Share

Las Sabanas - Diriangen: Ponturi pariuri fotbal Nicaragua. 25.03.2020

Alte Competitii

Cota: 1.72

Adaugat de: Gabriel Morariu

25 Mar 2020 00:07 234 0
Logo Sabanas
Logo Diriangen
Sabanas
Diriangen
VS
23:00 25 Martie 2020
Fotbal Nicaragua Liga 1

Analiză și informații pentru Sabanas v Diriangen

În etapa a 11-a a campionatului din Nicaragua, Diriangen se deplasează pe terenul celor de la Las Sabanas. Meciul este programat miercuri seara, de la ora 23:00. În cele ce urmează puteți vedea prezentarea confruntării, iar la finalul articolului vine și pronosticul meu.

Sabanas: Forma echipei, știri și statistici

E Î Î Î Î

Las Sabanas este pe ultimul loc în campionat, cu 4 înfrângeri și un egal în ultimele 5 etape. Doar 6 goluri au marcat gazdele de miercuri în cele 10 etape scurse din Clausura (cel mai slab atac din campionat). Egalul de luni cu Chinandega (1-1) a pus capăt seriei negative de 4 eșecuri consecutive. Trupa lui Vanegas nu doar că are cel mai slab atac, dar se confruntă cu mari probleme în defensivă - 23 de goluri încasate deja, cele mai multe din campionat.

Diriangen: Forma echipei, știri și statistici

V V V V E

Diriangen este liderul campionatului din Nicaragua, iar forma recentă nici că putea fi mai bună - 11 victorii în ultimele 12 partide jucate (în toate competițiile, aici intră și Cupă). Avansul în fruntea clasamentului este unul firav - un singur punct în fața celor de la Managua (23 vs 22). Cele mai recente 3 etape au adus succese fără gol primit: 2-0 cu Real Esteli, 1-0 cu Real Madriz și 2-0 cu Deportivo Ocotal. Diriangen are de departe cea mai bună defensivă din campionat - a primit până acum 3 goluri. Eficacitatea formației de pe Estadio Cacique este remarcabilă: în cele 10 etape din Clausura a punctat de 12 ori și a obținut 7 succese! 

Statistica meciurilor directe Sabanas v Diriangen

Cele două echipe și-aiu împărțit victoriile la ultimele două partide directe: 2-1 pentru Sabanas, respectiv 4-0 pentru Diriangen.

Cote pentru Sabanas v Diriangen

Pont Sabanas vs Diriangen Pont: Victorie Diriangen

Clasicul duel între prima clasată și lanterna roșie ar trebui să aducă rezultatul logic, și anume victoria celor de la Diriangen. Forma oaspeților este una de zile mari (11 succese și un egal în 12 meciuri), în timp ce codașa vine după un singur egal în ultimele 5 meciuri. Diferența de valoare este una mult prea mare, iar asta s-a văzut și în duelul direct de pe 17 octombrie, când Diriangen a învins cu 4-0. Să fie verde!

Pont pariuri: Victorie Diriangen

Miza: 3/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici