1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Raja Casablanca vs. Olympique Safi

Raja Casablanca – Olympique Safi. Ponturi pariuri Botola Pro, Maroc, 22.06.2022. Raja, mare favorită la o victorie vitală

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-06-21 22:17:00

Fotbal - Botola Pro, Maroc

22 Iunie 2022, 21:15

Raja Casablanca

Raja Casablanca

versus
Olympic Club de Safi

Olympic Club de Safi

1.40

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Raja Casablanca v Olympic Club de Safi

Raja Casablanca – Olympique Safi, partidă programată miercuri, de la ora 21.15, în etapa a 27-a din campionatul Marocului, opune formațiile aflate pe locurile 2 și 13 în clasament. Gazdele luptă în acest moment pentru titlu și dispun de cea mai bună apărare din campionat, în timp ce oaspeții nu mai au o motivație foarte puternică și se prezintă la meci cu a doua cea mai slabă ofensivă din Botola Pro.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Raja Casablanca: Forma echipei, știri și statistici

Raja Casablanca (locul 2, 53 de puncte, golaveraj 34-15) forțează pe ultima sută de metri recuperarea a 3 puncte față de liderul Wydad Casablanca, pentru a câștiga titlul. Echipa antrenată de Rachid Taoussi are cea mai bună apărare din campionat, dar acum titlul se poate câștiga doar înscriind, ceea ce Raja n-a prea reușit în ultimul timp. În două din cele mai recente 3 etape, formația din Casablanca n-a reușit să dea gol.
Ultimele 5 meciuri: 1-0 în deplasare cu FUS Rabat, 2-0 acasă cu Difaa El Jadidi, 0-1 în deplasare cu Rapide Oued Zem, 2-0 acasă cu Wydad Casablanca, 0-0 în deplasare cu Chabab Mohammedia.
Totuși, Raja are un bun record acasă: 8 victorii, 4 remize, o singură înfrângere și golaveraj 19-7 în 13 etape. Echipa a câștigat cele mai recente 4 etape pe teren propriu.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Olympic Club de Safi: Forma echipei, știri și statistici

Olympique Safi (locul 13, 29 de puncte, golaveraj 19-23) are 5 puncte peste ocupanta primului loc care retrogradează și, foarte probabil, nu mai are de ce să-și facă griji în ultimele 4 etape. Formația antrenată de egipteanul Tarel Mostafa are o apărare bună, care a primit, în medie, sub un gol pe meci și e a cincea din Botola Pro. În schimb, atacul este submediocru, cele 19 goluri plasându-l pe penultimul loc în campionat.
Cele mai recente 5 partide: 0-1 acasă cu Wydad Casablanca, 3-2 acasă cu Youssoufia Berrechid, 2-2 în deplasare cu Hassania Agadir, 1-1 în deplasare cu Maghreb Fes, 0-0 acasă cu FAR Rabat.
Apărarea bună le-a permis celor de la Safi să ia 11 puncte în cele 13 etape disputate până acum în deplasare, cu un golaveraj 9-14. Echipa a avut două victorii, 5 remize, 6 înfrângeri.

Echipe probabile

Raja Casablanca Echipă probabilă Raja Casablanca
Portar Zniti
Fundași Madkour, Harkass, Hadhoudi, Jbira
Mijlocaşi Arjoune, Ngoma, Al Makahasi, El Wardi
Atacanţi Habti, Ahdad
Olympic Club de Safi Echipă probabilă Olympic Club de Safi
Portar Majid
Fundași Naji, El Amrani, Claudio, Amri
Mijlocaşi Mahrous, Rhailouf – Lamirat, Ouattara, Mahri
Atacanţi Belaidi

Statistica meciurilor directe Raja Casablanca v Olympic Club de Safi

5 din ultimele 7 partide jucate între Raja și Safi s-au terminat cu 1-2 goluri înscrise.
În turul acestui sezon a fost Olympique Safi – Raja Casablanca 1-0.
În campionatul trecut, Raja a câștigat acasă cu 2-0, iar în retur a fost remiză, scor 2-2.
Acum două sezoane, în tur a fost Safi – Raja 0-0, iar în retur, Raja – Safi 2-0.
S-au jucat până acum 38 de partide între cele două formații. Raja a câștigat 19, Safi 7, de 12 ori a fost remiză.

Cote pentru Raja Casablanca v Olympic Club de Safi

Este mai mult decât probabil că Raja Casablanca va izbuti miercuri a patra victorie la rând acasă cu Olympique Safi. Gazdele sunt mai bune și foarte motivate, ceea ce ar trebui să le asigure cele 3 puncte la final. Superbet pariuri sportive are cota 1,45 pentru 1 solist.
Raja Casablanca a câștigat la zero ultimele 4 etape disputate pe teren propriu, dar și 3 din ultimele 4 meciuri din Liga Campionilor Africii. Olympique Safi are al doilea cel mai slab atac din Botola Pro, așa că nu mă aștept să înscrie. Betano pariuri are cota 1,65 pentru NG și cota 2,1 pentru victorie la zero reușită de Raja Casablanca.

Raja Casablanca vs Olympic Club de Safi Pont: Se marchează 1-3 goluri

Raja Casablanca n-are un atac extraordinar, iar Olympique Safi are o medie de sub un gol pe meci primit. Raja și-a câștigat ultimele 3 etape acasă cu același scor, 2-0, așa că vom miza și noi la acest meci pe 1-3 goluri înscrise, cu cota 1,4 în oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.40
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici