1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Sahtior Donetk vs Desna – Ponturi Pariuri Ucraina 06.06.2020. Oaspeții pot fi o nucă tare.

Sahtior Donetk vs Desna – Ponturi Pariuri Ucraina 06.06.2020. Oaspeții pot fi o nucă tare.

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-06-05 11:34:00

Fotbal Ucraina - Premier League

06 Iunie 2020, 17:00

Sahtior Donetsk

Sahtior Donetsk

versus
Desna

Desna

1.67

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sahtior Donetsk v Desna

Sâmbătă, cu începere de la ora 17:00, are loc partida dintre Sahtior Donetk și Desna Chernihiv ce contează pentru etapa a 3-a din play-off-ul Ucraina Premier League. Meciul se joacă fără spectatori, pe NSK Olimpijs'kyj din Kiev. La finalul avancronicii v-am pregătit și un pronostic pe totalul de goluri.

Sahtior Donetsk: Forma echipei, știri și statistici

Sahtior Donetk a avut un parcurs aproape impecabil în acest sezon, acumulând 62 de puncte în 24 de meciuri. Avantajată și de faptul că punctele nu se înjumătățesc după terminarea sezonului regulat, așa cum se întâmplă în România, echipa pregătită de Luís Castro nu mai are cum să piardă practic campionatul, aceasta având 16 puncte peste marea rivală Dinamo Kiev. Totuși va mai dura cel puțin două etape până să se poată încorona matematic campioană.

Și că tot veni vorba de Dinamo Kiev, Sahtior a reușit să o învingă cu 3:1 în primul meci de după reluarea campionatului, deși a fost condusă cu 1:0. Teoretic, Sahtior a jucat acasă, însă practic partida s-a ținut pe stadionul NSK Olimpijs'kyj din Kiev. Desigur, meciul s-a jucat fără spectatori.

Astfel pauza de două luni și jumătate datorată epidemiei de Corona Virus a fost de bun augur pentru fosta echipă a lui Mircea Lucescu, mai ales că singurele două înfrângeri din ligă au venit în luna martie, chiar înainte de întreruperea campionatului.

De la Sahtior vor lipsi fundașul V. Bondar (accidentare gleznă) și Maksym Malyshev (accidentare mai veche la genunchi).

Desna: Forma echipei, știri și statistici

Desna este o nucă tare în actualul sezon, ea ocupând poziția a 3-a în clasament cu 46 de puncte, la egalitate cu Dinamo Kiev. Astfel, un final foarte bun de sezon ar putea chiar să o ducă în preliminariile Champions League. Iar echipa lui O. Ryabokon are motive să spere la o minune, ea acumulând 13 puncte în ultimele 5 meciuri oficiale.

Înainte de întreruperea campionatului Desna a făcut 1:1 pe terenul lui Dinamo Kiev, iar în primul meci de după reluare ea a câștigat deplasarea cu Kolos Kovalivka, scor 2:0.

Singurul jucător indisponibil de la oaspeți este fundașul stânga A. Zapadnya, acesta fiind accidentat. Oricum el a jucat doar patru meciuri în actualul sezon, așa că nu este o pierdere prea importantă.

Statistica meciurilor directe Sahtior Donetsk v Desna

Sahtior s-a impus foarte greu în ambele meciuri directe din sezonul regulat, câștigând de fiecare dată cu 1:0. Ultima partidă directă a avut loc pe 23 februarie, atunci când golul victoriei a fost marcat în cel de-al cincilea minut de prelungire!

Cote pentru Sahtior Donetsk v Desna

Așa cum era de așteptat, Sahtior este favorită certă cu o cotă de doar 1.22 la victorie. În schimb adversara sa este cotată cu 9.50!

Sahtior Donetsk vs Desna Pont: Sub 3.5 goluri

Desna este o nucă tare, dovadă stând și cele două victorii chinuite ale lui Sahtior din sezonul regulat, ambele obținute cu scorul de 1:0. De altfel în meciul de sâmbătă se întâlnesc cele mai bune două defensive din campionat, ambele formații primind câte 16 goluri fiecare în 24 de etape. Desna este o formație pragmatică ce știe că are în față un adversar mai bun, deci probabil va încerca să se închidă pentru a scoate măcar un punct din acest joc. Mă îndoiesc că va fi un meci cu prea multe goluri, astfel încât cota de 1.67 pentru un under 3.5 sună mai mult decât tentant. De altfel doar patru din cele 24 de meciuri disputate de Desna în actualul sezon au avut patru, sau mai multe goluri.

Fotbal Ucraina - Premier League

Sub 3.5 goluri

1.67
Sahtior Donetsk vs Desna

06 Jun 20, 17:00

Miza: 8/10
Cota: 1.67
Status: Pierdut

Sahtior Donetsk vs Desna Pont: Sub 3 goluri asiatic

Șahtior e liderul detașat al campionatului ucrainean, dar Desna trage pentru locul 2. Se întâlnesc cele mai bune apărări ale primei ligi din Ucraina, ambele cu câte 16 goluri primite, așa că este de anticipat un meci cu puține reușite. Ultimul meci direct cu Șahtior gazdă s-a terminat 1-0. În plus, toate cele 5 confruntări dintre cele două au fost de Under 2,5, ba chiar ultimele 3 de Under 1,5! Dacă se dau fix 3 goluri, primim miza înapoi.

Fotbal Ucraina - Premier League

Sub 3 goluri asiatic

1.74
Sahtior Donetsk vs Desna

06 Jun 20, 17:00

Miza: 5/10
Cota: 1.74
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici