1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. IK Sirius F vs Malmö FF. Ponturi pariuri Suedia Allsvenskan. 26.07.2020. Acolo unde a pierdut liderul

IK Sirius F vs Malmö FF. Ponturi pariuri Suedia Allsvenskan. 26.07.2020. Acolo unde a pierdut liderul

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-07-26 03:27:00

Fotbal Suedia - Allsvenskan

26 Iulie 2020, 18:30

Sirius

Sirius

versus
Malmo

Malmo

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sirius v Malmo

Este clar că anvergura lui Malmö FF este cu mult peste cea a gazdei sale din această etapă a 11-a din Allsvenskan. În acest start de sezon, însă, echipa din Uppsala s-a ridicat la nivelul adversarei sale, cele două fiind despărțite în clasament doar de 3 locuri și tot atâtea puncte, Malmö FF pe 2 cu 19, IK Sirius pe 5 cu 16. De aceea, meciul de pe stadionul Studenternas din Uppsala se anunță unul echilibrat, mai ales că echipa gazdă s-a arătat a fi redutabilă când joacă pe propria iarbă, reușind să învingă și liderul IFK Norrköping. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Sirius: Forma echipei, știri și statistici

După un început cu stângul, când a pierdut acasă cu campioana Djurgärden, Sirius s-a redresat imediat, mai pierzând o singură dată de-atunci, având multe meciuri consistente care au adus-o să se situeze mereu în prima jumătate a clasamentului, acolo unde se află și în prezent (locul 5). Cele 10 rezultate ale sale din acest sezon, în ordine cronologică: 0-2 (a) cu Djurgården, 2-0 (d) cu Östersund, 2-2 (a) cu Häcken și IFK Göteborg, 2-1 (d) cu Falkenberg, 2-1 (a) cu Örebro, 0-0 (d) cu Hammarby, 0-1 (d) cu AIK, 4-2 (a) cu IFK Norrköping, 1-1 (d) cu Kalmar. Strălucește victoria cu IFK Norrköping, acesta fiind unicul eșec al liderului de până acum. Cu excepția amintitei înfrângeri din prima etapă, în toate celelalte partide de pe teren propriu a marcat.

Antrenorul Henrik Rydström nu are indisponibili pentru acest meci.

Malmo: Forma echipei, știri și statistici

Doar o înfrângere are până acum în acest sezon Malmö FF, pe lângă 4 egaluri și 6 victorii: 2-0 (a) cu Mjällby, 1-1 (d) cu Häcken, 2-2 (a) cu Varberg, 2-2 (d) cu AIK, 1-0 (a) cu Djurgården, 0-1 (d) cu Elfsborg, 1-1 (a) cu Norrköping, 2-1 (d) cu Östersund, 2-1 (a) cu Kalmar și 3-0 (a) cu Hammarby. Acea înfrângere de la Borås este totodată și singurul meci în care nu a marcat. Altă remarcă, în fiecare deplasare a primit gol.

O singură absență pentru Jon Dahl Tomasson la acest meci, fundașul Rasmus Bengtsson, care e de mai multă vreme accidentat, neapucând să debuteze încă în actualul sezon.

Echipe probabile

Sirius Echipă probabilă Sirius
Portar Lukas Jonsson
Fundași Björkström, Jarl, Ekdal
Mijlocaşi Karl Larsson, Hellborg, Netabay, Björnström
Atacanţi Sugita, Mohammed Saeid, Vecchia
Malmo Echipă probabilă Malmo
Portar Dahlin
Fundași Eric Larsson, Lewicki, Ahmedhodzic, Knudsen
Mijlocaşi Christiansen, Innocent, Rieks
Atacanţi Toivonen, Thelin, Antonsson

Statistica meciurilor directe Sirius v Malmo

Din 2016 încoace, cele două s-au confruntat pe prima scenă doar de 6 ori. Echipa din Malmö a câștigat de 4 ori, de 2 ori fiind egal. Așadar, nicio victorie pentru echipa din Uppsala. În sezonul trecut, mai întâi Sirius a pierdut acasă 0-1, pentru ca în retur să fie 1-1.

Cote pentru Sirius v Malmo

1,68 este cota pentru 2.

Sirius vs Malmo Pont: Ambele marchează

Dacă ar fi să ne luăm după rezultatele directe dintre cele două, ne-am gândi imediat la o victorie comodă a celor de la Malmö FF. Ne pun pe gânduri însă și câteva isprăvi ale celor de la IK Sirius. În primul rând faptul că i-a administrat singura înfrângere de până acum a liderului IFK Norrköping, după o prestație concludentă, în care în minutul 67 avea deja 4-1, asta întâmplându-se acum două săptămâni. Apoi, șirul celorlalte rezultate bune, și media de 2 goluri pe meci pe care o are pe teren propriu. Malmö FF și-a revenit după începutul mai ezitant și s-a pus pe urmărirea liderului IFK Norrköping, de care o mai despart 4 puncte. Meciul său de la Uppsala este însă o încercare dificilă, pe care dacă o va depăși, înseamnă că este pe cale să treacă pe turație maximă și poate astfel privi cu încredere viitorul apropiat.

Fotbal Suedia - Allsvenskan

Ambele marchează

1.80
Sirius vs Malmo

26 Jul 20, 18:30

Miza: 7/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici