Share

R Standard C Liège vs Club Brugge KV – Ponturi pariuri Campionatul Belgiei 12.02.2020. Un clasic și atât

Alte Competitii

Cota: 1.50

Adaugat de: Răzvan Toma

12 Feb 2020 04:18 1,2k 0
Logo Standard Liege
Logo Club Brugge
Standard Liege
Club Brugge
VS
21:30 12 Februarie 2020
Fotbal Belgia - Pro League

Analiză și informații pentru Standard Liege v Club Brugge

Dacă ieri a fost o restanță victimă a ceții, de astăzi încep să se desfășoare restanțele victime ale furtunii Ciara, cea care s-a abătut în week-endul trecut asupra vestului Europei, printre altele împiedicând disputarea a trei dintre meciurile etapei a 25-a a campionatului belgian de fotbal. Unul dintre ele este un clasic al fotbalului belgian, R Standard C Liège – Club Brugge KV, sud contra nord, Valonia contra Flandra, Liège contra Bruges sau Luik contra Brugge. Standard a cucerit 10 titluri naționale, ultimul în 2009, Club Brugge 15, ultimul în 2018. În clasamentul la zi însă, cele două sunt despărțite de o prăpastie de 16 puncte, confruntându-se locul 5 contra liderul. Deci numai tradiția a rămas de acest meci, pentru că altfel arată foarte dezechilibrat, aceasta din cauză că Standard a dezamăgit în acest sezon, având comportări și rezultate inegale, care au alungat-o chiar dincolo de podium. Noroc că a apucat să acumuleze un număr suficient de puncte cu ajutorul cărora are șanse mari să rămână în play-off, având 7 mai multe decât echipele situate pe locurile 7-9. Un avans pe care ar avea puterea să-l conserve, chiar dacă în acest meci pornește cu șansa a doua. Pontul acestui joc poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Standard Liege: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î Î

Standard are o comportare departe de pretențiile propriilor fani și dar și de ale propriilor aspirații, de club de tradiție care mai mereu se gândește să se bată la trofee. O comportare inegală, care a dat-o jos de pe podium, ce să mai spunem de o eventuală luptă la titlu. A fost măturată și din cupă, așa că mai rămâne doar să aibă în play-off o comportare cât mai bună prin care să mai șteargă din suspine. În ultima partidă din campionat a pierdut lamentabil la Kortrijk, cu 1-3, o echipă care nu mai are vreun obiectiv. Din decembrie încoace, a înregistrat următoarele rezultate pe propriul teren: 3-0 cu modesta Rebecq în cupă, 2-2 cu Arsenal în grupele Ligii Europa, 1-1 cu Anderlecht, 1-3 cu Antwerp în cupă, 0-1 cu Gent și 2-1 cu Oostende, în cel din urmă meci marcând golul victoriei în abia penultimul minut. Așadar, un șir de rezultate deloc de lăudat. Este posibil să revină în acest meci mijlocașul Bastien, cel care a fost accidentat și a lipsit de ceva timp, absența lui coincizând cu rezultatele tot mai slabe ale echipei antrenate de Michel Preud’homme.

Club Brugge: Forma echipei, știri și statistici

V V E E E

Club Brugge își continuă marșul triumfal în Pro League, păstrând un reconfortant avans de 8 puncte față de cea de-a doua clasată, Gent, iar față de a 3-a, Charleroi, 10, totodată având față de acestea și un meci mai puțin jucat. A rămas tot cu o singură înfrângere în actualul sezon (1-2 la Antwerp, la 10.11.2019), după 29 de partide oficiale interne (24 în campionat plus 5 în cupă) pe care le-a disputat până în momentul de față. Rezultatele ultimelor sale confruntări din deplasare, din decembrie încoace: 1-1 la Oostende în cupă cu calificare la lovituri de departajare, 2-1 la Sint Truiden, 2-0 la Anderlecht în cupă, 1-1 la Gent, 2-1 la Anderlecht de această dată în campionat, 2-2 la Kortrijk, 0-0 la Charleroi și 2-1 la Zulte Waregem în cupă. Cu excepția partidei de la Charleroi, care i-a fost cel mai dificil adversar, în toate celelalte a marcat. Philippe Clément nu are absențe importante pentru acest joc.

Echipe probabile

Standard Liege

Echipă probabilă Standard Liege
Portar Bodart
Fundași Vojvoda, Vanheusden, Laïfēs, Gavory
Mijlocaşi Shamir, Cimirot – Boljević, Amallah, Lestienne
Atacanţi Avenatti

Club Brugge

Echipă probabilă Club Brugge
Portar Mignolet
Fundași Mechele, Clinton Mata, Deli
Mijlocaşi Vormer, Álvarez, Vanaken, Sobol
Atacanţi Diatta, Krmenčik, Dennis

Statistica meciurilor directe Standard Liege v Club Brugge

Din 1995 încoace, cele două s-au confruntat de 69 de ori (63 în campionat, 4 în cupă, 2 în supercupă), Brugge câștigând de 31 de ori, Standard de 20, în 18 rânduri fiind egal. În turul sezonului regular, la Brugge, Standard a reușit să scoată un 1-1 (Bastien 4 / Okereke 47). În ediția trecută, cele două s-au întâlnit de 4 ori, de două ori în regular și de alte 2 ori în play-off, de fiecare dată echipa gazdă adjudecându-și avantajul terenului propriu, Standard cu 3-1 și 2-0, Brugge cu 3-0 și 4-0.

Cote pentru Standard Liege v Club Brugge

1,87 este cota pentru 0-1 scor corect oricând.

Standard Liege vs Club Brugge Pont: Standard sub 1,5 goluri

Liderul a început de ceva timp să joace la minima rezistență, urmărind doar să-și conserve avantajul confortabil pe care îl are față de restul competitoarelor. Dacă poate obține un 1-0 sau chiar un 0-0 convenabil, nu mai forțează. A forțat în manșa a doua a semifinalei din Cupă, la Zulte Waregem, unde avea neapărat nevoie de victorie ca să ajungă în finală, și a marcat astfel de două ori. La Liège, un 1-0 sau un 2-1 iar fi suficient și nici un rezultat de egalitate n-ar umple-o de lacrimi. Trebuie să-și conserve forțele, pentru că pe lângă campionat vor veni meciurile dificile, cu Manchester United, din Liga Europa, precum și final cupei, cu Antwerp. Pentru Standard însă o eventuală victorie ar cântări enorm. Căci un egal ca să nu mai spun de o înfrângere ar face-o să aibă un final de regular ceva mai agitat, ca să nu mai spunem cât de mult s-ar ridica moralul pentru oamenii lui Preud'homme. Însă, în acest sezon, aceștia au arătat multă neputință cu adversare modeste, ceea ce face de a nu prezenta încredere că în acest meci, tocmai cu liderul autoritar, și-ar putea depăși condiția, mai ales cu o apărare precum cea a blauw-zwart, care a primit doar 11 goluri în cele 24 de etape jucate până acum.

Pont pariuri: Standard sub 1,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

9

Castigate:

4

Pierdute:

4

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici