1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Rudar - Triglav: Ponturi Pariuri Slovenia Liga 1. 26.06.2020

Rudar - Triglav: Ponturi Pariuri Slovenia Liga 1. 26.06.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-06-26 01:02:00

Slovenia Liga 1

26 Iunie 2020, 21:00

Rudar

Rudar

versus
Triglav

Triglav

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Rudar v Triglav

În etapa a 30-a din liga slovenă, față în față se vor afla Rudar și Triglav. Partida este programată vineri, de la ora 21:00. În continuare puteți citi analiza ei, iar la final veți găsi pontul oferit. 

Rudar: Forma echipei, știri și statistici

Rudar este ultima clasată din campionatul Sloveniei. După 29 de etape, gazdele de vineri nu au nici măcar un succes. Până acum, trupa din Velenje a bifat 10 egaluri și 19 înfrângeri! După reluarea competițiilor, Rudar a pierdut 4 meciuri la rând! Cel mai recent duel a fost cedat pe terenul lui Maribor (0-3). Apărarea lui Rudar este extrem de permisivă: 67 de goluri încasate în 29 de runde - o medie de aproape 3 per etapă. În condițiile în care mai sunt de disputat 7 runde, iar distanța care o separă pe Rudar de restul plutonului este de 18 puncte, e limpede să spunem că gazdele de vineri nu mai șanse de salvare de la retrogradare.

Triglav: Forma echipei, știri și statistici

Triglav nu traversează cea mai bună perioadă. În ultimele două etape a reușit un singur punct, 1-1 pe teren propriu cu Domzale. Echipa din Kranj are 28 de puncte, pentru moment ocupă locul de baraj pentru menținerea în prima ligă. Totuși, următoarea formație care este peste linie e chiar Domzale, la doar două puncte. Cu puțină șansă din jocul rezultatelor, Triglav ar putea trece la finalul acestei etape peste linia care permite menținerea în prima ligă. Chiar dacă vorbim despre o echipă slabă, Triglav este peste Rudar, atât la capitolul goluri marcate, cât și la nivel de partide directe. 

Statistica meciurilor directe Rudar v Triglav

Triglav Kranj este neînvinsă în ultimele patru partide directe. Cel mai recent duel a avut loc pe 22 februarie 2020 și s-a încheiat cu victoria lui Triglav, scor 3-0. 

Cote pentru Rudar v Triglav

Triglav are nevoie neapărată de puncte, în timp ce Rudar este virtual retrogradată. În afara pontului oferit, pentru o miză moderată puteți încerca și varianta de 2 la meci, la o cotă de 2,03.

Rudar vs Triglav Pont: Victorie Triglav (DNB) - mize returnate la egal

Rudar este cu un picior și jumătate în liga secundă din Slovenia. În 29 de etape, gazdele de vineri nu au reușit să învingă pe nimeni! Îmi e greu să cred că o vor face în momentul în care întâlnesc formația de pe penultimul loc, care se bate aprig pentru evitarea retrogradării. Triglav nu a pierdut nici măcar o dată în ultimele 4 partide directe, nu cred că o va face acum. Betano oferă o cotă excelentă pentru Draw No Bet. În cazul în care meciul se încheie la egalitate, noi ne primim miza înapoi. Succes!

Miza: 10/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici