1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Sporting Kansas City vs Vancouver Whitecaps

Sporting Kansas City vs Vancouver Whitecaps – Ponturi Pariuri SUA MLS 21.11.2021

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-11-19 10:48:00

Fotbal SUA - MLS

21 Noiembrie 2021, 00:00

Sporting Kansas City

Sporting Kansas City

versus
Vancouver Whitecaps

Vancouver Whitecaps

2.28

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Sporting Kansas City v Vancouver Whitecaps

În SUA MLS tocmai s-a încheiat sezonul regulat, iar play-off-ul stă să înceapă. Una din primele partide eliminatorii este cea din noaptea de sâmbătă spre duminică (ora 00:00) dintre Sporting Kansas și Vancouver Whitecaps. Meciul este eliminatoriu și se joacă într-o singură manșă pe Stadion Children's Mercy Park din Kansas City. În caz de egalitate vom avea prelungiri.

În cele ce urmează vom vorbi despre această confruntare, iar la finalul avancronicii vă vom oferi un pronostic pe o potențială surpriză.

Sporting Kansas City: Forma echipei, știri și statistici

Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, Sporting Kansas City era lider al Conferinței de Vest. O clasare pe prima poziție ar fi trimis-o direct în semifinalele conferinței, însă aceasta și-a ieșit inexplicabil din formă, pierzând toate cele trei partide rămase. Astfel ea a trebuit să se mulțumească în final doar cu poziția a treia (58 de puncte), iar acum trebuie să treacă de Vancouver Whitecaps dacă vrea să prindă faza finală a competiției (MLS Final Series).

Mijlocașul Roger Espinoza nu va putea evolua în această partidă deoarece este suspendat. Lipsa acestuia ar putea să se simtă destul de mult în condițiile în care el era un om de bază al primei echipe, evoluând în 32 din cele 34 de meciuri din sezonul regulat.

Vor mai lipsi Alan Pulido, Felipe Hernandez și Jaylin Lindsey, toți trei fiind accidentați. În ciuda acestor indisponibilități, antrenorul Peter Vermes poate folosi o linie defensivă identică cu cea din ultimul meci, formată din Luis Martins, Andreu Fontas, Nicolas Isimat-Mirin și Graham Zusi. Atacul va fi condus de Khiry Shelton.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Vancouver Whitecaps: Forma echipei, știri și statistici

Cu doar trei victorii în primele 18 etape, echipa canadiană era cotată cu șanse minime să poată prinde play-off-ul. Totuși evoluțiile ei au crescut de la joc la joc, ajungând ca pe finalul sezonului să bifeze cinci victorii și patru remize în ultimele zece etape. În ultima rundă formația pregătită de italianul Vanni Sartini a reușit un 1:1 acasă pe teren propriu cu Seattle Sounders, echipă care a ratat ocuparea primului loc din cauza acestei remize. Pentru formația din Vancouver acesta a fost un punct de aur, ajutând-o să termine pe poziția a 6-a în Conferința de Vest, cu un singur punct peste Real Salt Lake și LA Galaxy, cea din urmă ratând play-off-ul.

Caio Alexandre și Tosaint Ricketts își revin după accidentări, și cu siguranță nu vor evolua în acest meci. Totuși nu există indisponibilități noi în lotul oaspeților, ceea ce înseamnă că Sartini ar putea alinia un prim 11 similar cu cel din partida cu Seattle Sounders.

Echipe probabile

Sporting Kansas City Echipă probabilă Sporting Kansas City
Portar Melia
Fundași Martins, Fontas, Isimat-Mirin, Zusi
Mijlocaşi Mauri, Duke, Walter
Atacanţi Salloi, Shelton, Barber
Vancouver Whitecaps Echipă probabilă Vancouver Whitecaps
Portar Crepeau
Fundași Nerwinski, Veselinovic, Jungwirth
Mijlocaşi Gutierrez, Owusu, Teibert, Brown, Gauld;
Atacanţi Dajome, White

Statistica meciurilor directe Sporting Kansas City v Vancouver Whitecaps

În sezonul regulat fiecare echipă a câștigat meciul de acasă. SK City s-a impus cu 3:0, iar Whitecaps cu 2:1.

Cote pentru Sporting Kansas City v Vancouver Whitecaps

Pe lângă pontul principal propunem și pariul ”Ambele echipe marchează” la o cotă de 1.65 conform casei de pariuri Unibet.

Sporting Kansas City vs Vancouver Whitecaps Pont: Șansă dublă: x2

Pe hârtie echipa gazdă pornește ca favorită cu o cotă de doar 1.65 la o victorie, însă forma de moment a acesteia este destul de slabă, ea venind după trei eșecuri consecutive. În schimb formația vizitatoare a demonstrat o creștere de formă pe întreaga durată a sezonului, ajungând ca în ultimele 11 etape să piardă un singur joc! Remiza din ultima etapă cu Seattle Sounders, formație care era în căutarea primei poziții în Conferința de Vest, ne arată forța oaspeților în momentul de față. Ați putea spune că SK City are totuși avantajul terenului propriu, ceea ce e adevărat, dar să nu uităm că formația din Vancouver a pierdut o singură deplasare din ultimele 12 jucate în MLS! De aceea mergem la acest meci pe o surpriză, și anume un x2 la o cotă de 2.28 conform casei de pariuri Unibet.

Miza: 6/10
Cota: 2.28
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici