1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Salzburg vs Rapid Viena. Ponturi Pariuri Austria, 03.06.2020. Meci pentru titlu la Salzburg

Salzburg vs Rapid Viena. Ponturi Pariuri Austria, 03.06.2020. Meci pentru titlu la Salzburg

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-06-02 18:40:00

Fotbal Austria - Bundesliga

03 Iunie 2020, 21:30

Salzburg

Salzburg

versus
Rapid Viena

Rapid Viena

1.82

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Salzburg v Rapid Viena

Play-off-ul din Bundesliga austriacă începe cu un meci pentru titlu. Salzburg joacă pe teren propriu cu Rapid Viena, iar pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Salzburg: Forma echipei, știri și statistici

Salzburg e lider în play-off-ul din Austria, deși a terminat sezonul regulat pe poziția a doua, în urma lui LASK Linz. Liderul a fost depunctat după ce a încălcat restricțiile în ceea ce privește antrenamentele în perioada pandemiei. Cele 6 puncte luate echipei din Linz au ajutat-o pe Salzburg să urce pe primul loc, cu 3 puncte peste Linz și 4 peste adversara din această etapă. Salzburg a câștigat la diferență de 5 goluri primul meci de la reluarea sezonului, 5-0 cu Austria Lustenau, în Cupa Austriei. Sezonul regulat l-a încheiat cu un succes în fața lui Sturm Graz, 2-0. A fost prima victorie după 4 etape fără succes.

Salzburg are 9 victorii în cele 11 meciuri de pe teren propriu. A pierdut o singură dată, 2-3 cu LASK Linz, și a remizat cu St. Polten, 2-2. Salzburg a marcat nu mai puțin de 45 de goluri în cele 11 partide de acasă, o cotă imposibil de egalat de către celelalte competitoare. De altfel, 8 echipe dintre cele 12 din Bundesliga austriacă au marcat, în total, mai puține goluri decât a dat Salzburg pe teren propriu. Jesse Marsch nu are probleme de lot, astfel încât poate alege cel mai competitiv prim 11.

Ultimele 5 meciuri

Salzburg - Austria Lustenau 5-0 (Cupa)

Salzburg - Sturm Graz 2-0

Salzburg - LASK 1-0 (Cupa)

Altach - Salzburg 3-2

Salzburg - Eintracht 2-2 (Europa League)

Rapid Viena: Forma echipei, știri și statistici

Rapid Viena speră să producă marea surpriză în play-off și să câștige primul titlu din 2008 încoace. Pentru asta, însă, trebuie să înceapă partea a doua a campionatului cu un rezultat pozitiv. Asta ar însemna, în afara victoriei, care ar fi excelentă, și un rezultat de egalitate, în condițiile în care ar întâlni-o pe Salzburg în retur, pe teren propriu. Rapid Viena e la 4 puncte în spatele liderului, iar dacă va fi să nu câștige titlul, se va mulțumi și cu o participare în preliminariile Ligii Campionilor, acolo unde intră ocupanta locului 2 din Bundesliga Austriacă. Rapid e la un singur punct în spatele lui LASK Linz.

Rapid Viena are 9 meciuri fără eșec, de la un 0-1 acasă cu St Polten, la începutul lui noiembrie. De altfel, eșecul cu St Polten a venit imediat după înfrângerea de la Salzburg, singura echipă în fața căreia a pierdut ambele meciuri din sezonul regulat. În deplasare, Rapid Viena a pierdut un singur meci, chiar la Salzburg. De atunci, a legat 5 rezultate pozitive. Ultimele două deplasări s-au încheiat cu remize, 2-2 cu Hartberg și Wolfsberger. Ultimele 7 meciuri din deplasare ale lui Rapid Viena au adus cel puțin 3 goluri. În ultimele 9 meciuri ale echipei din capitala Austriei, s-a marcat cel puțin o dată în prima repriză. Schobesberger și Szanto sunt accidentați.

Ultimele 5 meciuri

Wolfsberger - Rapid Viena 2-2

Rapid Viena - Mattersburg 3-1

Hartberg - Rapid Viena 2-2

Rapid Viena - Swarowski Tirol 2-0

Admira Wacker - Rapid Viena 0-3

Echipe probabile

Salzburg Echipă probabilă Salzburg
Portar Stankovic
Fundași Wober, Ulmer, Andre Ramalho, Vallci
Mijlocaşi Junuzovic, Szoboszlai, Ashimeru
Atacanţi Daka, Hwang, Okafor
Rapid Viena Echipă probabilă Rapid Viena
Portar Strebinger
Fundași Stoijkovic, Dibon, Barac, Ullmann
Mijlocaşi Petrovic, Schwab - Murg, Knasmuller, Arase
Atacanţi Fountas

Statistica meciurilor directe Salzburg v Rapid Viena

Salzburg are 4 meciuri fără eșec în fața lui Rapid Viena, care s-a impus ultima dată în februarie 2019, pe teren propriu. Rapid nu a mai câștigat la Salzburg din august 2015 (2-1). Salzburg s-a impus în ambele meciuri din sezonul regulat.

Ultimele 5 meciuri

Salzburg - Rapid Viena 3-2

Rapid Viena - Salzburg 1-2 - Cupă (după prelungiri)

Rapid Viena - Salzburg 0-2

Salzburg - Rapid Viena 2-0 (Cupă)

Rapid Viena - Salzburg 2-0

Cote pentru Salzburg v Rapid Viena

Pariul de tip GG e cotat la 1.50. Varianta GG3+ are 1.75.

Salzburg vs Rapid Viena Pont: Salzburg HA (-1)

Începe treaba serioasă, iar Salzburg a primit o mare mână de ajutor în lupta pentru titlu, odată cu depunctarea liderului LASK Linz. Cum depunctarea lui LASK a însemnat urcarea pe prima poziție, nu cred că Salzburg va irosi șansa de a porni play-off-ul cu dreptul. Mai ales că are ascendentul moral al victoriei din sezonul regulat, când s-a impus cu 3-2. Pentru a crește cota, mizez pe un handicap asiatic. În cazul în care Salzburg câștigă la limită, miza va fi returnată. Unibet oferă cea mai bună cotă.

Fotbal Austria - Bundesliga

Salzburg HA (-1)

1.82
Salzburg vs Rapid Viena

03 Jun 20, 21:30

Miza: 8/10
Cota: 1.82
Status: Castigat

Salzburg vs Rapid Viena Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Salzburg se poate concentra pe campionat după ce în weekendul trecut a pus mâna pe cupă după un clar 5-0 cu Lustenau. Meciul cu Rapid Viena se anunță mai greu, dar gazdele au deja un meci oficial în picioare după pauză, în timp ce Rapid Viena nu a mai jucat oficial de aproape 3 luni. Merg pe un meci în care Salzburg să îi ia tare pe musafiri și să avem parte de goluri rapide la o cotă excelentă oferită de către Unibet.

Miza: 4/10
Cota: 3.40
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici