1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Pribram - Ostrava, Ponturi Pariuri Cehia, 26.05.2020. Gazdele au un nou antrenor

Pribram - Ostrava, Ponturi Pariuri Cehia, 26.05.2020. Gazdele au un nou antrenor

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-05-26 00:12:00

Fotbal - Cehia

26 Mai 2020, 19:00

Pribram

Pribram

versus
Banik Ostrava

Banik Ostrava

1.67

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Pribram v Banik Ostrava

FC Pribam și Banik Ostrava se vor afla față în față marți, de la ora 19:00, într-un meci din etapa a 25-a din campionatul Cehiei. Concluzionăm cu un pronostic după prezentarea datelor din cele două tabere.

77 de zile au trecut de la ultimele jocuri oficiale disputate de Pribam și Ostrava.

Pribram: Forma echipei, știri și statistici

FC Pribam reia lupta în Cehia de pe ultimul loc, cu 14 puncte, în acest moment fiind principala candidată la retrogradare. Echipa a avut un sezon de coșmar, astfel că s-ar putea reîntoarce în liga secundă după numai două sezoane.

Dar gazdele încă nu au depus armele. După ce a cucerit un singur punct în 2020 (0-4 cu Jablonec, 0-4 cu Plzen, 0-0 cu Mlada Boleslav și 0-2 cu Karvina), Pribam a decis să schimbe antrenorul. Pe banca tehnică a fost instalat ca „principal” Pavel Horváth, dar încă nu a apucat să-și facă debutul oficial, pentru că la scurt timp sezonul a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

Noul antrenor și-a văzut însă elevii la lucru în trei jocuri de pregătire în ultimele săptămâni. După 2-1 cu Vysehrad și 0-4 cu Plzen, Pribam a învins FC Sellier & Bellot Vlašim cu 1-0 în ultima partidă de verificare.

Pe lângă schimbarea antrenorului, un alt aspect care ar trebui să aibă un efect pozitiv pentru gazde ar fi faptul că toate cele 14 puncte din acest sezon au fost obținute „acasă”. În ultimele cinci jocuri de pe teren propriu, trei au fost încheiate la egalitate.

Banik Ostrava: Forma echipei, știri și statistici

Banik Ostrava începe bătălia de pe locul 4, cu 38 de puncte. Oaspeții nu pot emite pretenții la titlu, dar pot spera că vor termina pe podium, fiind la două puncte de Jablonec (locul 3). Înainte de întreruperea sezonului, echipa a disputat patru jocuri oficiale în 2020 și a obținut șapte puncte din 12 posibile. În ultima evoluție, trupa lui Luboš Kozel a cedat pe teren propriu cu Mlada Boleslav (scor 2-3).

Tehnicianul echipei Banik a declarat înaintea acestui joc că elevii lui sunt OK din punct de vedere fizic. În jocurile de pregătire nu s-au consemnat accidentări. La teste, Ostrava a terminat 2-2 cu Karvina și 1-1 cu Opava, ambele jocuri în deplasare, obținând și un succes, 2-0 cu Vitkovice.

Luboš Kozel este de părere că echipa gazdă se va baza în principal pe apărare și a susținut că ar fi o mare greșeală pentru echipa lui să-și privească adversara doar ca pe o ultimă clasată.

Câțiva jucători cu anumite leziuni au fost recuperați în pauza competițională, dar Roman Potočný, Robert Hrubý și Václav Procházka nu vor evolua.

Statistica meciurilor directe Pribram v Banik Ostrava

Ostrava are patru victorii din tot atâtea jocuri în ultimele evoluții directe. În turul campionatului, Banik a obținut o victorie concludentă, cu 3-0, concretizată după numai 10 minute de joc.

Cote pentru Pribram v Banik Ostrava

În ultimele trei partide directe, Pribam nu a reușit să marcheze. Apoi, în șase din ultimele șapte partide oficiale de campionat disputate „acasă”, Pribam a înscris un singur gol. Pentru under 0,5 goluri în dreptul gazdelor, Unibet oferă cota 2.95. Într-adevăr, un pariu foarte riscant, dar care poate fi încercat.

Pribram vs Banik Ostrava Pont: Victorie Banik Ostrava cu returnare de miză la scor egal

Gazdele au schimbat antrenorul, dar la nivelul lotului nu au apărut modificări, astfel că datele problemei nu se schimbă semnificativ. Banik Ostrava este favorită în acest joc și cu siguranță va încerca să profite de valoarea superioară a lotului. Oaspeții au o șansă de a urca pe locul 3, un obiectiv care poate fi atins doar dacă nu risipesc puncte cu echipele considerate „mai mici”. Pentru că „istoricul” celor două echipe conține însă și câteva rezultate de egalitate (gazdele – în ultimele partide oficiale pe teren propriu; oaspeții – în jocurile de pregătire), am selectat un pariu cu returnarea mizei la scor egal.

Pribram vs Banik Ostrava Pont: X2 (Banik Ostrava sau egal)

Pribram este ultima clasată și pe bună dreptate, are cele mai multe goluri primite, iar pe teren propriu nu a mai câștigat de 9 luni, cea mai recentă victorie datând din august 2019. De atunci Pribram a intrat într-o pasă slabă din care se pare că nu poate ieși. A reînceput campionatul cu un eșec, 0-2 afară la Karvina, echipă ce nici ea nu stă prea bine în clasament. De cealaltă parte, Ostrava este implicată în lupta pentru podium, se află pe locul 4, iar în deplasare a obținut 3 victorii consecutive înainte de pandemie, câștigând la 0. Mai mult de atât, ultimele 4 confruntări directe au avut-o învingătoare pe Ostrava, așa că este lesne de înțeles de ce mizez pe șansă dublă, X2, la acest meci, la o cotă oferită de Betano care intră în proiectul #cota2.

Miza: 8/10
Cota: 1.30
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici