1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. FC Sankt Gallen 1879 vs FC Basel 1893. Ponturi pariuri Elveția, Swiss Super League. 22.07.2020. A rămâne sau nu în lupta la titlu

FC Sankt Gallen 1879 vs FC Basel 1893. Ponturi pariuri Elveția, Swiss Super League. 22.07.2020. A rămâne sau nu în lupta la titlu

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-07-22 02:26:00

Fotbal Elveţia - Super League

22 Iulie 2020, 21:30

St. Gallen

St. Gallen

versus
Basel

Basel

1.46

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru St. Gallen v Basel

Etapa a 33-a propune acest meci de la nivelul podiumului, în care locul 2 primește vizita locului 3. Între cele două sunt 6 puncte distanță. La Sankt Gallen este supărare mare după înfrângerea neașteptată din etapa trecută de la Thun, care e pe cale să-i strice planurile la titlu, cedând din nou primul loc lui Young Boys și având două puncte mai puțin. Având în vedere că echipa din Berna are în această rundă un meci ce pare ușor, pe terenul „lanternei” Xamax, orice rezultat în afara victoriei pentru echipa lui  Peter Zeidler ar face ca diferența față de riviaa sa să crească devenind tot mai greu de recuperat, având în vedere că nu mai sunt multe etape. Iar în ultima va disputa derby-ul campionatului chiar la Berna. FC Basel nu este o echipă de duzină și nu este deloc ușor să o învingi, chiar dacă joci acasă. Așadar un examen pentru FC Sankt Gallen de a (mai) fi sau nu în lupta la titlu. În cele ce urmează puteți citi analiza partidei, iar la final veți găsi pontul oferit.

St. Gallen: Forma echipei, știri și statistici

Până în etapa trecută, FC Sankt Gallen dusese cu destul succes lupta pentru titlu. A pierdut însă la mult mai slab cotata Thun, cedând astfel prima poziție și rămânând cu două puncte mai puțin decât Young Boys. S-a mai aflat într-o asemenea postură, numai că spre deosebire de-acum erau destule etape pentru a reîndrepta situația. Acum, până la final, pare a avea un program mai dificil decât adverara sa la titlu, inclusiv ultima etapă când joacă pe terenul acesteia. De la reluarea competiției post-pandemie, alb-verzii au câștigat la Sion cu 2-1, urmând eșecul neașteptat și usturător de-acasă cu FC Zürich, 0-4, repunându-se repede pe picioare și izbutind trei victorii consecutive în care a marcat dar a și primit goluri, 3-2 acasă cu Thun, 2-1 pe terenul lui Xamax și din nou 2-1 acasă cu codașa Sion. În continuare a avut programate două partide consecutive în deplasare, la Lugano și Servette, pe ambele terminându-le la egalitate, 3-3, respectiv 1-1, după care s-a impus acasă cu Luzern, 4-2, și apoi a venit amintita înfrângere de la Thun, 1-2. Se poate observa că deplasarea a fost punctul său nevralgic, unde a pierdut destule puncte. Acasă, cu excepția accidentului cu Zürich, s-a descurcat bine.

În afara deja obișnuiților indisponibili, fundașul central Ajeti, fundașul dreapta Lüchinger, mijlocașul ofensiv Costanzo și atacanții Gonzalez cu Babic, antrenorul Peter Zeidler nu are alți absenți.

Basel: Forma echipei, știri și statistici

Și după reluarea competiției, FC Basel a rămas tot la distanță de cele două principale candidate la titlu, FC Sankt Gallen și Young Boys. La această oră, locul 3 nu-l mai poate pierde și este fără voia ei un arbitru al disputei amintitelor două formații. Pe Young Boys a bătut-o deja la Basel. Acum, cu Sankt Gallen joacă în deplasare. Toate rezultatele sale de la reluarea competiției, în ordine cronologică: 1-2 (0-1) cu Luzern (d), 2-1 (1-1) cu Xamax (d), 2-0 (0-0) cu Sion (a), 1-2 (0-0) cu Lugano (d), 2-0 (1-0) cu Xamax (a), 0-1 (0-1) cu Sion (d), 3-2 (1-0) cu Young Boys (a), 4-0 (2-0) cu FC Zürich (a), 2-2 (1-1) cu Servette (d). Și pentru echipa lui Marcel Koller deplasarea a reprezentat un călcâi al lui Achille, pierzând multe puncte pe terenuri străine, acolo unde în 2020 a obținut doar două victorii, 4-0 la Zürich la începutul lui februarie și menționatul 2-1 la Neuchâtel cu Xamax.

În afara mijlocașul central Zuffi, accidentat, va mai lipsi și atacantul Arthur Cabral, care a fost eliminat la meciul de la Geneva cu Servette, după două „galbene”, fiind suspendat pentru acest joc.

Echipe probabile

St. Gallen Echipă probabilă St. Gallen
Portar Ati-Zigi
Fundași Hefti, Stergiou, Fazliji, Muheim
Mijlocaşi Görtler, Jordi Quintilla, Victor Ruiz
Atacanţi Demirović, André Ribeiro, Itten
Basel Echipă probabilă Basel
Portar Omlin
Fundași Widmer, Cömert, van der Werff, Alderete
Mijlocaşi Xhaka – Pululu, Frei, Campo, Stocker
Atacanţi van Wolfswinkel

Statistica meciurilor directe St. Gallen v Basel

Din 2006, cele două s-au confruntat pe prima scenă elvețiană de 49 de ori. 28 de victorii pentru Basel, doar 11 pentru Sankt Gallen, de 10 ori fiind egal. În sezonul actual, în cele 3 partide disputate între cele două, paradoxal, St. Gallen a învins în ambele deplasări cu 2-1, iar în singurul meci de-acasă a remizat, 0-0.

Cote pentru St. Gallen v Basel

1,42 este cota pentru ambele marchează.

St. Gallen vs Basel Pont: 1x

Pentru FC Sankt Gallen este un meci de o maximă importanță, în care doar victoria contează, căci un alt rezultat ar îndepărta-o poate decisiv de Young Boys care e greu de crezut că va scăpa victoria pe terenul „lanternei” Xamax. Depinde foarte mult de cum a izbutit antrenorul Peter Zeidler să-și remonteze elevii după neașteptata și dureroasa înfrângere din etapa trecută, de la Thun. FC Basel mai are doar șanse teoretice la titlu, iar o eventuală accedere la locul 2 nu a însemnă prea mare lucru față de actualul loc 3 pe care îl ocupă, în afara unui gâdilat platonic de orgoliu. Sankt Gallen s-a descurcat foarte bine pe teren propriu, cu excepția acelui accident cu FC Zürich, după reluarea competiției. Pentru Basel însă, deplasarea a însemnat în acest sezon o veritabilă sită prin care a pierdut multe puncte, care altfel ar fi ajutat-o să fie și ea acum în lupta la titlu. Am ales acest pont bazându-mă tocmai pe aceste considerente „buni acasă/slabi în deplasare”.

Fotbal Elveţia - Super League

1x

1.46
St. Gallen vs Basel

22 Jul 20, 21:30

Miza: 8/10
Cota: 1.46
Status: Pierdut

St. Gallen vs Basel Pont: Sankt Gallen peste 1,5 goluri

Sankt Gallen a pierdut teren în lupta pentru titlu și cu încă pas greșit în seara asta, poate să își ia adio de la titlu. Meciul nu va fi deloc ușor, Basel încercând să lase o impresie cât mai bună în acest final de sezon. Cuplul de atacanți ai celor de la St.Gallen au marcate împreună 28 de goluri și cred că își vor face treaba și în seara asta. Basel nu va putea conta pe golgheterul Arthur și asta va conta în perspectiva atacului. Merg pe minimum 2 goluri reușite de trupa gazdă, la o cotă mai mult decât ok oferită de către cei de la Unibet.

Fotbal Elveţia - Super League

Sankt Gallen peste 1,5 goluri

1.66
St. Gallen vs Basel

22 Jul 20, 21:30

Miza: 7/10
Cota: 1.66
Status: Pierdut

St. Gallen vs Basel Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Deși Basel este echipa cu nume mai cunoscut în Elveția, gazdele de la St Gallen sunt cele implicate în lupta la titlu și au neapărat nevoie de succes în această seară pentru că Young Boys are 2 puncte avans și meci cu ultima clasată. Se înfruntă ofensivele cele mai bune, în afară de Young Boys, de ceea cred că vom asista la multe goluri.

Miza: 5/10
Cota: 3.50
Status: Anulat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici