1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Sporting CP vs CD Tondela

Sporting CP – CD Tondela – Ponturi pariuri Liga Sagres Portugalia, 28.11.2021. Ar trebui să fie mai ușor pentru campioană

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2021-11-28 02:36:00

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

28 Noiembrie 2021, 20:00

Sporting Lisabona

Sporting Lisabona

versus
Tondela

Tondela

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sporting Lisabona v Tondela

După ce a izbutit o mare performanță, trecând de faza grupelor, Sporting CP revine în propriul campionat unde are de dus permanenta luptă pentru titlu cu marile sale rivale, Porto și Benfica. Înaintea celei de-a 12-a etape, se afla pe locul 2, la egalitate de puncte cu Porto și cu unul mai mult decât Benfica. Meciul din această etapă, acasă cu Tondela, este unul care ar trebui să fie mult mai ușor decât cel cu Borussia Dortmund, de miercuri, asta cu condiția de a nu fi considerat unul dinainte câștigat. Pontul lui se găsește la sfârșitul analizei.

Sporting Lisabona: Forma echipei, știri și statistici

Formă excelentă pentru campioana Portugaliei, Sporting CP. În Liga Campionilor, după victoria extraordinară de miercuri de la Lisabona cu Borussia Dortmund, 3-1, și-a asigurat cu o etapă înainte de final calificarea în optimile competiției, cu toate că era cotată cu a 3-a șansă (adică sub Ajax și amintita Borussia). Iar în propriul campionat doar 2 egaluri o împiedică să nu aibă punctaj maxim. Însă exact la fel avea și marea rivală FC Porto, cu care înaintea acestei etape ocupau primele două poziții, cu câte 29 de puncte, iar Benfica le sufla în ceafă, având doar unul mai puțin.

Rezultatele sale din campionat, în ordine cronologică: 3-0 (a) cu Vizela, 2-1 (d) cu Braga, 2-0 (a) cu Belenenses, 1-1 (d) cu Famalicão, 1-1 (a) cu Porto, 1-0 (d) cu Estoril Praia, 1-0 cu Maritimo, 2-1 (d) cu Arouca, 1-0 (a) cu Moreirense și Vitória Guimarães, 2-0 (d) cu Paços Ferreira. Gol în fiecare meci, ultimele partide de-acasă câștigate la limită.

Atacantul Jovane Cabral s-a accidentat. Acesta i se alătură astfel fundașului Rúben Vinagre, aflat de mai multe săptămâni în afara gazonului. Dar tehnicianul Rúben Amorim are soluții.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Tondela: Forma echipei, știri și statistici

După startul plin de speranțe dat de victoria clară, din prolog, la scor de neprezentare, cu Santa Clara, cei de la CD Tondela au fost brutal treziți din visul frumos de o serie de 5 înfrângeri consecutive care au trântit-o în josul ierarhiei. Însă antrenorul Paco Ayestarán și oamenii lui au izbutit să se trezească din pumni la timp, în etapa a 7-a, astel că în următoarele 5 au obținut 9 puncte prin intermediul cărora au ajuns aproape de mijlocul clasamentului.

Rezultatele sale din campionat, în ordine cronologică: 3-0 (a) Santa Clara, 1-2 (d) cu Vizela, 0-3 (a) cu Portimonense, 1-2 (d) cu Benfica, 1-2 (a) cu Estoril Praia, 1-3 (d) cu Braga, 3-2 (a) cu Famalicão, 2-0 (d) cu Belenenses, 1-3 (a) cu Porto, 0-2 (d) cu Arouca, 4-2 (a) cu Maritimo. De remarcat faptul că a pierdut cu cele două mari favorite, Porto și Benfica, după ce a descchis scorul, iar cu ultima a primit golul decisiv în ultimele minute.

Fundașul Jota Gonçalves este accidentat și nu va putea participa la acest meci. De asemenea un alt fundaș, brazilianul Neto Borges, este incert.

Echipe probabile

Sporting Lisabona Echipă probabilă Sporting Lisabona
Portar Adán
Fundași Feddal, Coates, Gonçalo Inácio
Mijlocaşi Ricardo Esgaio, Matheus Nunes, João Palhinha, Nuno Santos
Atacanţi Pote, Pablo Sarabia – Paulinho
Tondela Echipă probabilă Tondela
Portar Pedro Trigueira
Fundași Khacef, Riol, Sagnan, Tiago Almeida
Mijlocaşi Tiago Dantas, Iker Undabarrena, João Pedro
Atacanţi Salvador Agra, Dadașov, Murillo

Statistica meciurilor directe Sporting Lisabona v Tondela

Din 2015 încoace, cele două s-au confruntat oficial de 12 ori. 7 victorii pentru Sporting, 2 pentru Tondela, pe lângă 3 egaluri. În sezonul trecut, Sporting a învins în ambele partide, 4-0 acasă și 1-0 în deplasare.

Cote pentru Sporting Lisabona v Tondela

Betano pariuri oferă o cotă de 1,53 ca atacantul Pote de la Sporting să marcheze oricând.

Sporting Lisabona vs Tondela Pont: Peste 2,5 goluri asiatic

Cei de la CD Tondela mizează pe două elemente pentru a spera la ceva cât de cât: că adversarii lor resimt încă oboseală de la dificila confruntare de miercuri, din Liga Campionilor, cu Borussia Dortmund; că aceștia îi vor lua de sus, abordând partida ceva mai relaxat. E drept că este că e ceva firesc să apară o anume autosuficiență după ce treci de un asemenea adversar. Totuși gândurile că FC Porto și Benfica abia așteaptă un pas greșit, mai ales că cea din urmă și-a umilit concitadina, Belenenses, cu 7-0, în această etapă, o pot readuce la gândurile unei abordării normale. Totodată, nu uităm că oaspeții au pierdut la limită și în ultimele minute precedentul joc susținut în capitala Portugaliei, la rivala Benfica.

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

Peste 2,5 goluri asiatic

1.57
Sporting Lisabona vs Tondela

28 Nov 21, 20:00

Miza: 10/10
Cota: 1.57
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici