1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Rio Ave vs Famalicão

Rio Ave FC – FC Famalicão. Ponturi Portugalia Primeira Liga, 26.05.2023. Spre un final liniștit

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2023-05-25 04:47:00

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

26 Mai 2023, 21:00

Rio Ave

Rio Ave

versus
Famalicao

Famalicao

1.55

Cele mai bune cote:

PariuriPlus
L1160650W000194
Pariază acum la PariuriPlus

Analiză și informații pentru Rio Ave v Famalicao

Între Vila do Conde și Vila Nova de Famalicão, localitățile echipelor Rio Ave, respectiv FC Famalicão, sunt în jur de 20 km, aflându-se undeva la jumătatea drumului dintre Porto și Braga, aproape de țărmul scăldat de Oceanul Atlantic al Portugaliei. Așadar acest prim meci al ultimei etape se anunță liniștit, între vecine cu obiectivele îndeplinite, ambele reușind să se țină departe de retrogradare. Rio Ave este pe locul 12, cu 39 de puncte, iar Famalicão pe 8 cu 43. Pontul său se găsește la finalul analizei.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Rio Ave: Forma echipei, știri și statistici

Rio Ave după ce tot oscila între primele două eșaloane, din 2008 până în 2021 a avut o participare permanentă în Primeira Liga, așadar 13 sezoane consecutive, cea mai lungă din istoria sa. Dar, la finele ediției 2020/21 a retrogradat, revenind însă imediat. Iar în calitate de nou-promovată s-a descurcat mulțumitor în sezonul ce stă să se încheie, menținându-se constant departe de locurile retrogradării, astfel încât cu câteva etape înainte de final își asigurase deja liniștea. Ba mai mult, dacă ar învinge în acest meci de pe teren propriu, iar trei dintre echipele aflate imediat deasupra sa ar pierde, ar putea prinde chiar locul 9, adică prima parte a clasamentului. Ceea ce ar fi remarcabil. S-a dovedit și faptul că cei ce conduc clubul au procedat corect dându-i credit tehnicianului Luis Freire, cel cu care s-a obținut promovarea, chiar și după momentele în care rezultatele negative se adunaseră.

Rezultatele sale din campionat înregistrate cronologic în 2023: 0-0 (d) cu V. Guimarães, 0-1 (a) cu Paços Ferreira, 0-0 (d) cu Famalicão, 1-3 (d) cu Vizela, 0-1 (a) cu Sporting CP, 2-0 (a) cu Estoril Praia, 0-1 (d) cu Porto, 1-0 (a) cu Chaves, 0-2 (d) cu Braga, 2-1 (a) cu Gil Vicente, 2-0 (d) cu Santa Clara, 0-1 (a) cu Benfica, 2-2 (d) cu Portimonense, 1-1 (a) cu Casa Pia, 2-3 (d) cu Boavista, 1-0 (a) cu Arouca, 2-2 (d) cu Maritimo, 0-1 (a) cu V. Guimarães, 1-3 (d) cu Paços Ferreira.

Vor lipsi fundașul dreapta Costinha și mijlocașul lateral André Pereira, pentru cumul de cartonașe galbene, iar aripa Ukra este accidentat.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Famalicao: Forma echipei, știri și statistici

Echipa din localitatea Vila Nova de Famalicão a revenit de curând în prim-planul fotbalului portughez. După 1994, când a părăsit primul eșalon, avea să lipsească 25 de ani, o perioadă foarte agitată, în care la un moment dat a ajuns chiar liga a 5-a (în 2008/09)! În vara lui 2015 a izbutit să revină în eșalonul secund, iar în 2019 în primul. Și iat-o că a rezistat patru sezoane consecutive pe prima scenă, în care a ocupat locuri chiar în prima parte a ierarhiei, 6, 9 și 8, ceea ce se poate întâmpla și acum, când înaintea ultimei etape se află tot pe 8. Ceea ce înseamnă o performanță pentru acest mic club. Ba a fost chiar la un mic pas să ajungă în finala Cupei, și doar un ghinion teribil a făcut-o să piardă returul semifinalei cu Porto, primind două goluri în prelungirile... prelungirilor. Altfel, s-ar fi ajuns la lovituri de departajare, unde nu se știe. Oricum, lumea din jurul echipei este mulțumită de prestația din întreg sezonul, după ce nu avusese chiar un start reușit.

Rezultatele sale din campionat înregistrate cronologic în 2023: 2-1 (a) cu Vizela, 1-4 (d) cu Porto, 0-0 (a) cu Rio Ave, 1-0 (a) cu Estoril Praia, 1-4 (d) cu Braga, 0-1 (a) cu Gil Vicente, 3-1 (d) cu Santa Clara, 1-0 (a) cu Portimonense, 0-2 (d) cu Benfica, 1-0 (a) cu Casa Pia, 2-1 (d) cu Boavista, 0-1 (a) cu Arouca, 3-1 (d) cu Paços Ferreira, 2-1 (a) cu V. Guimarães, 3-2 (a) cu Maritimo, 1-2 (d) cu Sporting CP, 1-2 (a) cu Chaves, 0-0 (d) cu Vizela și 2-4 (a) cu Porto. După 3 victorii consecutive, a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie, din care a luat un singur punct.

Panamezul J.L. Rodriguez este de mai multă vreme accidentat, lui alăturându-i-se și atacantul Cádiz. Revin fundașul stânga Francisco Moura, mijlocașul Gustavo Assunção și atacantul Leandro Sanca, după suspendare.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

Rio Ave Echipă probabilă Rio Ave
Portar Magrão
Fundași Pantalon, Aderllan Santos, Patrick William
Mijlocaşi Miguel Baeza, Oudrhiri, Guga, Paulo Vitor
Atacanţi E. Boateng, L. Ruiz, Hernâni
Famalicao Echipă probabilă Famalicao
Portar Luiz Júnior
Fundași Alexandre Penetra, Riccieli, Otávio, Francisco Moura
Mijlocaşi Zaydou Youssouf, Colombatto – Dobre, Ivo Rodrigues, Iván Jaime
Atacanţi Pablo

Statistica meciurilor directe Rio Ave v Famalicao

Din 2019, cele două s-au confruntat oficial de numai 6 ori (5 în primul eșalon, 1 în cupă). O singură victorie pentru Rio Ave, 4 pentru Famalicão, de 3 ori fiind egal. În tur, pe terenul celei din urmă a fost 0-0.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Rio Ave v Famalicao

Betano pariuri oferă o cotă de 2,02 pentru pauză X.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Rio Ave vs Famalicao Pont: Peste 2 goluri asiatic

Cele două vecine n-au avut evoluții prea bune în acest final de sezon adunându-li-se în tolbe multe rezultate modeste. Rio Ave, în ultimele 8 partide a obținut o singură victorie, pierzând 4 dintre meciuri. La rândul ei, Famalicão are 4 partide consecutive fără victorie din care a obținut un singur punct. Însă partida dintre ele de-acum este ca una de vacanță, căci niciuna nu mai are vreo emoție, având doar obiective platonice în a obține unul-două locui mai sus în ierarhia finală sau măcar să-și păstreze locul pe care se află. De aceea, este posibil să fie o partidă mai puțin încrâncenată, în care să se joace un fotbal deschis, spre un final liniștit, ceea ce ar permite să se înscrie și goluri.

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

Peste 2 goluri asiatic

1.55
Rio Ave vs Famalicao

26 May 23, 21:00

Miza: 8/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici