1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Santa Clara - FC Porto, Ponturi Pariuri Portugalia Primeira Liga, 28.11.2020

Santa Clara - FC Porto, Ponturi Pariuri Portugalia Primeira Liga, 28.11.2020

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-11-28 01:41:00

Ponturi Portugalia - Primeira Liga

28 Noiembrie 2020, 20:00

Santa Clara

Santa Clara

versus
FC Porto

FC Porto

1.51

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Santa Clara v FC Porto

Sâmbătă, 28 noiembrie 2020, de la orele 20.00, este programat meciul din etapa a noua a Bundesligii dintre Santa Clara (locul 8) și FC Porto (locul 4). Pronosticul recomandat pentru acest duel destul de dezechilibrat este unul în direcția favoritei la o cotă atractivă preluată din oferta casei de pariuri Betano.

Santa Clara: Forma echipei, știri și statistici

Santa Clara este o echipă mică din campionat, ce provine din Ponta Delgada, Insulele Azore. A promovat de 2 sezoane înapoi în cel mai valoros eșalon al fotbalului portughez, ocupând locul 10 în 2019 și locul 9 anul trecut. De fiecare dată au avut golaveraj negativ și mai multe eșecuri decât succese.

Acum au început cu 3 victorii, 1 egal și 3 înfrângeri, având un golaveraj 7-7 după 7 etape. Au furnizat o surpriză pe terenul Bragăi, scor 1-0, dar au pierdut acasă contra liderului Sporting, scor 1-2. 

Din echipa antrenată de Daniel Ramos va lipsi iranianul Shahriar, care totuși nu este un om de bază în primul 11. Printre cei mai importanți fotbaliși ai alb-roșiilor se numără golgheterul brazilian Thiago Santana, cu 6 reușite în actualul sezon dar și fostul mijlocaș de la Dinamo - Diogo Salomao, revenit după o accidentare.

FC Porto: Forma echipei, știri și statistici

FC Porto ocupă în acest moment locul 4 în ierarhia din Primeira Liga, o poziție mult sub așteptările fanilor și conducătorilor  săi. Distanța față de rivala Sporting Lisabona este deja de 6 puncte, singurul pas greșit al alb-verzilor fiind chiar remiza din duelul direct, 2-2. 

4 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri are campioana en-titre după 7 etape, cu 18 goluri marcate și 10 încasate. Apărarea a fost destul de ezitantă în acest debut de sezon, în campionatul intern, dar în Europa fundașii lusitanilor au fost mult mai concentrați și mai bine organizați.

Antrenorul Sergio Conceicao are la dispoziție o echipă foarte puternică, acoperită bine pe toate posturile, astfel încât nu cred că vor fi probleme pentru a alinia un 11 foarte competitiv după meciul de miercuri din Liga Campionilor, de la Marsilia.

Din lotul de 26 jucători deplasat de campioană în Insulele Azore vor lipsi Mbaye și Marcano, în timp ce Pepe și Matheus Uribe sunt și ei incerți. 

Statistica meciurilor directe Santa Clara v FC Porto

FC Porto are o serie impresionantă de 5 victorii consecutive în fața celor de la Santa Clara, fără a primi nici măcar un gol în intervalul aprilie 2019 - martie 2020. Mai mult decât atât, gazdele de sâmbătă nu au mai câștigat în fața alb-albaștrilor din decembrie 2001! 

Cote pentru Santa Clara v FC Porto

O altă variantă de pariere interesantă este aceea conform căreia FC Porto va termina meciul fără gol primit, pentru care Betano pariuri oferă cota de 2,02. 

Santa Clara vs FC Porto Pont: Victorie Porto

Mizez pe o victorie a echipei oaspete în etapa a opta din Primeira Liga. FC Porto a pierdut deja destule puncte în primele runde și nu își mai permite pași greșiți în fața adversarelor modeste din campionat. Santa Clara este una dintre victimele preferate ale dragonilor, fiind fără succes în fața granzilor din Porto de la promovarea obținută în 2018. Mă aștept ca vizitatorii să domine această partidă de la un capăt la altul și să se impună fără emoții. Pentru Sergio Conceicao este foarte important meciul de sâmbătă și anunță că nu va menaja fotbaliștii de bază din lot, chiar dacă va urma pe 1 decembrie partida cu Manchesteri City din Liga Campionilor.

Ponturi Portugalia - Primeira Liga

Victorie Porto

1.51
Santa Clara vs FC Porto

28 Nov 20, 20:00

Miza: 10/10
Cota: 1.51
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici