1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Southside Eagles vs. Capalaba

Southside Eagles vs. Capalaba, Ponturi pariuri, Fotbal Australia Queensland Premier League, 28.05.2024: Oaspeții sunt neînvinși în ultimele patru „directe”

Dan Bara
Dan Bara

2024-05-27 15:52:00

Fotbal - Australia Queensland Premier League

28 Mai 2024, 13:00

Southside Eagles

Southside Eagles

versus
Capalaba

Capalaba

1.44

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Southside Eagles v Capalaba

Acum, când competițiile majore s-au cam încheiat, nu ne rămâne altceva de făcut decât să „pescuim” în ape tulburi, iar firul undiței mele a ajuns în Oceanul Indian, pe coastele Australiei, acolo unde am dat peste confruntarea dintre Southside Eagles și Capalaba. Aflați în continuare care e pontul meu pentru pariuri. 

Cota aleasă vine din oferta Winmasters pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Southside Eagles: Forma echipei, știri și statistici

La fel ca și vara trecută, îmi propun să urmăresc ligile inferioare din Australia în perioada în care campionatele de top al Europei sunt în vacanță. Acum un an m-am descurcat relativ bine, așa că am speranțe că voi obține profit și de data aceasta. Dar vă sfătuiesc să vă drămuiți bine mizele, pentru că nu putem miza cu aceeași bani și pe un meci precum Southside Eagles vs Capalaba, și pe o partidă din Bundesliga. 

Partida noastră se dispută în liga a doua a statului Queensland, iar gazdele vin din orașul Bulimba, o suburbie a Brisbane-ului. Clubul s-a format prin unirea a două echipe, Germania și Southside Belmont, în 1968, însă nu s-a păstrat prea mult din partea nemțească a originii sale. Clubul Germania a fost fondat de comunitatea germană din zonă, dar politica de eliminare a denumirilor etnice inițiată de Federație a condus, în cele din urmă, la contopirea cu Southside Belmont, care era un club de juniori. 

Nu am găsit prea multe informații despre „vulturi” pe Internet, însă bănuiala mea e că aceștia alcătuiesc o formație de semi-profesioniști, la fel cum este și cazul celor de la Capalaba și a măcar altor 7-8 cluburi dintre cele 12 participante în competiție.

După primele 11 etape ale sezonului curent, Southside ocupă locul 8, cu 13 puncte, având o linie de clasament de 4-1-6, golaveraj 16-21. În mod ciudat, formația din Bulimba a înregistrat patru victorii în primele șase runde, apoi a mai luat nu singur punct în următoarele cinci etape. 

Printre adversarii învinși s-au numărat echipele clasate pe locurile 1, 3, 4 și 5, iar printre cei în fața cărora a cedat s-au numărat cluburi din partea a doua a clasamentului. Singurul egal de până acum a venit pe terenul ultimei clasate, Mitchelton, scor 1-1.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Capalaba: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții vin tot din suburbiile Brisbane-ului, din Capalaba, iar porecla lor e „buldogii”. Internetul e extrem de misterios în privința acestui club, așa că nu avem încotro și trebuie să sărim peste tentativa de a face o prezentare ceva mai detaliată. Dar, ca un detaliu picant, să notăm faptul că prima bibliotecă publică din oraș s-a deschis abia în 1996, ceea ce înseamnă că, probabil, oricine deținea cărți sau scrisese mai mult de o scrisoare înaintea acestei date era un fel de Grigore Ureche local. 

Nici cultura fotbalului nu e la mare căutare în zonă. „Buldogii” au retrogradat în 2022 din prima ligă, atunci când au încheiat campionatul cu o linie de clasament de 0-5-17, golaveraj 24-80, iar în ediția precedentă au terminat pe 8, cu o linie de clasament de 6-8-8, golaveraj 45-44. În aceeași ediție, Southside Eagles au încheiat pe locul 10, la egalitate de puncte cu prima formație aflată sub linia roșie. Totuși, nimeni nu a retrogradat și se pare că acest lucru e imposibil, nemaifiind divizii inferioare sau doritori care să viseze la culmile succesului. 

Partida de marți o găsește pe Capalaba pe locul 11, penultimul, cu doar 7 puncte după 9 etape. Până acum a adunat două victorii, un egal și șase înfrângeri, iar golaverajul e de 18-23. Șapte dintre cele 18 reușite de până acum au venit în deplasarea de pe terenul ultimei clasate, Mitchelton (7-1), iar aceasta a fost abia a doua partidă în care „buldogii” au primit mai puțin de două goluri.  

Statistica meciurilor directe Southside Eagles v Capalaba

Capalaba a câștigat cele două confruntări din ediția precedentă, impunându-se cu 3-0 pe teren propriu și cu 2-1 în deplasare, și ajungând astfel la patru jocuri consecutive fără înfrângere. Ultimul succes al „vulturilor” datează din 2018, 2-1 pe teren propriu. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Southside Eagles v Capalaba

Winmasters oferă cote echilibrate pentru această întâlnire. Gazdele au 2.31 la victorie, în timp ce oaspeții sunt creditați cu 2.47. 

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Southside Eagles vs Capalaba Pont: Peste 3 goluri, cu handicap asiatic

De la startul sezonului, gazdele au patru victorii și două înfrângeri pe teren propriu, reușind să marcheze în fiecare dintre aceste partide. Ba, mai mult, în cinci dintre cele șase meciuri au punctat chiar de câte cel puțin două ori, însă au scăpat cu poarta neatinsă doar în două rânduri. Forma de moment e deplorabilă, cu un singur punct în cele mai recente cinci etape. De partea cealaltă, oaspeții au o victorie și un egal în precedentele trei runde, însă în weekend au cedat la scor, 2-5 pe arena celor de la Eastern Suburbs (locul 3). Statistica ne arată că „buldogii” au primit gol în 8 dintre cele 9 etape și au marcat în aproape toate confruntările, excepție făcând întâlnirea cu aceeași Eastern Suburbs (0-2). Mă aștept ca partida de marți să nu fie una tacticizată, dominată de prudență, precum o confruntare decisivă din Champions League, ci una în care spiritul local să își spună cuvântul. Capalaba a înscris câte două goluri în fiecare dintre ultimele trei etape, perioadă în care a primit șapte goluri, iar Southside Eagles vine după trei etape în care a marcat de patru ori și a primit șapte goluri. Prin urmare, mizez pe varianta „Peste 3 goluri, cu handicap asiatic”, cota fiind 1.44 la Winmasters pariuri sportive.

Fotbal - Australia Queensland Premier League

Peste 3 goluri, cu handicap asiatic

1.44
Southside Eagles vs Capalaba

28 May 24, 13:00

Miza: 10/10
Cota: 1.44
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici