Share

Servette vs Young Boys. Ponturi pariuri Elveția, 30.06.2020. Deplasare periculoasă pentru lider

Alte Competitii

Cota: 1.47

Adaugat de: Răzvan Toma

30 Iun 2020 04:26 896 0
Logo Servette
Logo Young Boys
Servette
Young Boys
VS
21:30 30 Iunie 2020
Fotbal Elveţia - Super League

Analiză și informații pentru Servette v Young Boys

O confruntare de tradiție a fotbalului elvețian, care a fost întreruptă pentru șase ani, perioada în care Servette a lipsit din prima divizie, pe care o părăsise în 2013 nu din motive sportive, ci financiare. În cele din urmă, din fericire s-a repus pe picioare și iat-o revenind în prim-plan vara trecută. Iar comportarea sa, în contextul unei nou-promovate, poate fi considerată bună, aflându-se chiar în lupta pentru un loc de Liga Europa, e drept, în acest moment fiind pe locul 4, la 6 puncte de acea poziție care îi dă deschidere spre Europa. Young Boys este liderul la zi, dar se află într-o luptă umăr la umăr pentru titlu cu FC St.Gall, cu care are același număr de puncte. Etapa trecută ambele au făcut pași greșiți și dacă aceștia vor continua, în această luptă în doi ar putea apărea și un al treilea, FC Basel. De aceea, pentru campioana en titre este foarte important rezultatul de la Geneva. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Servette: Forma echipei, știri și statistici

E E E E V

În cele trei partide jucate de la reluarea campionatului, Servette a remizat. În ordine cronologică: 1-1 (0-1) acasă cu Lugano, apoi tot 1-1 (1-1) în deplasare la Sion și 2-2 (2-0) la Luzern. Dacă luăm și celelalte meciuri pe care le-a disputat în 2020, în toate a marcat, cu o singură excepție, pe terenul candidatei la titlu, St. Gallen, aceea fiind de altfel și singura sa înfrângere din acest an: 2-1 (2-0) cu Xamax (d), 2-0 (0-0) cu Thun (a), 0-1 (0-1) amintitul meci de la St. Gallen, 4-1 (1-0) cu FC Zürich (a) și 2-2 (0-2) cu Basel (d). După cum se poate observa, poate să și egaleze de la 0-2, dar să și fie egalată după 2-0, cum s-a întâmplat în ultimul meci, de la Luzern. Dacă absențele fundașului dreapta Gonçalves și a fundașul stânga Severin sunt mai vechi, ambii fiind accidentați de ceva vreme, cea a fundașului central Rouiller, pentru cumul de galbene, este chiar importantă, acesta alături de Sasso formând unul dintre cele mai sudate cupluri de fundași centrali din campionat. Revin Sauthier și Tașar după etapa de suspendare.

Young Boys: Forma echipei, știri și statistici

V Î V E Î

Liderul și totodată campioana en titre a Elveției a reluat greu competiția. În primul meci, acasă cu FC Zürich, a fost condusă de două ori, 0-1 și 1-2, izbutind să câștige in extremis datorită golurilor marcate în ultima decadă de golgetereul său, Nsamé (autor al unei triple în meci). În partida următoare însă nu a mai reușit să se „scoată”, pierzând surprinzător pe terenul „lanternei” Thun, 0-1. S-a descătușat etapa următoare pe teren propriu, 6-0, cu candidata la retrogradare Xamax, din nou Nsamé fiind printre marcatori, acum doar cu o „dublă”. Camerunezul Jean-Pierre Nsamé este golgeterul la zi al campionatului, cu 23 de reușite. Celelalte rezultate ale sale din 2020, în ordine cronoligică: 2-0 (1-0) cu FC Basel, 0-2 (0-0) la Luzern, 1-0 (1-0) cu Sion (a), 1-2 (0-1) cu Lugano (d) și 3-3 (2-1) în derby-ul cu St.Gallen (d). Antrenorul Gerardo Seoane nu are probleme recente de efectiv, fiind indisponibili niște accidentați mai vechi precum Petignat, Hoarau și Lauper.

Echipe probabile

Servette

Echipă probabilă Servette
Portar Frick
Fundași Sauthier, Routis, Sasso, Iapichino
Mijlocaşi Stevanović, Cognat, Ondoua, Tașar
Atacanţi Kyei, Koro Koné

Young Boys

Echipă probabilă Young Boys
Portar von Ballmoos
Fundași Janko, Mohammed Ali Camara, Lefort, Lotomba
Mijlocaşi Aebischer, Lustenberger – Fassnacht, Gaudino, Sulejmani
Atacanţi Nsamé

Statistica meciurilor directe Servette v Young Boys

Din 2011 încoace, cele două s-au mai întâlnit doar de 11 ori. Aceasta deoarece, Servette a lipsit din primul eșalon între 2013 și 2019. Așa că bilanțul nu are o prea mare influență. De aceea vom aminti doar rezultatele înregistrate în actualul sezon dintre cele două, ambele în 2019: mai întâi, la Berna a fost 0-0, iar peste trei luni și jumătate, la Geneva au învins gazdele fără drept de apel, cu 3-0.

Cote pentru Servette v Young Boys

1,55 este cota pentru peste 2,5.

Servette vs Young Boys Pont: Ambele marchează

Uvertura etapei a 27-a a campionatului Elveției propune o confruntare între două grupări cu ștaif, una care încearcă să-și recapete grandoarea de altă dată, Servette, și o alta care încearcă să și-o mențină pe cea actuală, Young Boys. Servette este o echipă care poate alterna în același joc perioade excelente cu altele în care devine debusolată total. Young Boys a reluat greoi startul post-pandemie, iar victoria la scor din ultimul meci, 6-0, nu este chiar atât de convingătoare că și-ar fi revenit, deoarece a fost obținută în fața unei echipe codașe. Se poate spune doar că și-a revenit în confruntările cu codașele, după neașteptata înfrângere de pe terenul „lanternei”... Amândouă însă sunt echipe cu un bun apetit ofensiv, ceea ce ne determină să ne îndreptăm spre acest pont.

Pont pariuri: Ambele marchează

Miza: 9/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

5

Castigate:

3

Pierdute:

1

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici