1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Sandefjord - Molde Ponturi Pariuri Norvegia Eliteserien, 01.08.2020. Oaspeții au suferit doar o singura înfrângere până acum

Sandefjord - Molde Ponturi Pariuri Norvegia Eliteserien, 01.08.2020. Oaspeții au suferit doar o singura înfrângere până acum

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2020-08-01 00:04:00

Fotbal Norvegia - Tippeligaen

01 August 2020, 19:00

Sandefjord

Sandefjord

versus
Molde

Molde

2.08

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Sandefjord v Molde

Sâmbătă, de la ora 19:00, Sandefjord primește vizita celor de la Molde, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 12 din Eliteserien. Partida va avea loc pe Komplett Arena și se anunță una dezechilibrată.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Sandefjord: Forma echipei, știri și statistici

În ultimii ani, Sandefjord a promovat și a retrogradat de mai multe ori. Niciodată n-a rezistat mai mult de două sezoane consecutive în prima liga și cel mai probabil nici acum nu va rezista.

Datorită spaniolului Marti Cifuentes, evoluează din nou pe prima scenă a fotbalului norvegian. Obiectivul trasat de conducerea clubului este evitarea retrogradării, dar până acum, lucrurile nu decurg conform planului. După cinci înfrângeri consecutive, a început să mai câștige, dar doar împotrivă unor echipe, care se află deja în zona roșie a clasamentului. Defensiva suferă, iar soluțiile sunt foarte puține, având în vedere calitatea și cantitatea lotului. Cu doar 23 de jucători, îndeplinirea obiectivului va fi o misiune dificilă. 

Etapa precedentă a jucat în deplasare la Kristiansund, unde după doar cinci minute de joc, era deja la conducere, prin golul marcat de Gussias. Defensiva a rezistat eroic până în minutul 72. Presiunea gazdelor a dat roade, iar în doar trei minute au întors soarta meciului, reușind să marcheze două goluri extrem de rapide. Cu șapte minute înainte de fluierul de final, Pellegrino a stabilit scorul final, 3-1. Jocul practicat a fost unul foarte slab. În cele 90 de minute de joc, Sandefjord a avut doar două suturi pe spațiul porții. Brazilianul Ze Eduardo este unul dintre cei mai importanți jucători al echipei, dar până acum are doar o singura reușită, iar din acest motiv a evoluat în doar patru partide. În ofensivă sunt probleme la fel de mari, ca în defensivă, iar până acum niciun jucător n-a marcat mai mult de doua goluri.

Nu sunt anunțați jucători accidentați.

Molde: Forma echipei, știri și statistici

După plecarea lui Ole Gunnar Solskjaer la Manchester United, Erling Moe a fost promovat din poziția de antrenor secund în cel principal și s-a descurcat excelent. A obținut titlul cu numărul 4 din istoria echipei, la o diferență de 14 puncte, față de principala urmăritoare. Repetarea performanţei nu va fi ușor, având în vedere forța celor de la Bodo/Glimt.

Până acum două etape a fost neînvinsă, dar a urmat deplasarea la Bodo. Meciul l-a început cum nu se poate mai bine, cu un gol marcat în minutul nouă, de Omoijuanfo. Până la pauză Bodo a egalat, iar în repriza secundă a reușit să se distanțeze la două goluri. După aceasta înfrângere s-a distanțat de primul loc, dar etapa precedentă s-a apropiat din nou la doar trei puncte, după ce a castigat pe teren propriu cu Valerenga, cu scorul de 4-1, într-un stil autoritar. Pe teren propriu este neînvinsă, are maximum de puncte, în timp ce în meciurile jucate pe teren străin a strâns 13 puncte, din 18 posibile.

Cei mai buni jucători au rămas la echipă și se pare că continua să joace la cel mai înalt nivel. Leke James are deja șase reușite, iar daca va continua în acest ritm, poate depăși cele 17 goluri marcate în sezonul precedent. În mod surprinzător, mijlocașul Etzaz Hussain se află într-o forma de invidiat. După doar 11 partide are deja șase goluri marcate, iar până acum în niciun sezon n-a marcat mai mult de cinci. 

Gregersen Stian și Kristoffer Haraldseid sunt indisponibili pentru acest meci. 

Echipe probabile

Sandefjord Echipă probabilă Sandefjord
Portar Storevik
Fundași Foss, Kreuzriegler, Vales, Markmanrud
Mijlocaşi Brenden, Palsson, Kurtovic, Mork, Jonsson
Atacanţi Gussias
Molde Echipă probabilă Molde
Portar Linde
Fundași Kitolano, Bjornbak, Sjolstad, Wingo
Mijlocaşi Andersen, Aursnes, Christensen, Hussain, Knudtzon
Atacanţi Omoljuanfo

Statistica meciurilor directe Sandefjord v Molde

În ultimele trei întâlniri directe, Molde s-a impus de fiecare dată la cel puțin două goluri diferență.

24.11.2018 Sandefjord - Molde 1-3
11.03.2018 Molde - Sandefjord 5-0
24.09.2017 Molde - Sandefjord 3-1
30.04.2017 Sandefjord - Molde 3-3
12.09.2015 Sandefjord - Molde 2-4

Cote pentru Sandefjord v Molde

Între cele doua formații întotdeauna au fost meciuri cu multe goluri, iar pariul "peste 3 goluri", la o cotă de 1.96, trebuie luat în considerare.

Sandefjord vs Molde Pont: Molde -1.5 (HA)

Molde nu are de ales, trebuie să obțină neapărat cele trei puncte puse în joc, pentru a pune presune pe Bodo/Glimt, altfel se va distanța de primul loc. Are a doua cea mai bună ofensivă, cu o medie de trei goluri marcate pe meci. Lotul n-a suferit modificări majore, față de sezonul precedent, iar acest lucru se vede în jocul echipei. Sanderfjord are un lot subțire și mai puțin valoros, iar în aceste condiții, o să mizez pe victoria celor de la Molde, la handicap.

Fotbal Norvegia - Tippeligaen

Molde -1.5 (HA)

2.08
Sandefjord vs Molde

01 Aug 20, 19:00

Miza: 7/10
Cota: 2.08
Status: Pierdut

Sandefjord vs Molde Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Molde este, exceptând liderul Bodo, cea mai spectaculoasă formație din Eliteserien, cu o medie de 4 goluri pe meci după 11 etape, și ar trebui să aibă nu meci ușor în deplasarea cu Sandefjord, una dintre codașele clasamentului, formație cu o defensivă ușor penetrabilă, de aceea voi paria pe un meci cu multe goluri rapide.

Miza: 8/10
Cota: 4.70
Status: Anulat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici