1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Queensland Lions vs. Capalaba

Queensland Lions vs. Capalaba, Ponturi pariuri, Fotbal Australia, 28.05.2022: În tur s-au dat 7 goluri

Dan Bara
Dan Bara

2022-05-26 20:46:00

National Premier Leagues Queensland

28 Mai 2022, 12:00

Queensland Lions

Queensland Lions

versus
Capalaba

Capalaba

1.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Queensland Lions v Capalaba

Queensland Lions, liderul din National Premier Leagues Queensland și formația cu cel mai bun atac din competiție, o întâlnește sâmbătă pe Capalaba, „lanterna roșie” a campionatului. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri.

Queensland Lions: Forma echipei, știri și statistici

„Leii” ocupă prima poziție în National Premier Leagues Queensland, având 22 de puncte după primele 9 etape. Parcursul de până acum e foarte consistent, cumulând șapte victorii, două remize și o singură înfrângere, iar golaverajul e de 33-18. Statistica ne arată că atacul e cel mai bun din competiție, având 33 de reușite, cu 20 mai multe decât cele 13 ale adversarilor din partida de sâmbătă. 

Doar prima etapă a fost neinspirată, Queensland pierzând atunci cu 3-6 pe teren propriu în fața celor de la Gold Coast Knights (locul 4). Ulterior, lucrurile au intrat în normal și rezultatele pozitive au început să se adune. Exceptând etapa a treia, în care Lions a marcat doar de două ori în victoria cu Brisbane City din deplasare, în toate celelalte runde a punctat de minimum trei ori. Să remarcăm și faptul că defensiva nu e chiar eficientă, aceasta reușind să-și protejeze poarta cu succes doar în două ocazii. 

Nici măcar în primul joc disputat contra celor de la Capalaba în acest sezon lucrurile nu au mers bine în apărare. Adversarii au reușit atunci să marcheze de trei ori, conducând cu 2-0 în startul partidei. În cele din urmă, „leii” s-au impus cu 4-3. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Capalaba: Forma echipei, știri și statistici

În ediția precedentă de campionat, oaspeții au terminat imediat deasupra liniei retrogradării, încasând nu mai puțin de 70 de goluri în 26 de etape. De asemenea, atacul a fost modest, punctând de 33 de ori. Dar, în prezent, situația stă și mai prost. Capalaba e ultima în clasament, cu trei remize și șapte înfrângeri în zece etape. 

Și, spre deosebire de majoritatea echipelor, a disputat deja 10 partide, doar ocupanta locului trei, Peninsula, mai atingând această bornă. Jumătate dintre cluburi au doar câte 8 runde la activ, iar patru formații au disputat câte 9 meciuri. Problema celor de la Capalaba e că toate contracandidatele în lupta pentru evitarea retrogradării au doar câte 8 meciuri și minimum 7 puncte. 

De asemenea, atacul e al treilea cel mai slab din campionat, cu 13 reușite, iar apărarea e ultima, cu 37 de goluri încasate. Față de acum un sezon, media golurilor primite a crescut de la 2.7 la 3.7, în vreme ce atacul semnalează doar o creștere ușoară, de la 1.27 la 1.30. În aceste condiții, rămânerea în prima ligă se anunță dificilă. 

Statistica meciurilor directe Queensland Lions v Capalaba

În ediția precedentă, Queensland a terminat pe locul 4, iar Capalaba, pe 11, însă punctele din cele două confruntări au fost împărțite egal, câte trei de fiecare parte. Nici confruntarea din turul sezonului curent nu a fost floare la ureche pentru „lei”, care au câștigat greu, 4-3 în deplasare. 

Statistica ne arată că ultimele nouă confruntări directe au înregistrat câte cel puțin trei reușite, iar în opt dintre acestea s-au marcat patru sau mai multe goluri. 

03.05.22 QSL Capalaba FC - Queensland Lions 3-4
28.07.21 QSL Queensland Lions - Capalaba FC 5-0
15.03.21 QSL Capalaba FC - Queensland Lions 3-2
07.10.20 QSL Capalaba FC - Queensland Lions 0-3
07.03.20 QSL Queensland Lions - Capalaba FC 4-0

Cote pentru Queensland Lions v Capalaba

Pentru un meci cu cel puțin patru reușite ale formației gazdă, Unibet propune o cotă de 2.12. O variantă interesantă și corect cotată (1.44) e cea conform căreia Queensland conduce la pauză. Pentru pariul 1 și peste 3.5 goluri, cota e 1.65. 

Queensland Lions vs Capalaba Pont: Peste 3.5 goluri asiatic

Oaspeții au primit gol în fiecare dintre cele 10 etape pe care le-au disputat, având o medie a golurilor încasate de 3.7 pe meci. În aceste condiții, e logic să ne așteptăm la un scor fluviu și în această etapă, cu atât mai mult cu cât ultima „directă” dintre cele două cluburi a consemnat nu mai puțin de 7 reușite. Din 2016 și până în prezent, doar două dintre cele nouă întâlniri dintre Capalaba și Queensland au înregistrat mai puțin de cinci goluri. Pariuri meu e Peste 3.5 goluri asiatic, iar cota e 1.45 la Betano pariuri sportive.

National Premier Leagues Queensland

Peste 3.5 goluri asiatic

1.45
Queensland Lions vs Capalaba

28 May 22, 12:00

Miza: 5/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici