1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. R Standard Liège vs Antwerp – Ponturi pariuri Campionatul Belgiei 22.02.2020. Meci cu grad ridicat de risc

R Standard Liège vs Antwerp – Ponturi pariuri Campionatul Belgiei 22.02.2020. Meci cu grad ridicat de risc

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-02-22 04:49:00

Fotbal Belgia - Pro League

22 Februarie 2020, 19:00

Standard Liege

Standard Liege

versus
Antwerp

Antwerp

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Standard Liege v Antwerp

Al doilea meci ca interes din această a 27-a etapă (după Brugge – Charleroi) din Pro League este cel găzduit de stadionul „Maurice Dufrasne”, între două dintre cele mai vechi echipe ale fotbalului belgian. Organizatorii au anunțat sold-out. Două glorii de altă dată cu mulți suporteri, aflate în căutarea anvergurii de odinioară. Împreună au 14 titluri, 10 pentru Standard, 4 pentru Antwerp, ultimele dintre ele fiind consemnate în 2008/09, respectiv 1956/57. Ambele însă vor trebui să se mulțumească să mai treacă încă un sezon fără adăugarea vreunui alt titlu la activ. Antwerp mai are încă șansa câștigării unui trofeu, Cupa. Așa că le-a rămas să se concentreze pe prinderea locul 2 sau măcar 3. Deocamdată, ambele au fost alungate de pe podium, de două echipe mai cu verb, precum Gent și Charleroi. Dar pregătesc asaltul revenirii, nu neapărat împreună, pentru că acum una dintre ele, dacă nu chiar amândouă, va fi blocată. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

EXCLUSIV: Încasează acum un pachet de bun venit de 100% până la 500RON + până la 500 de runde gratuite în Age of Gods!

Standard Liege: Forma echipei, știri și statistici

Standard a obținut un rezultat în ultima etapă care i-a mai ridicat moralul, 3-1 în deplasare la Genk. Pentru că altfel a avut numeroase rezultate care au dezamăgit, în urma unor comportâri inegale, din cauza cărora se află acum dincolo de podium. Dacă va câștiga acest meci, pe lângă faptul că o va depăși în clasament pe învinsă, își va asigura și matematic prezența în play-off. În ultima vreme, pe teren propriu a avut o comportare slabă, fiind nevoit să-i cauți victoriile ca neghina prin orez. Din decembrie încoace a înregistrat acasă: 2-1 cu Cercle, 3-0 cu Rebecq în cupă, 2-2 cu Arsenal în Liga Europa, 1-1 cu Anderlecht, 1-3 cu Antwerp în cupă, 0-1 cu Gent, 2-1 cu Oostende, 0-0 cu Club Brugge. Deci, o singură victorie pe Sclessin în acest an. Nu are absențe de marcă pentru acest joc.

Antwerp: Forma echipei, știri și statistici

Antwerp vine după două rezultate consecutive identice pe teren propriu, 1-1, în fața unor echipe de play-off, Genk și Charleroi. Lipsa de victorii însă a făcut-o să cadă de pe podium. Din decembrie încoace, în deplasare a pierdut o singură partidă, pe terenul liderului, Brugge. Așa că este o echipă greu de doborât de gazde. Rezultatele sale din această perioadă, așadar: 4-0 la Waasland-Beveren, 3-1 la Standard Liège în cupă, 1-1 la Sint Truiden, 2-1 la Cercle, amintitul 0-1 la Brugge și 1-0 la Kortrijk în semifinalele cupei. Cu excepția partidei de la Brugge, în toate celelalte a marcat. Nu are absențe de marcă pentru acest joc.

Echipe probabile

Standard Liege Echipă probabilă Standard Liege
Portar Bodart
Fundași Vojvoda, Vanheusden, Laïfēs, Gavory
Mijlocaşi Amallah, Cimirot, Bastien
Atacanţi Lestienne, Čop, Carcela-González
Antwerp Echipă probabilă Antwerp
Portar Sinan Bolat
Fundași Buta, Arslanagic, Seck, De Laet
Mijlocaşi Haroun, Rafaelov, De Sart
Atacanţi Ivo Rodrigues, Mbokani, Lamkel Zé

Statistica meciurilor directe Standard Liege v Antwerp

Din 1995 încoace, cele două s-au confruntat de 25 de ori (de 21 de ori în prima ligă, de 4 ori în cupă). De 11 ori a câștigat Standard, de 7 Antwerp și de alte 7 ori a fost egal. În actualul sezon s-au mai întâlnit de 2 ori, mai întâi, pe 6 octombrie, în turul regularului, la Antwerp fiind 2-2 (Rafaelov 23pen, Mbokani 55 / Emond 58, 72). Iar apoi, pe 18 decembrie, la Liège, în sferturile de finală ale cupei, unde Antwerp a câștigat clar, cu 3-1 (De Laet 64, 84, Benson 67 / Lestienne 24).

Cote pentru Standard Liege v Antwerp

1,78 este cota pentru X2.

Standard Liege vs Antwerp Pont: Ambele marchează

Standard joacă acasă și o eventuală victorie ar ajuta-o s-o depășească în clasament pe adversara sa din acest meci, apoi i-ar asigura matematic calificarea în play-off și i-ar da un serios avânt pentru a asalta din nou podiumul. Numai că în acest sezon a dovedit de atâtea ori că este incapabilă să bată în momente de cumpănă și mai ales acasă, în pofida faptului că are parte de un propriu public fanatic. Antwerp a arătat mai multă constanță, iar în urmă cu două luni, în cupă, a bătut-o pe Standard chiar pe Sclessin cu un clar 3-1. Apropo de meciurile directe, ambele au marcat în fiecare în ultimele lor 5 confruntări. Am amintit de meciul de cupă, disputat în decembrie, acesta a avut și o latură violentă, după ce Lamkel Zé și Boljević s-au lovit reciproc, jucătorii celor două fiind pe punctul de a declanșa o bătaie generală, în același timp inflamându-se și tribunele. Având în vedere toate acestea, despre acest meci se poate spune că are un grad ridicat de risc, mai ales că se aude că se va deplasa de la Antwerp spre Liège un important contingent de suporteri ai nordicilor.

Fotbal Belgia - Pro League

Ambele marchează

1.65
Standard Liege vs Antwerp

22 Feb 20, 19:00

Miza: 7/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Standard Liege vs Antwerp Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Cele mai recente cinci confruntări directe dintre cele două echipe au înverzit pronosticul de GG – Ambele marchează iar în patru din ele scorul a fost deschis în primele 45 de minute. Cum cele două se luptă pentru un loc cât mai bun în clasament pentru a avea o șansă în plus în grupa de campionat, voi paria că vom asista la un meci deschis cu goluri rapide.

Miza: 10/10
Cota: 1.85
Status: Anulat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici