1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Rosenborg vs Bodo

Rosenborg vs Bodo/Glimt – Ponturi Pariuri Norvegia Eliteserien 28.11.2021

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2021-11-27 13:35:00

Norvegia - Eliteserien

28 Noiembrie 2021, 18:00

Rosenborg

Rosenborg

versus
Bodo / Glimt

Bodo / Glimt

1.83

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Rosenborg v Bodo / Glimt

Etapa 28 aduce un meci foarte interesant, cel dintre Rosenborg și Bodo. Este programat duminică, de la orele 18:00, pe Stadionul Lerkendal din Trondheim. Campioana este favorită în acest duel. În continuare puteți citi mai multe informații despre forma celor două protagoniste și un pont recomandat.

Rosenborg: Forma echipei, știri și statistici

Rosenborg are o miză mare pe final de campionat, și anume un loc în Europa Conference League. 5 puncte o despart momentan de această poziție, ocupată în prezent de Viking. Faptul că se va duela cu Bodo/Glimt nu prea o ajută în drumul său, rămâne de văzut ce face în următoarele 2 etape cu Stabaek și Stromsgodset. Bineînțeles, depinde foarte mult și ce face Viking pe final de campionat.

Rosenborg se află pe locul 4, cu 43 de puncte după 12 victorii, 7 remize și 8 înfrângeri. Nu traversează cea mai bună formă, cu 4 etape în spate fără victorie. A remizat 0:0 cu Haugesund și 2:2 cu Brann, pierzând categoric cu vicecampioana Molde, scor 4:1 și cu Lillestrom, 3:1.

Rosenborg este una dintre cele mai puternice echipe din Eliteserien în ceea ce privește atacul. A înscris 53 de goluri până acum iar 33 dintre acestea au fost reușite acasă. Vecchia este golgheterul echipei cu 10 goluri, iar Zachariassen îl urmează cu 8. Apărarea este destul de fragilă. Rosenborg a primit până acum 39 de goluri.

Pleacă cu șansa a doua în acest duel, însă în prima manșă s-a ținut bine și a reușit să scoată un punct. Cele două echipe au încheiat 2:2, iar Rosenborg a avut de 2 ori mai multe șuturi la poartă decât campioana Bodo.

Rosenborg are rezultate bune în ultimele meciuri de acasă, 3 victorii un egal și o înfrângere. De fiecare dată s-au marcat goluri la ambele porți, minimum 3 per meci. Ce-i drept, Rosenborg a avut adversare destul de modeste, din a două jumătate a clasamentului.

Continuă să lipsească fundașul Augustinsson, accidentat de aproximativ 2 luni de zile.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bodo / Glimt: Forma echipei, știri și statistici

Bodo mai are atât de puțin până la al doilea titlu din istoria clubului. Are un avans de 5 puncte față de Molde, iar după această etapă se va întâlni cu Brann și Mjondalen, principalele favorite la retrogradare.

Formația are 58 de puncte după 17 victorii, 7 egaluri și 3 înfrângeri. Este cea mai bună echipă ca formă de joc pe teren străin și nu a mai pierdut o etapă de campionat în deplasare din luna iunie.

Deține al doilea cel mai puternic atac din liga, după Molde. Bodo a înscris până acum 54 de goluri, o medie de 2 goluri per meci. Cel mai bun marcator din lot este Botheim, cu 14 reușite. Saltnes îl urmează cu 7 goluri, iar Solbakken cu 6. Apărarea este cea mai bun din Eliteserien. Bodo a primit în medie 0.8 goluri per etapă.

Bodo nu a rezistat în Liga Campionilor, nici în Europa League, însă ne încânta cu jocul sau spectaculos în Conference League. Ocupă primul loc în Grupa C, cu AS Roma, Zorya și CSKA Sofia. Un singur punct le desparte pe Roma și Bodo, echipe care au atras atenția în dubla manșă. Bodo și-a spulberat adversara cu 6:1 în tur, apoi a rezistat incheiand la egalitate 2:2 în a două întâlnire.

Bodo este într-o formă excelentă și are în spate 22 de meciuri fără eșec. Părerea mea este că nu va ceda în această confruntare, mai ales că mai sunt doar 3 etape până la finalul sezonului și are șanse mari să adauge al doilea titlu în palmaresul clubului.

Continuă să lipsească Saltnes și Sorli, ambii fiind accidentați la genunchi.

Statistica meciurilor directe Rosenborg v Bodo / Glimt

În ultimele 6 întâlniri dintre Bodo și Rosenborg, campioană a cedat o singură dată, pierzând cu 3:2 în urmă cu 2 ani de zile.

16.05.21               ELI          Bodo/Glimt        Rosenborg         2 : 2

29.11.20               ELI          Bodo/Glimt        Rosenborg         5 : 1

25.06.20               ELI          Rosenborg         Bodo/Glimt        2 : 3

10.11.19               ELI          Rosenborg         Bodo/Glimt        3 : 2

31.03.19               ELI          Bodo/Glimt        Rosenborg         2 : 0

24.11.18               ELI          Rosenborg         Bodo/Glimt        1 : 1

Cote pentru Rosenborg v Bodo / Glimt

Din oferta de pariuri Betano am ales o cotă de 1.83 pentru Bodo/Glimt HA+0. Victoria simplă a campioanei este cotată cu 2.42.

Rosenborg vs Bodo / Glimt Pont: Bodo/Glimt HA+0

Bodo este foarte aproape de al doilea titlu din palmaresul clubului. Are un avans de 5 puncte față de Molde și este într-o formă grozavă. Au trecut 22 de meciuri fără că Bodo să sufere vreo înfrângere, așa că nu cred că o vom vedea cedând tocmai pe final de campionat. Rosenborg da semne de oboseală și are în spate 4 etape fără victorie. Aleg un pariu de siguranță, Bodo/Glimt HA+0, cotă 1.83 de la Betano Pariuri Sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.83
Status: Anulat

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici