1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Slovacko vs. Sparta Praga

Slovacko vs. Sparta Praga, Ponturi pariuri, Fotbal Republica Cehă, 18.05.2022: După finală, antrenorul lui Slovacko pleacă la Sparta Praga

Dan Bara
Dan Bara

2022-05-17 13:59:00

Cupa Republicii Cehe

18 Mai 2022, 18:00

Slovacko

Slovacko

versus
Sparta Praga

Sparta Praga

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Slovacko v Sparta Praga

Slovacko - Sparta Praga, finala Cupei Cehiei ce fusese inițial programată pe 4 mai, se joacă miercurea aceasta, la ora 18.00, pe terenul primei formații. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Slovacko: Forma echipei, știri și statistici

Finala Cupei ar fi trebuit să se desfășoare pe 4 mai, dar a fost amânată din cauza vremii nefavorabile, așa că fotbalul ceh intră în vacanță abia la mijlocul acestei săptămâni. Campionatul s-a terminat deja în weekend, iar Slovacko și Sparta s-au clasat pe locurile 4, respectiv 3, calificându-se pentru ediția viitoare a Conference League. Totuși, clubul care va pune mâna pe Cupa Cehiei va ajunge în Europa League. 

Pentru Slovacko, ar fi primul trofeu obținut în cei 95 de ani de existență. Până acum a mai disputat două finale de Cupă, însă a pierdut de fiecare dată. De partea cealaltă, Sparta e evident echipa mai experimentată, având 15 Cupe și 36 de titluri de campioană.  

Moralul este excelent în tabăra lui Slvacko înaintea finalei. Partida se joacă chiar pe arena sa, acolo unde lucrurile au mers bine în acest sezon, câștigând 14 dintre cele 17 meciuri și pierzând doar în două ocazii. În ultima rundă, fotbaliștii lui Martin Svědík s-au impus în fața lui Hradec Kralove cu un categoric 3-0, asigurându-și calificarea în turul 2 preliminar al Conference League. 

Tehnicianul gazdelor a menajat o serie de jucători în partida de duminică, Kadlec, Petržel, Havlík, Jurečka și Daníček fiind gata să intre pe teren odihniți în finala cu Sparta.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sparta Praga: Forma echipei, știri și statistici

Sparta a încheiat pe locul 3 sezonul, la 5 puncte de campioana Viktoria Plzen și la două puncte peste adversarul din finala Cupei. Cu două etape înainte de final, clubul din Praga a luat o măsură drastică, demițându-l pe antrenorul Pavel Vrba după înfrângerea de la Plzen, scor 0-3. În locul său a fost numit Michal Horňák, de la echipa a doua. În primul meci cu acesta pe bancă, Sparta a pierdut chiar contra lui Slovacko, 1-2 acasă, într-o confruntare cu multe ocazii de ambele părți. Apoi, în ultima etapă a sezonului, a dat lovitura, câștigând în deplasare derby-ul local cu Slavia, scor 2-1. 

Totuși, cel mai probabil, Michal Horňák nu va rămâne „principal”, el fiind numit doar provizoriu, până la finalul sezonului. Dar situația e cum nu se poate mai interesantă pentru că unul dintre numele vehiculate pentru înlocuirea sa e chiar cel al tehnicianului de la Slovacko, Martin Svědík. S-a discutat și despre sosirea lui Heiko Herrlich, însă, conform ultimelor informații, numirea lui Svědík se va produce după finala Cupei.

Statistica ne arată că Sparta nu a impresionat în cele 17 meciuri din deplasare, obținând 8 victorii și suferind 5 înfrângeri. Clubul e pregătit să înceapă un nou capitol din vară când, în afara unui nou antrenor, va aduce și o serie de fotbaliști pentru a forța câștigarea campionatului, pe care nu și l-a mai adjudecat din 2014. 

Statistica meciurilor directe Slovacko v Sparta Praga

11.05.22 1L Sparta Praga Slovacko 1 2
17.04.22 1L Sparta Praga Slovacko 3 1
21.11.21 1L Slovacko Sparta Praga 4 0

Cele două formații s-au întâlnit de trei ori în actuala ediție. Primele două partide au avut loc în sezonul regulat și fiecare echipă s-a impus pe teren propriu, iar ultima dintre confruntări a avut loc în playoff, acolo unde Slovacko s-a impus pe arena Spartei, 2-1. 

Cote pentru Slovacko v Sparta Praga

Slovacko a disputat deja două finale de Cupă fără să reușească să cucerească trofeul. În 2005, a cedat în fața celor de la Ostrava, iar în 2009 a pierdut cu Teplice. Faptul că partida cu Sparta se dispută pe teren propriu ar putea înclina balanța în favoarea elevilor lui Martin Svědík, iar cota pentru 1X e 1.42 la Superbet. Varianta 1DNB are cota 1.80 la același operator.

Slovacko vs Sparta Praga Pont: Pauză sau final X

Gazdele au avantajul de a disputa finala în fața propriilor fani, acolo unde s-au descurcat bine de-a lungul sezonului. În plus, moralul e excelent, iar perspectiva câștigării primului trofeu din istoria clubului ar trebui să confere un plus de concentrare. Dar de partea cealaltă e Sparta, cea mai galonată formație cehă, o trupă cu o experiență net superioară, care se pregătește să le „fure” antrenorul adversarilor din finală. Probabil că echilibrul pe care l-am văzut în cea mai recentă confruntare directă și pe care îl regăsim și în cotele de la pariuri își va face iar simțită prezența în partida de miercuri. Cred că pariul PSFX are șanse bune să fie câștigător, iar cota Superbet e 1.65.

Miza: 5/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici