Share

Pontul pentru Standard Liège - C Brugge KV, Pro Ligue Belgia: ca la ultima serie de penalty-uri, cu handicap

Alte Competitii

Cota: 1.44

Adaugat de: Răzvan Toma

16 Mai 2019 03:32 801 0
Logo Standard Liege
Logo Club Brugge
Standard Liege
Club Brugge
VS
21:30 16 Mai 2019
Belgia

Analiză și informații pentru Standard Liege v Club Brugge

Victoria cu Genk din etapa trecută a reaprins speranțele la titlu ale celor de la Brugge, căci a micșorat distanța dintre ele, ajunsă acum la 3 puncte. Și așa însă, tot Genk are prima șansă. Cei de la Brugge se află în situația unei echipe aflate la ultima pereche de lovituri de departajare și care are handicap de un gol față de adversară. Așa că trebuie să marcheze și apoi să se roage ca ultimul executant al adversarei să rateze. De aceea, pentru a mai face putea face calcule și în ultima etapă, trebuie să bată acum la Liège și să spere că Genk nu va câștiga pe „Constant Vanden Stock”. Standard, după ce dăduse impresia la startul play-off-ului că se va implica și ea în lupta pentru titlu, a dezamăgit apoi crunt, înregistrând rezultate negative, culminând cu înfrângerea de-acasă din ultima etapă, 2-3 cu codașa Gent. Toate acestea au aruncat-o și de pe poziția a 3-a, fiind depășită de Antwerp. Ea însă ar putea deveni un arbitru la titlu, pentru că în ultima etapă se deplasează la Genk. În afară de asta însă, are și ea o miză, căci reamintim, locul 3 duce direct în Liga Europa, în timp ce 4 și 5 trebuie să susțină baraje cu primele clasate din cele două grupe ale play-out-ului. Iar Standard se află la o distanță de locul 3 care matematic poate fi recuperată, fiind de doar trei puncte. Dar, întâlnind cele mai puternice echipe ale Belgiei, e cam greu.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Standard Liege: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î V

După victoria la „masa verde” (pe care ar fi obținut-o și în teren) din acel meci cu cântec de-acasă cu Anderlecht, Standard a înregistrat 4 înfrângeri consecutive: 1-3 acasă cu Genk, doi de 1-2 în deplasare cu Antwerp și Anderlecht și neașteptatul 2-3 de-acasă cu codașa Gent. Așadar, un moral nu prea bun pentru Răzvan Marin și colegii săi.

Club Brugge: Forma echipei, știri și statistici

V V V E Î

Echipa antrenată de Ivan Leko a avut un parcurs bun în play-off, câștigând toate partidele cu excepția a două dintre ele, una pierdută, 1-3 la Genk, și cealaltă remiză, 0-0 la Antwerp, așadar, ambele în deplasare. A ajuns însă să aibă doar a doua șansă la titlu deoarece plătește nota comportării inconstante din sezonul regular.

Echipe probabile

Standard Liege

Echipă probabilă Standard Liege
Portar Ochoa
Fundași Cavanda, Bokadi, Kosanović, Laïfis
Mijlocaşi R. Marin, Cimirot – Lestienne, Halilović, Carcela-González
Atacanţi Emond

Club Brugge

Echipă probabilă Club Brugge
Portar Horvath
Fundași Poulain, Mechele, Denswil
Mijlocaşi Dennis, Amrabat, Rits, Diatta
Atacanţi Vormer, Wesley, Vanaken

Statistica meciurilor directe Standard Liege v Club Brugge

Din 1995, Standard Liège și C Brugge KV s-au întâlnit de 67 de ori (de 61 de ori în prima ligă, de 4 ori în cupă, de 2 ori în supercupă), prima câștigând de 19 ori, cealaltă de 31 de ori, de 17 ori fiind egal. În actualul sezon, cele două și-au împărțit victoriile pe teren propriu în regular, 3-1 la Liège, 3-0 la Brugge, iar în play-off, Brugge a surclasat-o în tur cu 4-0.

Cote pentru Standard Liege v Club Brugge

1,65 e cota pentru 0-1 scor corect oricând. E de aștepta ca echipa mai bună, în cazul de față Brugge, să ia inițiativa.

Pont Standard Liege vs Club Brugge: Brugge câștigă oricare dintre reprize

Pe cât de bine a arătat Brugge în ultimele meciuri, pe atât de rău a arătat Standard. E clar, echipa lui Preud'homme e pe o pantă descendentă. De aceea doar fanii săi și o zi proastă a lui Brugge i-ar putea face favorabilă soarta acestei partide. Altfel, e greu de crezut că Ivan Leko și ai săi nu se întorc din Sud cu victorie acasă, în Nord.

Pont pariuri: Brugge câștigă oricare dintre reprize

Miza: 8/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Standard Liege vs Club Brugge: Club Brugge DNB

După victoria din etapa anterioară cu Genk, Club Brugge s-a apropiat la 3 puncte de lider și cu 2 etape înainte de final încă mai speră la titlu, dar are nevoie de 6 puncte și să spere că Genk se va mai încurca. Cu Standard ar trebui să aibă un meci ușor, gazdele sunt în picaj, au 4 înfrângeri consecutive în grupa de campionat, încasând cel puțin 2 goluri pe meci. Astfel, Club Brugge, suplimentar motivată de speranța, chiar dacă mică, că pot obține în extremis un nou titlu de campioană, trebuie să profite de forma slabă de moment a celor de la Standard și să obțină victoria. Dar pentru a ne oferi o plasă de siguranță, voi paria cu handicap asiatic, în caz de egalitate miza va fi returnată.

Pont pariuri: Club Brugge DNB

Miza: 10/10

Cota: 1.46

Adaugat de: Admin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

11

Castigate:

8

Pierdute:

3

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici