1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Pont Portugalia, Primeira Liga: Rio Ave - Boavista, încă un meci cu goluri puține?

Pont Portugalia, Primeira Liga: Rio Ave - Boavista, încă un meci cu goluri puține?

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-01-19 09:52:00

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

19 Ianuarie 2020, 22:00

Rio Ave

Rio Ave

versus
Boavista

Boavista

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Rio Ave v Boavista

Rio Ave - Boavista, partidă programată duminică, de la ora 22.00, în etapa a 17-a din campionatului Portugaliei, anunță o luptă tensionată și intensă între două echipe de mijlocul clasamentului preocupate să nu ia goluri multe. Deși Rio Ave e pe 7, iar Boavista pe 11, între cele două formații sunt doar 3 puncte distanță.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Rio Ave: Forma echipei, știri și statistici

Rio Ave (locul 7, 22 de puncte, golaveraj 18-17) are în acest campionat, o problemă destul de serioasă cu meciurile pe teren propriu, dintre cele 8 reușind să câștige doar 3. Echipa antrenată de Carlos Carvalhal este foarte economicoasă. Dacă socotim partidele din toate competițiile, vedem că, din ultimele 16, nu mai puțin de 15 s-au încheiat cu cel mult două goluri pe tabelă. Excepție face chiar ultimul joc, un 2-3 la Lisabona, cu Benfica, în Cupa Portugaliei. Cu o medie de aproape un gol primit, dar și marcat pe meci (al 9-lea atac și a 4-a apărare), la Rio Ave asistăm în acest sezon la o schimbare de stil față de campionatul trecut, când echipa a fost ca un pugilist fără gardă, golaveraj 50-52 în 34 de etape (al 5-lea atac și a 7-a apărare).

La gazde, Jambor și Nadjack sunt accidentați și sigur nu joacă, iar Ronan și Carlos Mane sunt sub semnul întrebării.

Boavista: Forma echipei, știri și statistici

Boavista (locul 11, 19 puncte, golaveraj 13-15) n-a mai câștigat de 4 etape, timp în care a obținut doar două puncte și a coborât treptat din prima treime a campionatului. Echipa se concentrează masiv pe apărare, lucru care îi și iese deocamdată (are a treia defensivă), dar cu prețul unui număr mic de goluri marcate (al 13-lea atac). Din cele 17 partide oficiale disputate de la începutul campionatului de Boavista, 14 s-au terminat cu cel mult două goluri pe tabelă. Excepție fac un 2-1 cu Desportivo Aves, acasă, în prima etapă, un 2-1 la Santa Clara acum 5 etape și un 1-4 acasă cu Benfica, acum 4 etape. Cu golaveraj 5-5 în cele 7 etape din deplasare, echipa preluată acum două etape de Daniel Ramos de la Lito Vidigal are cea mai scăzută medie de goluri la acest capitol din tot campionatul: 1,4 pe meci (0,7 marcate, 0,7 primite).

La oaspeți, Marlon este suspendat pentru că a fost eliminat în etapa trecută, iar Fabiano, fundașul dreapta, este accidentat.

Echipe probabile

Rio Ave Echipă probabilă Rio Ave
Portar Kieszek
Fundași N. Monte, Borevkovic, Aderllan Santos, Amaral
Mijlocaşi Tarantini, Augusto – Nuno Santos, D. Lopes, Piazon
Atacanţi Taremi
Boavista Echipă probabilă Boavista
Portar Leite
Fundași Carraca, R. Costa, Neris, Breno
Mijlocaşi R. Costa, Obiora, Paulinho
Atacanţi Tavares, Stojiljkovic, Bueno

Statistica meciurilor directe Rio Ave v Boavista

Într-un meci amical jucat astă-vară, Rio Ave a învins Boavista cu 3-0. Dar, în campionat, partidele au fost mult mai strânse. În sezonul trecut, fiecare echipă și-a câștigat la limită meciul de acasă: 2-1 Rio Ave în tur, 1-0 Boavista în retur. Acum două sezoane, Rio Ave a câștigat tur-retur cu 2-0.
În total, s-au disputat 25 de partide Rio Ave – Boavista. De 11 ori a câștigat Rio Ave, de 8 ori Boavista, de 6 ori a fost egal.

Cote pentru Rio Ave v Boavista

Opt din partidele jucate de Boavista și zece din cele disputate de Rio Ave n-au avut GG pe tabelă (a marcat o singură echipă). Acest pariu, că nu vor înscrie ambele formații, are cota 1,72 pe Betano. Dacă vrem să supralicităm, pornind de la recomandarea de pont și de statistica prezentată mai jos (ambele echipe au câte 13 etape din 16 în care s-au marcat maximum două goluri), putem încerca și pariul pe totalul asiatic -2, cu cota 2,25 la Unibet. Dacă se dau două goluri, ne luăm banii înapoi, dacă se înscrie maximum un gol câștigăm.

Rio Ave vs Boavista Pont: Sub 2,5 goluri

Până acum, în 13 din cele 16 etape de campionat disputate de Rio Ave s-au marcat maximum două goluri. Nu s-a mai înscris peste cota 2, într-un meci al acestei echipe, tocmai din septembrie (era etapa a 5-a și a fost un 2-4 acasă cu Tondela). Boavista, echipa cu a treia cea mai bună apărare a campionatului, după Benfica și Porto, are, de asemenea, 13 meciuri din 16 în care s-au marcat maximum două goluri. Dacă eliminăm corecția severă, dar previzibilă primită acasă de la Benfica (liderul campionatului) acum 4 etape, scor 1-4, vedem că într-un singur meci din ultimele 14 s-a depășit bariera lui 2. De aceea mizăm și noi pe pariul că se va marca de maximum două ori în acest joc, cu cota 1,7 oferită de Betano.

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

Sub 2,5 goluri

1.70
Rio Ave vs Boavista

19 Jan 20, 22:00

Miza: 7/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici