1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Rukh Brest - BATE Borisov: ponturi pariuri fotbal Belarus. 25.09.2021

Rukh Brest - BATE Borisov: ponturi pariuri fotbal Belarus. 25.09.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-09-24 13:14:00

Belarus Liga 1

25 Septembrie 2021, 20:00

Rukh Brest

Rukh Brest

versus
BATE Borisov

BATE Borisov

1.44

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Rukh Brest v BATE Borisov

În etapa cu numărul 24 din campionatul de fotbal al Belarusului, BATE Borisov se deplasează pe terenul celor de la Rukh Brest. Partida este una foarte importantă pentru configurația finală a clasamentului din prima ligă, în partea sa superioară. Confruntarea este programată sâmbătă seara, pe stadionul DASK Brestski din Brest, cu începere de la ora 20:00. În cele ce urmează puteți vedea analiza duelului, iar la finalul articolului veți găsi pontul oferit. 

Rukh Brest: Forma echipei, știri și statistici

După 23 de meciuri jucate în prima ligă, Rukh Brest are un parcurs peste așteptări. Gazdele partidei noastre de sâmbătă au acumulat 47 de puncte și ocupă locul 4 în clasament. În condițiile în care acesta este al doilea sezon disputat de trupa din Brest după promovare, rezultatele sunt cu adevărat impresionante. Golaverajul arată un 40-15, ceea ce denotă un atac bun (al patrulea din campionat), precum și o ofensivă la înălțime (doar liderul Shakhtyor Soligorsk a încasat mai puține goluri - 11). După un start mai poticnit de campionat, Rukh și-a început seria invincibilă. Trupa preluată în această vară de Vyacheslav Grigorov are 14 meciuri la rând fără înfrângere în campionat - 9 victorii și 5 rezultate de egalitate în această serie. Ultimele 9 jocuri de pe teren propriu au reprezentat tot atâtea victorii, astfel că încrederea este la cote mari. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

BATE Borisov: Forma echipei, știri și statistici

BATE Borisov încearcă să nu mai repete aceleași erori din ultimele două sezoane, când a pierdut titlul la mustață. Oaspeții de sâmbătă sunt pe locul 2 în campionat, la două lungimi în spatele liderului Shakhtyor Soligorsk (51 vs 53). Formația de pe Borisov Arena are de asemenea un parcurs bun în campionat - în ultimele 15 etape, BATE și-a trecut în cont 10 victorii, 4 eglauri și a pierdut o singură dată, cu Dinamo Brest (0-2). Din campionat au mai rămas de disputat 7 etape, astfel că BATE nu își permite pași greșiți în lupta pentru titlu. Formația lui Vitali Zhukovskiy nu mai este angrenată în nicio competiție intercluburi în Europa, astfel că se poate concentra exclusiv pe întrecerea internă. Moralul lui BATE este la cote înalte după victoria reușită în cel mai recent meci din campionat, pe teren propriu în fața celor de la Shakhtyor Soligorsk (1-0). Unicul gol al confruntării i-a aparținut lui Shahboz Umarov, prin care acesta a relansat lupta pentru titlu în Belarus. 

Statistica meciurilor directe Rukh Brest v BATE Borisov

Cele două formații s-au întâlnit doar de trei ori până acum, de după promovarea celor din Brest în 2020. BATE Borisov a reușit să se impună în fiecare confruntare directă, cu 1-0, 3-0 și 3-2.

Cote pentru Rukh Brest v BATE Borisov

Meciul se anunță unul echilibrat, cu oaspeții ușor favoriți. BATE Borisov nu-și mai permite pași greșiți, astfel că eu mă aștept ca vicecampioana Belarusului să facă un meci bun. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și victoria oaspeților. În cazul în care BATE Borisov se impune în partida de sâmbătă, veți fi recompensați cu o cotă atractivă de 2,30. 

Rukh Brest vs BATE Borisov Pont: X2

BATE Borisov vine după victoria din derby-ul cu Shakhtyor Soligorsk și s-a apropiat la doar două puncte de lider. Lupta pentru titlul din Belarus este mai strânsă ca niciodată, astfel că fiecare victorie contează enorm. Oaspeții au avantajul moral în fața celor de la Brest, în condițiile în care au câștigat toate cele 3 meciuri directe anterioare. Mă aștept ca seria invincibilă a lui BATE în fața celor de la Rukh să continue și după duelul de sâmbătă. Pentru o doză superioară de încredere am ales șansa dublă. Succes!

Miza: 8/10
Cota: 1.44
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici