1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Ross County vs. Motherwell

Ross County - Motherwell. Ponturi pariuri Premiership, Scoția, 18.01.2022. Se întâlnesc două echipe la ale căror meciuri se înscrie mult

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-01-17 20:36:00

Fotbal Scoţia - Premier League

18 Ianuarie 2022, 21:45

Ross County

Ross County

versus
Motherwell

Motherwell

1.95

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Ross County v Motherwell

Ross County - Motherwell, partidă programată marți, de la ora 21.45, în etapa a 21-a din campionatul Scoției, pornește de la realitatea că oaspeții stau mult mai bine în clasament și pornesc favoriți. Dar rămâne de văzut dacă și cât s-a schimbat situația în cele trei săptămâni care au trecut de la ultimele partide jucate de cele două formații (atât Ross County cât și Motherwell revin pe gazon prima oară după 26 decembrie 2021).
Ross County este o formație cu golaveraj stufos acasă, în timp ce Motherwell nu se simte prea bine în deplasare, chiar dacă a marcat în 3 din ultimele 5 jocuri.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Ross County: Forma echipei, știri și statistici

Ross County (locul 10, 18 puncte, golaveraj 27-35) este echipa din campionatul Scoției la ale cărei meciuri s-au dat cele mai multe goluri, 62 în total, cu 5 în plus față de cele marcate în partidele liderului Rangers (57). 
Echipa lui Malky Mackay a avut un start de sezon catastrofal, cu doar 3 puncte obținute în primele 10 etape, dar s-a redresat și acum are 4 peste ultima clasată. 
Ross County are un atac bun – cele 27 de goluri înscrise o plasează pe locul 4 în clasamentul eficienței. Dar suferă acut în defensivă, care e a doua cea mai slabă din Premiership.
Ultimele 5 rezultate: 3-2 acaă cu Dundee FC, 1-2 acasă cu Celtic Glasgow, 1-1 în deplasare cu Livingston, 2-1 în deplasare cu St. Johnstone, 1-2 în deplasare cu Hearts. Se poate observa că echipa a marcat în toate meciurile, lucru care se poate spune și despre goluri încasate.
Singura absență a gazdelor este fundașul central Alex Iacovitti, accidentat. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Motherwell: Forma echipei, știri și statistici

Motherwell (locul 4, 31 de puncte, golaveraj 25-27) se bucură de un sezon bun și teoretic ar putea spera să mai urce un loc până la finalul campionatului, deși realist vorbind ar fi cam mult față de nivelul echipei.
Antrenorul Graham Alexander, venit în vară, a scos ce era mai bun din lot și a înregistrat o primă parte a campionatului excelentă. Apoi, Motherwell „s-a tăiat” și a scos un singur punct în 5 etape, coborând unde-i era locul. De atunci, rezultatele sunt mai degrabă bune, fără a fi însă spectaculoase. Acum vine după două victorii consecutive.
Ultimele 5 meciuri: 1-0 acasă cu Dundee United, 1-1 în deplasare cu Hibernian, 0-1 în deplasare cu Celtic Glasgow, 2-0 acasă cu St. Johnstone, 2-1 acasă cu Livinston.
Și Motherwell este o echipă la ale cărei meciuri se înscrie mult (52 de goluri în total). 
Oaspeții l-au pierdut pe Robbie Crawford, transferat la Partick Thistle, dar l-au înlocuit cu Liam Shaw, împrumutat de la Celtic.

Echipe probabile

Ross County Echipă probabilă Ross County
Portar Maynard-Brewer
Fundași Ramsay, Drysdale, Baldwin, Vokins
Mijlocaşi Cancola, Spittal – Hungbo, Samuel, Charles-Cook
Atacanţi White
Motherwell Echipă probabilă Motherwell
Portar Shaw
Fundași O’Donnell, Mugabi, Johansen, McGinley
Mijlocaşi Goss, Donnelly, Shaw
Atacanţi Tierney, Watt, Van Veen

Statistica meciurilor directe Ross County v Motherwell

Cele trei partide dintre Ross County și Motherwell disputate anul trecut s-au încheiat cu GG.
În turul acestui sezon, pe 25 septembrie, Motherwell a învins cu 2-1.
În cele trei partide din campionatul trecut a fost 4-0 pentru Motherwell acasă (24 octombrie 2020), apoi 2-1 pentru aceeași formație dar în deplasare (27 ianuarie 2021), la Ross County. Cel de-al treilea joc a fost câștigat de Ross County în deplasare, 2-1 la Motherwell (16 mai 2021).
S-au disputat în total 33 de partide. Ross County a învins de 10 ori, Motherwell de 17 ori, de 6 ori a fost remiză.

Cote pentru Ross County v Motherwell

Ross County a dovedit în ultimele partide că e o echipă greu de învins. A marcat în 9 din ultimele 10 etape și mă aștept să facă din nou acest lucru marți. Ar trebui să poată evita o înfrângere. Betano pariuri are cota 1,78 pentru handicapul asiatic 0 Ross County.
În cele 9 etape de acasă, Ross County are golaveraj 6-11 în prima repriză și 8-6 în cea de-a doua. În tot atâtea etape disputate în deplasare, Motherwell are golaveraj 0-10 (!) în prima repriză și 8-2 într-a doua. Așadar, ambele formații înscriu mai degrabă în ultimele 45 de minute. Betano pariuri are cotă bună, 2,02, pentru miza că se va marca mai mult în repriza a doua.
Aceeași agenție ne dă cota 2,67 că Ross County va deschide scorul în prima repriză. N-ar fi greu, ținând cont că Motherwell a luat până acum 10 în primele 45 de minute din cele 9 etape jucate în deplasare.

Ross County vs Motherwell Pont: Ambele echipe marchează

Avem în acest meci două formații la ale căror meciuri se înscrie mult. Ross County a avut GG în ultimele 5 etape, în timp ce Motherwell a înscris în 4 din ultimele 5 jocuri. Ross County are golaveraj 14-17 în 9 etape acasă până acum. Echipa are nevoie de puncte în continuare ca să evadeze din zona retrogradării, în timp ce Motherwell caută a treia victorie la rând. Cele două formații sunt relativ odihnite după 3 săptămâni de pauză, așa că vom miza pe GG – cota 1,95 în oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Scoţia - Premier League

Ambele echipe marchează

1.95
Ross County vs Motherwell

18 Jan 22, 21:45

Miza: 7/10
Cota: 1.95
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici