Selfoss vs. Fjolnir, Ponturi pariuri, Fotbal Islanda, 24.06.2022: Ambele echipe au marcat în fiecare etapă din noul sezon

Alte Competitii

Cota: 1.50

Adaugat de: Dan Bara

22 Iun 2022 09:37 283 0
Logo Selfoss Selfoss
Logo Fjolnir Fjolnir
VS
22:15 24 Iunie 2022
Islanda

Analiză și informații pentru Selfoss v Fjolnir

Selfoss, liderul ligii a doua islandeze, primește vineri, de la ora 22:15, vizita ocupantei locului 6, Fjolnir. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Selfoss: Forma echipei, știri și statistici

Î E V V V

Anul trecut, Fjolnir a fost cea care s-a bătut pentru promovare, terminând sezonul pe poziția a treia, în vreme ce Selfoss a încheiat pe 8. Lucrurile s-au schimbat între timp într-o oarecare măsură și, în noua ediție, Selfoss e lider în clasament, cu 14 puncte după șapte etape. 

Actuala poziție a gazdelor se datorează unui start foarte bun, cu patru victorii și o remiză în primele cinci etape. Însă situația s-a schimbat în ultimele două jocuri. Întâi, în confruntarea cu Fylkir (locul 5), Selfoss a rămas în 10 oameni în minutul 67, în momentul în care conducea cu 2-1, iar adversarii au reușit să egaleze în minutul 91. Apoi, joia trecută, în disputa cu cei de la Kordrengir (locul 7), Selfoss a condus cu 2-0 la pauză, dar oponenții au reușit să facă 4-2 într-un interval de doar 10 minute (min. 58-68). 

Marea problemă a echipelor mici care ajung să aibă succes e, de multe ori, aceea legată de gestionarea eșecurilor. Nefiind obișnuite cu situațiile extrem de favorabile, acestea dau randament atât timp cât sunt pe val, acumulând cu fiecare victorie un capital suplimentar de moral. Însă balonul de săpun se sparge odată cu apariția primelor dezamăgiri. În istoria sa de 67 de ani, Selfoss a petrecut doar doi ani în prima ligă, 28 de ani în liga a doua și alți 20 de ani în liga a treia, iar cele 13 puncte acumulate după primele cinci etape erau, în mod evident, peste posibilitățile reale. A fost nevoie de un eveniment întâmplător, eliminarea unui jucător în partida cu Fylkir, pentru ca echilibrul fragil al moralului să se dezechilibreze. Ulterior, în jocul cu cei de la Kordrengir, a apărut aceeași problemă, Selfoss dând cu piciorul unui avantaj de două goluri în doar 10 minute. Și meciul de vineri va fi iar dificil, cu atât mai mult cu cât statistica întâlnirilor directe recente cu acest adversar e nefavorabilă. 

Fjolnir: Forma echipei, știri și statistici

Î E V E Î

Oaspeții sunt pe locul 6, cu 11 puncte, având un parcurs de 3-2-2 și un golaveraj de 16-12. În primul rând, să remarcăm media mare de goluri ce se marchează în jocurile acestei formații, 4 pe etapă. Selfoss e și ea în top, cu o medie de 3.9 goluri marcate și primite, ceea ce sugerează că un pariu precum ambele marchează sau peste 2.5 goluri ar putea fi încercat. În același timp, să notăm și că cele două adversare din partida de vineri stau bine în atac. Cu 17, respectiv 16 goluri, ele au cele mai bune linii de atac. 

Fjolnir a efectuat trei deplasări în noua ediție de campionat, reușind să câștige pe terenul celei mai slabe formații din liga a doua islandeză, Throttur Vogar (3-0), și remizând la ocupanta locului 3, Grindavik (2-2). A pierdut însă clar la Fylkir, 2-5. 

Statistica ne arată că Fjolnir a marcat în toate meciurile de până acum și că și-a păstrat poarta intactă o singură dată.

Statistica meciurilor directe Selfoss v Fjolnir

Cu excepția ultimei confruntări, ultimele șapte „directe” au consemnat câte cel puțin trei goluri. Ceea ce e interesant de remarcat e că liderul momentului din liga a doua islandeză, Selfoss, a pierdut fiecare dintre precedentele trei jocuri cu Fjolnir.

18.09.21 DIV Selfoss - Fjolnir 0-1
09.07.21 DIV Fjolnir - Selfoss 2-1
24.06.20 CUP Fjolnir - Selfoss 3-2
11.03.17 CUP Fjolnir - Selfoss 2-4
08.03.15 CUP Fjolnir - Selfoss 2-3

Cote pentru Selfoss v Fjolnir

Victoria formației gazdă e cotată cu 2.90 la Superbet, iar varianta 1 cu handicap asiatic (0) are cota 2.10. În același timp, pariul conform căreia oaspeții nu pierd, X2, are cota 1.38. 

Selfoss vs Fjolnir Pont: Peste 2.5 goluri

Așa cum am văzut, media golurilor din meciurile celor două formații este una foarte mare. De asemenea, și întâlnirile directe consemnează, aproape de fiecare dată, câte cel puțin trei reușite, iar statistica actualei ediții ne arată că atât Selfoss, cât și Fjolnir, au marcat în toate cele șapte runde. Pariul meu pe minimum trei reușite, iar cota oferită de Superbet e 1.50.

Pont pariuri: Peste 2.5 goluri

Miza: 5/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Dan Bara

Status: Pierdut

Dan Bara

Ponturi:

38

Castigate:

24

Pierdute:

13

Anulate:

1

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici