Share

St.Gallen - Neuchatel Xamax, Ponturi Pariuri Super League, 31.07.2020, Ultima șansă la titlu pentru gazde

Alte Competitii

Cota: 1.78

Adaugat de: Burlacu Ștefan

31 Iul 2020 00:00 809 0
Logo Sankt Gallen
Logo Neuchatel Xamax
Sankt Gallen
Neuchatel Xamax
VS
21:30 31 Iulie 2020
Fotbal Elveţia - Super League

Analiză și informații pentru Sankt Gallen v Neuchatel Xamax

Venim cu un pont din Elveția, de la partida dintre St.Gallen și Xamax, din cadrul penultimei etape din Super League, meci ce este programat de la ora 21 30. Mai multe amănunte, dar și pronosticul oferit, în cele ce urmează.

Sankt Gallen: Forma echipei, știri și statistici

E V Î Î V

St.Gallen mai are doar șanse teoretice la titlu, după ce la un moment conducea clasamentul din Super League și avea un avans pe care în mod normal nu ar fi trebuit să piardă. Totul s-a dus în doar 2 etape, când a cedat cu Thun, dar mai ales cu Basel, un 0-5 categoric. La o distanță de 5 puncte față de Young Boys, trupa din St.Gallen trebuie să câștige meciul cu Xamax și să spere că liderul nu câștiga pe terenul celor de la Sion, pentru ca în ultima etapă, în meciul direct, să joace cu titlul pe masă! 

Meciul cu Xamax va fi o simplă formalitate, mai ales că oaspeții sunt deja retrogradați și nu mai au nici un obiectiv în ultimele 2 etape. Chiar dacă doar teoretic mai au șanse la titlu, St.Gallen va lupta până la capăt. Young Boys nu are cel mai ușor meci în etapa aceasta și lupta se poate duce până în ultima rundă. Prea multe nu ar mai fi de zis, pentru că toate argumentele duc clar spre o victorie a celor de la St.Gallen. 

Cred că vom asista la o victorie categorică a celor de la St.Gallen, care vor măcar să încheie acest sezon în fața fanilor într-un mod cât mai spectaculos.

Neuchatel Xamax: Forma echipei, știri și statistici

Î E V Î V

Xamax a retrogradat în Challenge League matematic și va mai juca doar pentru statistică în acest final de sezon. Deși a avea șanse bune de a prinde măcar locul de baraj, Xamax a evoluat foarte slab după reluarea sezonului, adunând doar 2 victorii. 

Cu moralul foarte afectat, dar și fără nici o motivație, nu văd cum formația din Neuchâtel ar putea să o încurce pe St.Gallen. Cu a 3-a cea mai slabă defensivă din campionat, Xamax va avea de înfruntat al doilea atac din Super League. În precedenta deplasare pe Kybunpark, Xamax a încasat 4 goluri și e de așteptat să încaseze un număr asemănător de goluri și în această deplasare. 

Nu mai puțin de 16 goluri a încasat Xamax în ultimele 5 deplasări, astfel că acum și fără motivație și obiectiv, St.Gallen are ocazia să marcheze goluri cât încape. Nu uităm că pe terenul liderului, Xamax a primit 6 goluri, dintre care 4 în prima repriză.

Statistica meciurilor directe Sankt Gallen v Neuchatel Xamax

În ultimele 5 meciuri directe, St.Gallen s-a impus de 4 ori, în timp ce un meci s-a încheiat la egalitate. În ultima confruntare directă, St.Gallen s-a impus cu 2-1.

Cote pentru Sankt Gallen v Neuchatel Xamax

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe over 3,5 goluri, la o cotă de 1.83.

Sankt Gallen vs Neuchatel Xamax Pont: Victorie St.Galen la minimum 2 goluri diferență

Mă aștept la un succes clar al formației de pe locul secund, care să-i mai ofere șansa să joace cu Young Boys în ultima etapă cu titlul pe masă. Va fi greu de crezut că Sion poate învinge liderul, dar ținând cont de situația din clasament, poate obține măcar un egal. Xamax vine fără nici o motivație și cu un parcurs extrem de slab în meciurile din deplasare. Cred că vom asista o victorie categorică a celor de la St.Gallen și merg pe forța atacului. Cota oferită de cei de la Betano este una mai mult decât bună!

Pont pariuri: Victorie St.Galen la minimum 2 goluri diferență

Miza: 9/10

Cota: 1.78

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

6

Castigate:

2

Pierdute:

4

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici