1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. St. Mirren - Celtic. Ponturi Premiership, Scoția, 16.09.2020. Face campioana încă o dată scor?

St. Mirren - Celtic. Ponturi Premiership, Scoția, 16.09.2020. Face campioana încă o dată scor?

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-09-15 22:31:00

Fotbal Scoţia - Premier League

16 Septembrie 2020, 21:45

St. Mirren

St. Mirren

versus
Celtic

Celtic

1.47

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru St. Mirren v Celtic

St. Mirren – Celtic Glasgow, partidă programată miercuri, de la ora 21.45, și contând ca restanță din etapa a treia a campionatului scoțian, pare disproporționată la prima vedere. Gazdele sunt o formație slabă, aflată și în eclipsă de formă, și întâlnesc campioana – o sperietoare pe plan intern, care în ultimele două etape a dat 8 goluri.

Întâlnirea se va disputa cu un număr limitat de spectatori din cauza epidemiei de coronavirus.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

St. Mirren: Forma echipei, știri și statistici

St. Mirren (locul 7, 7 puncte, golaveraj 3-8) este una din echipele modeste ale campionatului scoțian, iar rezultatele confirmă că n-are puterea să se implice măcar în lupta pentru play-off. În primele 6 etape a reușit să înscrie abia 3 goluri, primind în schimb 8. Echipa este bulversată și de cazurile de coronavirus, iar în ultimele săptămâni n-a mai funcționat nici apărarea. Pe 22 august s-a luat ultimul punct, 1-1 acasă cu Ross County, apoi a urmat o înfrângere la St. Johnstone, scor 0-1, și încă una usturătoare acasă, 0-3 cu Hibernian. Niciuna dintre adversare nu este vreo forță în campionatul scoțian.

Celtic: Forma echipei, știri și statistici

Celtic Glasgow (locul 3, 13 puncte, golaveraj 15-2) a avut niște rateuri, parte din superficialitate, parte din ghinion, în startul sezonului, iar acum e obligată să forțeze pentru a recupera terenul pierdut. Escapada unui jucător în Spania a însemnat două meciuri amânate, iar pe 26 august s-a pierdut acasă singurul joc pe care echipa n-avea voie să-l piardă: 1-2 cu Ferencvaros și eliminare din preliminariile Ligii Campionilor.

Celtic și-a vărsat repede furia pe echipele din campionatul intern: 3-0 cu Motherwell, apoi 5-0 în deplasare, cu Ross County. Cum lupta din acest sezon se anunță la baionetă cu Glasgow Rangers, “verzii” n-au voie să ridice piciorul de pe accelerație: au nevoie de un golaveraj cât mai mare.

 

Echipe probabile

St. Mirren Echipă probabilă St. Mirren
Portar Zlamal
Fundași Fraser, McCarthy, Foley, Tait
Mijlocaşi McGrath, Sheron, Erhahon, Durmus
Atacanţi Dennis, Obika
Celtic Echipă probabilă Celtic
Portar Barkas
Fundași Duffy, Jullien, Ajer
Mijlocaşi Frimpong – Ntcham, Brown, McGregor, Forrest
Atacanţi Ajeti, Edouard

Statistica meciurilor directe St. Mirren v Celtic

În sezonul precedent s-au jucat 3 partide. Celtic a bătut cu 2-0 și 5-0 acasă și cu 2-1 în deplasare.

În campionatul 2018-2019, St. Mirren a reușit să scoată un punct: 0-0 și 0-2 acasă, partida din deplasare fiind pierdută cu 0-4.

În total, s-au jucat 41 de partide. St. Mirren a învins de 3 ori, iar Celtic de 35 de ori. În 3 meciuri s-a consemnat remiza.

Cote pentru St. Mirren v Celtic

E de așteptat ca oaspeții să rezolve repede soarta partidei. În oferta de pariuri Betano, 2/2 (Celtic să câștige ambele reprize) are cota 1,57. În aceeași ofertă de pariuri Betano, cota pentru un gol înainte de minutul 28 este 1,63. În sfârșit, pariul pe două goluri înscrise în prima repriză este 2,12.

St. Mirren vs Celtic Pont: Se înscriu minimum 3 goluri

Celtic și-a vărsat frustrarea, pentru eliminarea neașteptată din Liga Campionilor, pe “poporul” din campionatul scoțian. În ultimele două etape are golaveraj 8-0. St. Mirren, pe de altă parte, e într-o pasă proastă, a primit gol în ultimele 3 etape la rând, iar în ultima – chiar 3 acasă, cu Hibernian. Ne putem aștepta la încă un meci cu goluri destule, prima vioară fiind, bineînțeles, Celtic. Mizăm pe măcar 3 reușite în acest meci, cota fiind 1,47 în oferta de pariuri Betano.

Fotbal Scoţia - Premier League

Se înscriu minimum 3 goluri

1.47
St. Mirren vs Celtic

16 Sep 20, 21:45

Miza: 7/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

St. Mirren vs Celtic Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Celtic a început să tureze motoarele și, după un start mai poticnit de campionat și eliminarea din Champions League, a revenit la normal, cu 2 victorii recente la 0 în care a marcat de 8 ori. Ultimul punct scos de St. Mirren a fost acum 7 ani jumătate, de atunci Celtic a câștigat toate partidele, cea mai recentă chiar cu un categoric 5-0. Cum Rangers se pare că va fi o contracandidată serioasă la titlu, nu cred că își mai permit Celtic pași greșiți așa cum o făcea în trecut când nu avea rivală. Astfel, mizez pe o puzderie de goluri marcate în acest meci iar Unibet pariuri sportive oferă o cotă bună pentru pronosticul ales.

Miza: 7/10
Cota: 3.45
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici