1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Shanghai SIPG – Wuhan Zall, Ponturi Pariuri Fotbal China, 12.08.2020

Shanghai SIPG – Wuhan Zall, Ponturi Pariuri Fotbal China, 12.08.2020

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-08-11 18:48:00

Fotbal China

12 August 2020, 13:00

Shanghai East Asia SIPG

Shanghai East Asia SIPG

versus
Wuhan Zall

Wuhan Zall

1.96

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Shanghai East Asia SIPG v Wuhan Zall

Shanghai SIPG și Wuhan Zall se întâlnesc miercuri, de la ora 13:00, într-un meci din etapa a 4-a în Super League (China). Ambele formații sunt pe podium în Grupa B. Concluzionăm cu un pariu după prezentarea celor două formații. Shanghai are cel mai bun atac în Grupa B, cu o medie de 2,67 goluri per joc.

Shanghai East Asia SIPG: Forma echipei, știri și statistici

Shanghai SIPG este una dintre cele mai populare echipe în grupa care a început la Suzhou. Jucătorii pregătiți de portughezul Vitor Pereira sunt neînvinși, dar ultimul rezultat a fost mai degrabă unul negativ. După două victorii cât se poate de clare cu Tianjin Teda (3-1) și Hebei (4-0), campioana Chinei din 2018 a terminat doar la egalitate cu nou-promovata Qingdao (scor 1-1).

În acest ultim joc, Shanghai SIPG a jucat în inferioritate din minutul 65 după eliminarea lui Wei Zhen, a fost condusă cu scorul de 1-0, dar a reușit să evite înfrângerea pe final, după ce Oscar a marcat din penalty.

Brazilianul Hulk nu a jucat în ultimele două etape și este incert și cu această ocazie. El a revenit la antrenamente, dar sunt șanse mici pentru a fi titularizat. Dar Shanghai SIPG nu are probleme în atac din moment ce Ricardo Lopes a marcat patru goluri în primele două runde, iar Oscar și Arnautovic „întregesc” o linie de de cinci stele.

Wuhan Zall: Forma echipei, știri și statistici

Wuhan Zall a fructificat la maximum jocurile abordabile, reușind să câștige ambele dispute cu nou-promovatele Qingdao (2-0) și Shijiazhuang (2-1). Singura înfrângere a fost înregistrată cu liderul Beijing Guoan (scor 0-1). În urma acestor rezultate, echipa a urcat pe locul 3 și va rămâne pe podium indiferent de rezultat.

Sigur, tot ce obține cu Shanghai SIPG poate fi ca un bonus, pentru că Wuhan nu dispune pentru moment de o echipă pentru podium în China. Pentru prima fază a întrecerii, obiectivul este o clasare în Top 4 în Grupa B, care i-ar permite să continue în play-off (locurile 1-8).

Daniel Carrico, fotbalistul adus de la FC Sevillla, a evoluat pentru prima dată ca titular la Wuhan în ultima rundă. El a fost trimis în axul central al apărării și a adus multă siguranță. Brazilianul Rafael Silva este în continuare indisponibil. Lista jucătorilor cu probleme s-a mărit după ce ivorianul Jean Evrard Kouassi s-a accidentat destul de serios în ultima etapă. Acesta a și marcat ambele goluri în succesul cu Shijiazhuang.

Statistica meciurilor directe Shanghai East Asia SIPG v Wuhan Zall

În 2019, cele două formații s-au întâlnit de trei ori. Shanghai SIPG s-a impus în două ocazii, cu 2-1, respectiv 3-1, iar o partidă s-a terminat la egalitate, cea de la Wuhan în campionat (1-1).

Cote pentru Shanghai East Asia SIPG v Wuhan Zall

Când ai jucători precum Arnautovic, Oscar, Lopez și Hulk în atac, oricare ar fi tripleta, te poți aștepta ca Shanghai SIPG să marcheze vreo 2-3 goluri per joc. Pentru over 2,5 goluri în acest meci, Winmasters oferă cota 1.44. Cu un risc mai mare asumat se poate încerca și over 3,5 goluri la cotă 2.15.

Shanghai East Asia SIPG vs Wuhan Zall Pont: Handicap Asiatic Shanghai SIPG – 1,5 goluri

Shanghai SIPG vine după un 1-1 cu Qingdao, pe care l-aș pune însă mai degrabă pe seama unui accident. Acest rezultat a pus-o însă în gardă și va încerca să răspundă cu un succes convingător în fața celor de la Wuhan. Acum, că l-au pierdut și pe Kouassi, adversarii au echipă mai degrabă de mijlocul clasamentului. Leo Batipstao are clasă, dar va avea însă și susținerea necesară pentru a pune în dificultate o echipă precum Shanghai? Eu merg pe mâna lui Arnautovic & Co în acest joc și pe o victorie la cel puțin două goluri diferență. În față se trage tare, iar Shanghai nu-și permite să piardă trena încă după patru jocuri.

Shanghai East Asia SIPG vs Wuhan Zall Pont: Peste 1,5 goluri la pauză

SIPG a pornit ca din pușcă sezonul de Superleague cu 2 victorii clare la minimum 2 goluri diferență, dar apoi s-a poticnit cu modesta Huanghai. Echipa plină de staruri a celor de la SIPG trebuie să se revanșeze și cred că vom asista la un meci spectaculos. Precedentele 4 jocuri disputate pe teren propriu de către SIPG au cunoscut victorii la 0 ale gazdelor cu cel puțin 3 goluri marcate.

Miza: 5/10
Cota: 2.75
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici