v Eupen

Betano pariuri oferă o cotă de 1,80 pentru ambele înscriu.

Standard Liege vs Eupen Pont: Standard Liege victorie

Standard Liège este una dintre favoritele la podium, chiar la titlu. Pentru a rămâne în numerosul grup de 7 echipe care au între 21 și 23 de puncte, trebuie să câștige acest meci, mai ales că joacă pe teren propriu în fața unei echipe accesibile. În plus, datorită acestei pauze prelungite pentru meciurile echipelor naționale, formația pregătită de Philippe Montanier și-a putut reface forțele, nemaifiind vlăguită de meciurile duse pe două fronturi, Campionat / Liga Europa. De aceea, pentru acest meci se poate exprima la adevărata valoare și vigoare fizică. Așa că, dacă nu se produce ceva neobișnuit, la Liège va fi bucurie după cele 90 de minute de pe stadionul „Maurice Dufrasne”.

Miza: 8/10
Cota: 1.77
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici