1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Sparta Praga vs Teplice Ponturi Pariuri Cehia, 03.06.2020. Meci foarte important pentru gazde

Sparta Praga vs Teplice Ponturi Pariuri Cehia, 03.06.2020. Meci foarte important pentru gazde

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-06-02 17:57:00

Cehia - Fortuna Liga

03 Iunie 2020, 21:00

Sparta Praga

Sparta Praga

versus
Teplice

Teplice

1.72

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Sparta Praga v Teplice

Sparta Praga și Teplcie se întâlnesc în etapa a 27-a din campionatul Cehiei. Cele două sunt despărțite de 10 puncte și au obiective diferite. Gazdele luptă pentru un loc de Europa, iar oaspeții, pentru supraviețuire. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Sparta Praga: Forma echipei, știri și statistici

Sparta Praga trage tare pentru a prinde play-off-ul, dar lupta e foarte strânsă. După ce a terminat pe locul 3 sezonul precedent, echipa lui Vaclav Kotal tremură pentru un loc în primele 6. Momentan e în zona play-off-ului, după victoria din runda din weekend, 4-1 la Karvina. Victoria, corelată cu eșecul lui Slovacko, a urcat-o pe Sparta pe locul 6, la egalitate cu Slovacko, la două puncte în spatele ocupantei poziției a 5-a, Banik Ostrava. Succesul de la Karvina a venit la timp, după 6 partide fără victorie, perioadă în care a fost demis și fostul antrenor, Vaclav Jilek. 

Sparta e fără victorie pe teren propriu în 2020. Ultimul succes a fost un 5-2 cu Mlada Boleslav, la începutul lui decembrie. De atunci, Sparta a mai scos un singur punct, 2-2 cu Zilina. Slovan Liberec (2-0) și Viktoria Plzen (2-1) au câștigat la Praga, în acest an. Sparta a luat gol în ultimele 5 meciuri de pe teren propriu, iar partida cu Slovan a fost singura dintre ultimele 7 în care nu a marcat pe Generali Arena. În ultimele 6 meciuri de pe teren propriu ale Spartei, s-a marcat cel puțin o dată în după minutul 75. 

Vaclav Kotal nu a recuperat niciun jucător din cei 5 indisponibili - Ben Haim, Graiciar, Kaya, Lischka, Plavsic - listă pe care s-a adăugat și Stetina - astfel încât e greu de crezut că vom vedea modificări în primul 11, față de partida din runda precedentă.

Ultimele 5 meciuri

Karvina - Sparta 1-4

Sparta - Viktoria Plzen 1-2

Slavia - Sparta 1-1

Sparta - Zilina 2-2

Sigma Olomouc - Sparta 1-0 

Teplice: Forma echipei, știri și statistici

Teplice ocupă abia poziția a 12-a, cu 28 de puncte, la 5 lungimi distanță de pozițiile 7-10, care duc în play-off-ul pentru Europa League. În acest moment, șansele ca Teplice să avanseze în acea zonă sunt foarte mici, astfel încât obiectivul real e salvarea de la retrogradare. Teplice are un singur succes în ultimele 7 etape, 2-0 cu Slovan Liberec, o restanță din etapa a 23-a, jucată în urmă cu 10 zile. Stanislav Hejkal, în funcție din septembrie 2018, e sub presiune, mai ales că ultima deplasare, tot la Praga, a însemnat un eșec usturător, 0-4 pe terenul lui Bohemians. Cele două erau în luptă directă pentru un loc în play-off-ul pentru Europa League. 

În runda din weekend, Teplice n-a obținut decât un punct acasă, 2-2 cu Opava. Deși a condus-o de două ori pe penultima clasată, a fost egalată în minutul 88. Imediat, a venit și eliminarea lui Kodes, care se alătură lui Hycka, Ljevakovic, Mares, Sejbal și Vyhnal, pe lista indisponibililor. Teplice a marcat doar 8 goluri în cele 13 deplasări de până acum. Echipa lui Hejkal are doar două victorii în deplasare, în acest sezon, cu Banik Ostrava, în iulie, și Opava, la începutul lui octombrie. În ultimele 6 deplasări a scos un singur punct, 1-1 la Plzen. În rest, a încasat de fiecare dată cel puțin 3 goluri.

Ultimele 5 meciuri

Teplice - Opava 2-2

Bohemians - Teplice 4-0

Teplice - Slovan Liberec 2-0

Teplice - Slovacko 0-0

Karvina - Teplice 3-0

Echipe probabile

Sparta Praga Echipă probabilă Sparta Praga
Portar Heca
Fundași Sacek, Panak, Hancko, Frydek
Mijlocaşi Krejci - Karlsson, Kanga, Dockal, Hlozek
Atacanţi Tetteh
Teplice Echipă probabilă Teplice
Portar Grigar
Fundași Vondrasek, Paradyn, Cmovs, Knapik
Mijlocaşi Hybl, Zitny, Nazarov, Trubac
Atacanţi Reznicek, Moulis

Statistica meciurilor directe Sparta Praga v Teplice

Sparta Praga a câștigat o singură dată în ultimele 4 meciuri de campionat. Ultima partidă de la Praga i-a revenit, surprinzător, lui Teplice. Sparta s-a impus ultima dată pe teren propriu, în 2017 (4-0).

Teplice - Sparta 1-1

Teplice - Sparta 2-2 (Cupa Cehiei - după prelungiri)

Sparta - Teplice 0-1

Teplice - Sparta 0-4

Teplice - Sparta 1-1

Cote pentru Sparta Praga v Teplice

Un Over 1, în primele 45 de minute, are 1.61. Varianta 4-6 goluri, ceva mai îndrăzneață, e cotată la 3.

Sparta Praga vs Teplice Pont: Peste 2.5 goluri

Sparta are mare nevoie de puncte pentru a prinde play-off-ul și nu-și permite niciun pas greșit, mai ales împotriva adversarilor de categorie inferioară, așa cum e Teplice. Meciul vine la timp pentru Sparta, care poate confirma succesul clar obținut în weekend, la Karvina. Pe terenul Spartei s-au marcat nu mai puțin de 48 de goluri în 13 partide, un trend care, în opinia mea va continua. Teplice are o medie de aproape două goluri încasate pe meci, în deplasare și ambele echipe vin după partide cu cel puțin 3 reușite. Sunt șanse mari să vedem un meci cu 3 reușite pe Generali Arena.

Miza: 8/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

Sparta Praga vs Teplice Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Sparta Praga va trata cu maximă seriozitate această partidă deoarece se află pe margine prăpastiei, pe ultimul loc ce duce în grupa de campionat, dar amenințată de cel puțin 3 formații. Plus că are de răzbunat și eșecul suferit cu Teplice de acum 2 ani, ultima lor confruntare directă pe Generali Ceska pojistovna Arena și să nu uităm că vine după o înfrângere cu Plzen tot pe teren propriu. Cred că vom avea parte de un meci deschis care se va solda cu multe reușite rapide.

Miza: 10/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici