1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Sporting Clube Braga vs SL Benfica.

Sporting Clube Braga – SL Benfica. Pariuri Portugalia Cupă, 09.02.2023. Prea devreme

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2023-02-08 01:18:00

Cupa Portugaliei

09 Februarie 2023, 22:30

Sporting Braga

Sporting Braga

versus
Benfica Lisabona

Benfica Lisabona

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sporting Braga v Benfica Lisabona

Acesta este capul de afiș al sferturilor de finală ale Cupei Portugaliei. Doar se întâlnesc locurile 3 și 1 la zi din Primeira Liga. E drept, ele sunt despărțite de 10 puncte, dar în asemenea confruntări aceste diferențe contează mai puțin. Totodată, echipa din Braga este singura care a învins-o pe Benfica în sezonul de față, și asta acum aproape o lună. Așa că se anunță un joc foarte interesant și disputat care ar fi meritat măcar să fie semifinală, dacă nu chiar o finală. Dar sorții nu au vreun criteriu. Pontul acestui meci poate fi găsit la sfârșitul analizei de față.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Sporting Braga: Forma echipei, știri și statistici

Echipa din Braga a avut până acum un sezon destul de bun, părând măcar capabilă să se implice dacă nu în lupta la titlu, măcar la cea pentru un loc pe podium. Cifrele sale din campionat erau excelente până acum două etape, când a suferit un incredibil 0-5 la Lisabona cu Sporting, e drept, o echipă cu pedigree, dar care nu are chiar cel mai reușit sezon.

Nu s-a descurcat rău nici în exterior, chiar dacă în cele din urmă s-a clasat doar pe locul 3 în grupa sa de Liga Europa, fiind nevoită acum să susțină un dificil baraj cu Fiorentina.

Ca să ajungă, în această fază a cupei, a avut următorul parcurs: 5-0 (d) cu Moitense, 5-0 (a) cu Santa Clara, 0-1 (d) cu Vizela, 2-1 (d) cu Felgueiras 1932, 2-1 cu Moreirense și 3-2 cu Vitória Guimarães. Din punct de vedere istoric, echipa din Braga a câștigat de numai 3 ori trofeul, ultimul în 2021, când în finală a dispus tocmai de Benfica (2-0). A mai jucat alte 4 finale.

Rezultatele sale de pe teren propriu din 2023: mai sus amintitul 3-2 cu Vitória Guimarães, din cupă, și 1-0 cu Boavista, și 4-1 cu Famalicão, ambele în campionat.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Benfica Lisabona: Forma echipei, știri și statistici

Benfica este liderul detașat al campionatului, și nu numai că a fost aproape tot timpul pe primul loc, dar tot în cea mai mare parte a avut o distanță considerabilă față de urmăritoare. De aceea, va fi foarte greu pentru vreuna dintre acestea ca să o detroneze până la final.

Prestația sa a fost bună și în Liga Campionilor, unde, s-a calificat cu lejeritate pentru optimile de finală, unde urmează să se confrunte în această lună cu Club Brugge KV.

Ca să ajungă, în această fază a cupei, a avut următorul parcurs: 2-1 d.prel. (d) cu Trofense, 4-1 (a) cu Paços Ferreira, 0-3 (d) cu FC Porto, 1-1 / 5-3 d.l.dep. (d) cu Caldas, 1-0 (d) cu Estoril Praia, 2-0 (d) cu Varzim. Din punct de vedere istoric, Benfica este recordmena cupelor Portugaliei, având în vitrină un total de 26 asemenea trofee, ultimul cucerit însă în 2017. A mai jucat alte 12 finale.

Rezultatele sale din deplasare din 2023: mai sus amintitul 2-0 cu Varzim, din cupă, și 3-0 cu Santa Clara, 2-0 cu Paços Ferreira și 3-0 cu Arouca.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Sporting Braga Echipă probabilă Sporting Braga
Portar Matheus
Fundași Victor Gómez, Paulo Oliveira, Vitor Tormena, Nuno Sequeira
Mijlocaşi Iuri Medeiros, El-Musrati, Račić, André Horta
Atacanţi Banza, Abel Ruiz
Benfica Lisabona Echipă probabilă Benfica Lisabona
Portar Vlahodēmos
Fundași Bah, António Silva, Otamendi, Álex Grimaldo
Mijlocaşi Florentino, Chiquinho – João Mário, David Neres, Aursnes
Atacanţi Gonçalo Guedes

Statistica meciurilor directe Sporting Braga v Benfica Lisabona

Din 1995 încoace, cele două s-au confruntat oficial de 68 de ori (57 în campionat, 4 în cupă, 4 în cupa ligii, 1 în supercupă, 2 în Liga Europa). 37 de victorii pentru Benfica, 17 pentru Braga și 14 egaluri. În sezonul trecut, fiecare a câștigat pe propriul teren, Benfica cu 6-1, Braga cu 3-2, iar în cel actual, în tur, pe 30.12.2022, Braga a câștigat acasă cu un neverosimil 3-0 (Abel Ruiz 2, Ricardo Horta 32, 70). Luat strict doar pe cupă, este egalitate, câe 2 victorii de fiecare. Ultima oară s-au întâlnit chiar în finala competiției din ediția 2020/21, când, la Coimbra, Braga a învins cu 2-0. A fost singura finală pe care și-au disputat-o cele două.

111 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Sporting Braga v Benfica Lisabona

Betano pariuri oferă o cotă de 1,75 pentru peste 2,5.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Sporting Braga vs Benfica Lisabona Pont: GG - Ambele marchează

Cum afirmam și în prolog, este genul de confruntare care ar putea fi și o finală, căci sunt două dintre cele mai bune echipe ale fotbalului portughez. Și ambele sunt interesate de acest trofeu. Benfica, deoarece este genul de club care din start are ca obiectiv să câștige tot ceea ce se poate. Braga, pentru că simte că poate căpăta o anvergură mai mare iar pentru asta are nevoie de a-și mări simțitor numărul de trofee care la această oră este scăzut. De asemenea, niciuna nu este încă împovărată și de meciurile de pe plan internațional, așa că pot evolua la capacitate maximă. De aceea, anticipăm a fi o încleștare între două forțe care vor încerca să etaleze cel mai bun joc pentru a obține calificarea. Cum ambele au ofensive valoroase (Benfica 51 de goluri în campionat, Braga 43), ne așteptăm ca acest lucru să prevaleze în fața ambelor apărări de asemenea competitive (Benfica 11, Braga 19). Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici