1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Queensland Lions vs. Sunshine Coast Wanderers

Queensland Lions vs. Sunshine Coast Wanderers, Ponturi pariuri, Fotbal Australia, 22.06.2024: Gazdele caută să își ia revanșa după prestațiile modeste din precedentele trei „directe”

Dan Bara
Dan Bara

2024-06-21 00:13:00

Australia NPL Queensland

22 Iunie 2024, 09:45

Queensland Lions

Queensland Lions

versus
Sunshine Coast Wanderers

Sunshine Coast Wanderers

1.41

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Queensland Lions v Sunshine Coast Wanderers

Sâmbătă dimineața, la ora 09:45, NPL Queensland, o subdiviziune a fotbalului australian, propune confruntarea dintre Queensland Lions și Sunshine Coast Wanderers. Aflați în continuare care e pontul meu pentru pariuri. 

Cota aleasă vine din oferta Winmasters pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Queensland Lions: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele partidei ocupă locul 2 în campionatul cu 12 echipe din NPL Queensland. Momentan au 34 de puncte după 15 etape, iar distanța până la Gold Coast Knights, formația din fotoliul de lider, e de 6 puncte. Bătălia pentru prima poziție o include și pe Moreton City Excelsior, aflată pe ultima treaptă a podiumului. Aceasta are 30 de puncte, dar și un meci mai puțin disputat. 

Oricum, competiția nu are prea mare importanță. Mai important e ce se întâmplă după încheierea acesteia. Astfel, cluburile aflate pe locurile 1-6 intră într-un playoff, iar câștigătoarea acestuia va evolua într-o altă întrecere, care se desfășoară la nivel național. Deci, în mare, fie că termini pe 1 sau pe 3, nu e mare diferență, atât timp cât fotbalul tău e solid. 

Ei bine, m-am uitat de câteva ori la meciurile din această întrecere și am văzut-o chiar și pe Lions, care e cea mai atractivă echipă din campionat. Nivelul e unul de amatori, fără doar și poate, iar stadioanele, publicul și tot ceea ce înseamnă experiența unei partide de fotbal sunt departe de ceea ce vă puteți închipui. Sau, cel puțin, departe de ceea ce mi-am închipuit eu. Așadar, „fotbalul solid” pe care îl pomeneam mai sus nu e posibil, fapt care nu surprinde prea tare. 

Dar, conform statisticii, Lions au cel mai bun atac din NPL Queensland, cu 49 de goluri marcate. De asemenea, defensiva e una dintre cele mai solide, iar linia de clasament e 11-1-3. Ultimele patru etape au consemnat victorii pe linie. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sunshine Coast Wanderers: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții vin după o perioadă mai puțin bună. De fapt, toate cele 15 etape de până acum au fost mai puțin bune, pentru că acestea au consemnat doar 5 victorii și 3 egaluri, cu un golaveraj negativ, 23-29. Conform regulamentului, doar ultima clasată retrogradează, iar Wanderers e departe de pericol. Măcar la acest capitol stă foarte bine. 

Conform datelor de până acum, Sunshine Coast are o medie de 3.5 goluri marcate și primite pe etapă. Pariul „Peste 2.5 goluri” a ieșit câștigător în 11 dintre cele 15 confruntări și golgeterul echipei este Max Brown, cu 8 goluri. În tabăra gazdelor există doi fotbaliști, Fletcher și Pengelly, care au înscris de câte 9 ori. 

De asemenea, merită remarcat un alt detaliu interesant. În mai bine de jumătate dintre rundele parcurse, Wanderers a fost condusă la pauză. S-a întâmplat astfel de 8 ori și doar în două rânduri a reușit să evite înfrângerea, obținând câte un punct. 

Statistica meciurilor directe Queensland Lions v Sunshine Coast Wanderers

Sunshine Coast Wanderers are două victorii și un egal în precedentele trei „directe”, iar înaintea acestei serii pierduse de trei ori la rând cu Queensland Lions. 

24.04.24 QSL Sunshine Coast Wanderers - Queensland Lions 3-1
10.06.23 QSL Queensland Lions - Sunshine Coast Wanderers 0-1
04.03.23 QSL Sunshine Coast Wanderers - Queensland Lions 1-1
02.08.22 QSL Sunshine Coast Wanderers - Queensland Lions 0-3
02.04.22 QSL Queensland Lions - Sunshine Coast Wanderers 6-1

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Queensland Lions v Sunshine Coast Wanderers

Gazdele sunt cotate drept favorite, având 1.30 la victorie. Pariul X2 are cota 3.05. Cei care mizează pe 1 la pauză beneficiază de o cotă de 1.66, iar pentru cel puțin două reușite în prima repriză avem o cotă de 1.86 la Winmasters. 

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Queensland Lions vs Sunshine Coast Wanderers Pont: Peste 3 goluri, cu handicap asiatic

Queensland Lions caută revanșa în fața lui Wanderers, după ce în ultimele trei „directe” a scos un singur punct. Forma de moment e bună, cu victorii în precedentele patru etape de campionat, perioadă în care a marcat de fiecare dată câte cel puțin trei goluri. De partea cealaltă, oaspeții sunt cu moralul la pământ, mai ales pentru că în ultima deplasare au cedat cu 0-5 pe arena lui Moreton City Excelsior. Pariul meu e „Peste 3 goluri, cu handicap asiatic”, iar cota e 1.41 la Winmasters pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.41
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici