1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Seongnam vs Pohang Steelers

Seongnam vs Pohang Steelers - Ponturi pariuri K League, 05.07.2022. „Oțelarii” sunt moi în deplasare

Caramavrov
Caramavrov

2022-07-03 11:44:00

Fotbal - Coreea de Sud K League

05 Iulie 2022, 13:00

Seongnam

Seongnam

versus
Pohang

Pohang

1.55

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Seongnam v Pohang

Ponturi pentru meciul Seongnam vs Pohang Steelers, din etapa a 20-a a campionatul Coreei de Sud, de pe 5 iulie, ora 13:00.

Gazdele sunt pe 12 în clasamentul K League, cu 12 puncte (golaveraj 13-31), iar oaspeții se află pe ultima treaptă a podiumului, cu 30 de puncte (golaveraj 25-17).

 

Seongnam: Forma echipei, știri și statistici

Seongnam nu a strâns foarte multe puncte până acum, dar echipa antrenată de Nam-il Kim a înregistrat numai două înfrângeri în ultimele șapte runde, fiind „specializată” pe egaluri (4 la număr). Sunt rare meciurile în care această formație primește mai mult de un gol. Problema principală este atacul. Oricum, în ultima perioadă se observă un reviriment. Poziția codașă din clasament este rezultatul începutului foarte prost de sezon, cu multe eșecuri.

Cel mai probabil, contra lui Pohang va fi adoptată o tactică defensivă, bazată pe contraatac. Yong-ji Park (atacant), Jae-woo Kang (mijlocaș central) și Min-hyeok Kim (sunt accidentați), dar joacă principalii doi marcatori: Bon-cheul Goo (3 goluri) și sârbul Fejsal Mulic ( tot 3 reușite până acum). În echipă mai sunt un columbian, Manuel Palacios (mijlocaș ofensiv), și un muntenegrean, Milos Rajkovic (mijlocaș central).

Seongnam este pe locul 11 în clasamentul formei, cu 3 puncte obținute în ultimele 5 etape, golaveraj 2-5.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Pohang: Forma echipei, știri și statistici

Pohang Steelers s-a poziționat pe 3 în K League, dar are o mare problemă în deplasare, unde nu a obținut nicio victorie în ultimele cinci confruntări, deși a jucat și împotriva unor formații din a doua jumătate a clasamentului. Elevii lui Gi-dong Kim nu sunt constanți în rezultate. Singura dată în acest sezon în care au legat două victorii a fost în martie. În rest, după un succes a venit minim un pas cu stângul. Cum în precedenta etapă au câștigat (2-0 cu Ulsan, acasă), în mod logic ar trebuie să urmeze un egal sau o înfrângere.

Pyeong-guk Yun (portar) și Kwang-hyeok Lee (mijlocaș ofensiv) ratează meciul cu Seongnam din cauza accidentărilor. Dintre cei trei stranieri, numai australianul Grant (fundaș central) este titular. Mijlocașul ofensiv brazilian Wanderson și atacantul nigerian Ogbu nu sunt în grațiile antrenorului. 

Pohang Steelers se află pe locul 4 în clasamentul formei, cu 8 puncte adunate în ultimele 5 runde, golaveraj 9-6.

Echipe probabile

Seongnam Echipă probabilă Seongnam
Portar K. Kim
Fundași S. Lee, Ma, S. Kim, Choi
Mijlocaşi Palacios, Kwon, Rajkovic, H. Lee
Atacanţi Goo, Mulic
Pohang Echipă probabilă Pohang
Portar Kang
Fundași Shin, C. Park, Grant, S. Park
Mijlocaşi Lee, Shin - Kim, Goh, Lim
Atacanţi Heo

Statistica meciurilor directe Seongnam v Pohang

Seongnam și Pohang s-au întâlnit de 27 de ori în ultimii zece ani. Doar una din precedentele 12 partide s-au terminat cu o victorie a lui Pohang la mai mult de un gol diferență.

Seongnam a câștigat ultimele trei meciuri directe de acasă, jucate în 2021: 1-0, 1-0 și 2-1.

Cote pentru Seongnam v Pohang

Pohang Steelers este fără victorie în ultimele 5 meciuri pe teren străin. Betano bet oferă cota 1.80 pentru selecția „Seongnam +0.75 handicap asiatic”. 

Unibet pariuri sportive propune o cotă de 1.74 pentru un pariu pe „Sub 2.5 goluri total asiatic”, care este de luat în considerare, deoarece în ultimele 6 partide jucate de Seongnam în campionat s-au marcat maxim două goluri.

Seongnam vs Pohang Pont: Seongnam +1 handicap asiatic

Deși pozițiile din clasament indică o confruntare dezechilibrată, istoricul ultimelor meciuri directe pe terenul lui Seongnam și prestațiile slabe din deplasare ale lui Pohang Steelers ne fac să credem că „oțelarii” nu vor avea un meci ușor luni. Un alt argument pentru un rezultat care să le favorizeze pe gazde este inconstanța în rezultate a celor de la Pohang, care au numai două victorii consecutive în acest sezon, în prima lună de primăvară. Seongnam poate obține măcar un punct. În plus, dacă pierd acest joc la o diferență de un singur gol, miza ne este returnată în contul de pariuri.

Fotbal - Coreea de Sud K League

Seongnam +1 handicap asiatic

1.55
Seongnam vs Pohang

05 Jul 22, 13:00

Miza: 7/10
Cota: 1.55
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici