Share

Real Madriz - Municipal Jalapa. Ponturi pariuri, Campionatul Nicaragua, 26.03.2020

Alte Competitii

Cota: 1.62

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

25 Mar 2020 11:20 238 0
Logo Real Madriz
Logo Municipal Jalapa
Real Madriz
Municipal Jalapa
VS
03:30 26 Martie 2020
Campionatul Nicaragua

Analiză și informații pentru Real Madriz v Municipal Jalapa

În etapa a 11-a a campionatului din Nicaragua, Real Madriz joacă pe teren propriu cu Municipal Jalapa, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Real Madriz: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î E

Real Madriz ocupă locul nouă, cu doar șapte puncte. În ultimele șase etape, echipa a luat un singur punct. Are a doua cea mai slabă defensivă, cu 16 goluri încasate, în timp ce atacul a produs opt goluri. Pe teren propriu, Real Madriz are o victorie, un egal și trei înfrângeri, cu cinci goluri marcate și șase primite. Atacul reprezintă principala problemă, nereușind, în general, mai mult de un gol pe meci. În ultimele patru etape, Real Madriz a marcat un singur gol. 

Municipal Jalapa: Forma echipei, știri și statistici

V Î E Î E

Municipal Jalapa ocupă locul cinci, cu 15 puncte, la cinci puncte de locul al treilea. În ultima etapă s-a impus pe teren propriu cu 2-0 în fața echipei de pe locul patru, Walter Ferreti, pe care a egalat-o la puncte. Este o echipă redutabilă pe teren propriu, unde este neînvinsă, dar în deplasare nu are nici o victorie. Doar două reuzultate de egalite și trei înfrângeri, cu patru goluri marcat și opt primite. În ultimele trei partide jucate în deplasare nu a dat gol. 

Statistica meciurilor directe Real Madriz v Municipal Jalapa

În ultimele patru confruntări directe avem două egaluri și o victorie de fiecare echipă. Real Madriz nu a mai câștigat pe teren propriu din 2016, iar în ultimele trei partide jucate acasă are două egaluri și o înfrângere.

Cote pentru Real Madriz v Municipal Jalapa

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 1,63 pentru X2 și o cotă de 2,3 pentru DNB Municipal Jalapa.

Pont Real Madriz vs Municipal Jalapa Pont: Sub 2,5 goluri

Se anunță o partidă închisă, între două formații care nu prea marchează. Real Madriz are un singur gol marcat acasă în ultimele trei jocuri, în timp ce Jalapa nu a dat gol în ultimele trei deplasări. SItuația din clasament este una bună pentru Jalapa, care nu va avea motive să iasă la joc, obligându-le pe gazde să aibă inițiativa. VĂd o partidă cu cel mult două goluri, la o cotă destul de bună.

Pont pariuri: Sub 2,5 goluri

Miza: 5/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici