Share

Pontul pentru Sint Truidense VV - R Standard C Liège, ProLeague: unii pe val, alții sub

Alte Competitii

Cota: 1.50

Adaugat de: Răzvan Toma

11 Aug 2019 04:46 689 0
Logo St. Truiden
Logo Standard Liege
St. Truiden
Standard Liege
VS
15:30 11 August 2019
Fotbal Belgia - Pro League

Analiză și informații pentru St. Truiden v Standard Liege

Starturi diametral opuse pentru cele două echipe. Standard are punctaj maxim fără gol primit, în timp ce echipa din Sint Truiden n-a acumulat niciun punct și nu a marcat vreun gol. Având un asemenea context, Standard, care este și mai bine cotată, ar trebui să învingă la pas în acest meci de pe stadionul Stayen. Numai că în fotbal asemenea logici matematice nu funcționează întotdeauna. Cu atât mai mult că am putut remarca ce surprize a adus acest început de sezon și în ProLeague. Pontul pentru acest meci poate fi citit la finalul analizei. 

Pariază pe câștigătoarea meciului Man Utd – cotă 11 vs Chelsea – cotă 21!!!

St. Truiden: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V E E

Galben-albaștrii au început foarte prost acest sezon, mai întâi 0-1 acasă cu Royal Excel Mouscron și apoi KO de la Brugge, 0-6 (la pauză era deja 0-4), rezultate care au transformat-o în „lanternă”. În această vară, l-au pierdut pe fundașul central Tomiyasu, luând însă 9 milioane euro pe japonezul plecat la Bologna. Au mai plecat, aflați însă la final de contract, jucători importanți pentru echipă precum Vloet, De Sart, Thallyson, Cristian Ceballos sau Fabien Antunes. Iar noii-veniți se pare că încă nu le pot încă suplini lipsa. Colac peste pupăză, pentru acest meci la absența mijlocașului defensiv De Petter, s-au mai adăugat cele ale altui mijlocaș defensiv Asamoah și portarului Steppe, cu toții accidentați.

Standard Liege: Forma echipei, știri și statistici

V V E V Î

Start ca din tun pentru Standard, care a obținut două victorii la zero, mai întâi 2-0 (Emond 88, Limbombe 90) pe terenul lui Cercle și apoi 4-0 (Walsh 2aut, Lestienne 45, Emond 69, 75) acasă cu Zulte Waregem, echipa care în această etapă a câștigat pe terenul campioanei, KRC Genk. Vor lipsi la acest meci: Oulare, Orlando Sá, Vanheusen și Avenatti, cu toții accidentați. Tot absenți vor fi și Raskin, Lavalée și Pocognoli, pe care Preud'homme nu se bazează la acest meci, iar lui Drăguș, abia transferat, îi mai trebuie timp să se adapteze. Va reveni Dussenne care îi va lua locul lui Kosanović, sârbul fiind posibil să se transfere.

Echipe probabile

St. Truiden

Echipă probabilă St. Truiden
Portar Schmidt
Fundași Janssens, Jorge Teixeira, Pol Garcia, De Smet
Mijlocaşi Van Dessel, Endo – Botaka, De Bruyn, Acolatse
Atacanţi Balongo

Standard Liege

Echipă probabilă Standard Liege
Portar Bodart
Fundași Vojvoda, Dussenne, Laïfēs, Gavory
Mijlocaşi Bastien, Cimirot, Amallah
Atacanţi Carcela-González, Emond, Lestienne

Statistica meciurilor directe St. Truiden v Standard Liege

Din 1995, cele două s-au întâlnit de 43 de ori (o singură dată în cupă), Sint Truiden a învins de 12 ori, Standard de 15, de 12 ori fiind egal. În sezonul trecut, Standard a câștigat acasă cu 3-2, iar la Sint Truiden a fost egal, 1-1.

Cote pentru St. Truiden v Standard Liege

1,60 este cota pentru 0-1 scor corect oricând, aici mizez pe începuturile diametral opuse de sezon ale celor două.

Pont St. Truiden vs Standard Liege: Sub 3,5 goluri

Calculele hârtiei o indică pe Standard Liège drept favorita întâlnirii. Aceleași calcule, unele chiar mai puțin complicate, o indicau în această etapă și pe KRC Genk mare favorită pe propriul teren cu Zulte Waregem, însă campioana a pierdut lamentabil. De aceea, acum la start de sezon, când lucrurile abia se decantează, probabilitățile sunt foarte nesigure, și de aceea este riscant să se meargă pe pronosticuri tranșante. Așa că încercăm să ne tragem dedesubt o plasă de salvare, concentrându-ne pe numărul de goluri marcate. Așadar, Sint Truiden stă prost la acest capitol, nemarcând până acum. Standard stă bine, dar în deplasare o interesează în primul rând cele 3 puncte, așa că dacă apucă să ia avantaj, va încerca în primul rând să-l conserve, sau dacă se poate să-l consolideze un pic, în niciun caz nu va fi interesată să stârnească o avalanșă de goluri.

Pont pariuri: Sub 3,5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

4

Castigate:

0

Pierdute:

1

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Lazio vs Juventus, Serie A
Cota: 1.64 07 Dec 2019 21:45 0